Välkommen, välkommen hit, vem du än är, vad du än är

Fredag, fredag, fredag händelselös var den verkligen.. jag gjorde inte mkt innan jag började jobba kan jag säga jag tog de lugnt o bara slappade.. åkte till jobbet vid halv tre och förberedde inför kvälen.. det var rätt lugnt igår, hade inte mkt bokat men de kom lite drop in gäster o asså ibland får man en känsla av att ngt inte riktigt stämmer.. de fick jag igår hos ett bord de var en man en kvinna och ett barn i kanske 11 års åldern och kvinnan och barnet hade ni vet de där fejkande leendet som säger "allt är bra nu och nu är vi den perfekta familjen" och jag fick känslan att allt int eriktigt stämmer hos dem... men jag vet inte om det är så de e bara en känsla jag fick igår men jag kan ha fel men de kändes som om det inte stämde riktigt..

avslutade kvällen med en club sandwich ooo så gott det är!:) sen åkte jag hem och skulle jag se på damernas curlingsfinal medn jag orkade bara se till den andra omgången sen gick ja o la mig.. var rätt trött.. så nu sitter ajg och tittar på den istället även fast jag vet hur det går är det kul o se spänningen;)

ILUAB


Jag ska va den jag vill vara hellre nu än efteråt

Torsdagen började med att jag åkte till krogen för at bakelibaka, igår gjorde ajg bröd, itronpaj och en misslyckad brownie men de gjorde inte så mkt för vi har kvar sen sist.. sen hjälpte jag betty o göra en kladdkaka och den blev faktiskt mycket god efter lite strul hit o dit;) haha sen bjöd familjen engström mig och gith på en tripp till kalmar där vi gick o käkade middag o kalle o ludde hade sina små span inne på resturangen;) haha de var riktitgt roligt o se faktiskt:P

 sen åkte vi iväg på bion vi såg farsan haha den var väldigt rolig o lättsam tycker jag lätte skömt som man skrattade gott pr... ni som har sett den, om jag säger salladsscenen så förstår ni vad ja menar.. asså vi lla låg dubbelvikta av garv! de var så fruktansvärt roligt! så tusen tack Ewa o Henrik för den kvällen:)
idag blir det jobbtill kvällen får se vad dagen har att erbjuda:) Tjing;)

ILUAB


Hur ska det gå?

Onsdag, lillördag kalla det var ni vill men det var iaf gårdagen;) slappade på förmidagen sen vid lunchtid gick ajg bort till emma för att käka lite korv=) hon hade grillat korv o så hade vi varmchoklad till det och satt ute i snön i solen o bara njöt! det var jätemysigt och allt smakade så gott även fast de bara var korv med bröd...men allt smakar myket godare när man sitte utomhus av någon konstig anledning.. sen gick vi bort till korgen för att fixa o greja lite om mublering o städning blev det.. "bakom kulisserna" så ska dit senare idag o baka lite oh se vad som mer ska göras;) sen så fixade vi lite med att göra reklam för klinta bykrog så vi hopaps på ganska mkt folk i helgen:) sen gick luften bara ur oss o fick absolut ingen inspiration till ngt men sen tog vi ett ryck och åkte o handlade och sen lagade vi mat ihop uppe hos gith... de blev en väldigt enkel middag, kyckling potatis och tsatziki enkelt och gott.. dags för film denna gången såg vi på taken jag hade redan sett den men vi såg den igen för jag tycker den är jävligt bra..

ja o sen måste jag skriva lite om en nyhet jag hörde precis.. två killar i 25 års ålder hade vid midnatt tagit sig in på polishuset i kristianstad och sagt att de hade sprängämnen på sig och hotade med att sprängabåde sig själv och hela huset och personalen som befanns sig inne på polishuset. orkasken till att de gjorde detta var att de var missnöjda med hur samhälelt fungerar, dessa pojkar var tydligen kända av polisen och blivit dömda för brott tidigare. vid fem tiden gav de upp. varöfr över huvudtaget ens komma på iden? idiotiskt tycker jag...

ILUAB

Solen skiner himlen är blå va de är skönt att leva då!

Vaknade ganska tidigt idag och möttes av STÅLANDE solsken! det gör att man blir mycket gladare oh piggare på en gång.. att so, kan göra så mycket är helt galet! vill verkligne ha somamr nu o bara kunna gå i t-shirt och shorts o flip flop.. fatta va skönt det vore! det är bara tre-fyra månader kvar nu=) den sommaren är verkligen efterlängtad!!!  idga vet jag itne riktigt  vad som sker blir nog att bara tas dagen som den kommer.. jag är verkligne en sån preson som tar dagen som den kommer.. jag har verkligen aldrig några planer o de tycker jag är skönt.. jag tycker nästan det är jobbigt att ha något planerat.. men de e jag de;)  jag blev sugen o se på någon disneyfilm.. men gammaldags som man är så har man de bar apå vhs..

haha komemr ni ihåg den fina gamla vhs spelaren;) och när man hyrde fiolmer så skulle man spola tillbaka filmen för att nästa person som hyrde den skulle slippa spola tillbaka filmen... haha de var tider det;) usch va gammal man känner sig.. d e ungefär som när våra föräldrar gick från LP till cd skivor o vi gick från cd skivor till ipod haha utveklingen går verkligen frammåt.. haha detta inlägg var verkligen ett flummigt inlägg men kul om ni läst hela;)

ILUAB

No one can find the rewind button,so just breathe

okej måndagen var verkligen "har inte gjort ett skit idag" dag.. gick upp till gith vid typ elva tiden och så satt vi so snackade ett tag sen så skulle vi komma på ngt att göra men vi kom faan inte på ett skit o göra så vi bestämde iaf att vi skulle gå ner till krgoen o käka en lunch.. när lunchen var lver var kl halv yra fyra typ så vi åkte in till stan o gick på biblioteket.. jag tycker inte d e så kul o gå på bibblan men bättre de än ingenting iaf.. men amn blir så jävla trött när man är inne på bibblan.. allt ska var så tyst o stilla..d et är inte riktigt min melodi om ajg säger så.. en bra grej med bibblan var iaf att de hyr ut ilmer för 20 spänn o vi hittade stekta gröna tomater.. den har ajg alltid velat se men har aldrig gjort det så den såg vi på igår.. och shit va bra denv ar eller.. ajg tyckte den var jätte fin o jag fällde en o annan tår lite nu o då i filmen för den var så fin!

idag har det varit en sorgsen dag.. dagen började itne alls bra i morse.. vaknade med ryggont så de bara skrek om de kunde knappt gå gjorde vrkligen skiiit ont.. åkte upp till gith på en liten fika och hon hade något linnement typ som hon smorde på ryggen o satan va de brann på ryggen jag vet inte vad som gjorde mest ont, krämen elelr ryggen.. de var väldigt plågsamkt kan jag iaf be o få tala om.. sne komemr vi till de tråkiga nyheterna.. Wilma har idag fått somna in oh vist.. de var det bsta för henne men man kommer verkligen sakna henne.. det är nu man uppskattar alla stunder man ahft med henne tänker speciellt på alla gången hon har "skyddat" mig från andra kommer sakna henne jätte mycket men hon hade gjort sitt här i livet och hon blev 12 år iaf..

ikväll har jag sett på en film, up in the air.. den var väldigt bra fakiskt.. både rolig och sorlig.. tyker om sånna filmer där man skrattar o gråter om vart annat.. nu ska ajg krypa ner i sängen och sova.. får se vad morgondagen ahr för spännande saker att erbjuda:) Tjing;)

ILUAB

i said brrr its cold in here!

sköna söndag.. jag var verkligen trött hela dagen.. de började med att jag fick gå upp på taket o skotta snö.. de var ansträngade men de gik ju iaf sne åkte jag upp till gith och tog en kopp te de var gott med lite varmt i sig när man var så frusen som jag var...sen ner mot krogen oh en fika inne hos ewa hade verkligen noll motivation igår men de var inte så mtk folk så jag klarade mig iaf.. sne på kvällen var jag helt död jag var verkligen jätte trött ville bara hem o sova..när jag kom hem så fick jag mig iaf ett litet gott skratt.. det var kul o läsa det brevet:D när jag vaknade i morse så var det svinkallt överallt i husen.. verkligen ÖVERALLT! 16 grader är inte  kt o hurra för.. så nu sittter jag med filtar och kläder o halsdukar o väntar på att värmen ska komma igång.. nu ska jag nog tappa upp ett varmt varmt bad..uscha för kyla:(

ILUAB


I need some hot stuff baby tonight

fredagen börjades med en liten promenix med gith i de snöhöga drivorna.. haha jag hade kanske lite fel skor på mig men de gör inget;) sen jobbade jag på kvällen de gick jätte bra=) hade en del o göra iaf.. trevligt folk och så... Sen på kvällen åkte jag, gith o betty upp till gith för i se på en film.. men eftersom den hackade som bara den så blev de inte så mkt filmtittande där tyvärr.. men så är livet.. så jag åmte hem o lade mig.. men när jag kom hem fick jag börja skotta garageuppfarten för att kunna komma upp med bilen.. de var ju roligt sådär kl halv ett på natten.. verkligen jätte roligt!

igår så började jag jobba ganska tidigt för jag skulle både baka bröd och sen baka brownie.. fick göra allt manuellt för vår bakmaskin på jobbet fungerade inte så jag knådade på emd brödet för fulla muggar.. ja menar klarade man det förr utan bakmaskiner varför skule man inte klara det idag? händerna är ens bästa verktyg:) sen öppnade krogen o de var lugnt fram till sex tiden ungefär o sen kom det en liten rusch så de blev en del o göra.. och jag måste bara säga att jag fick min favoriträtt till middag igår.. pasta pollo! ooo va god den är eller.. jaja sen blev det cool lugnt så vi stängde ganska tidigt jag o gith hade planerat en liten drinkkväll=) det var trevligt till max vi dansade, pratade o drack.. haha idag mår man som man förtjänar men de var trevligt igår:) idag ska ajg förmodligen skotta snö på taket.. ska ringa min morfar o fråga om de behövs elelr om ja kan låta de vara..

ikväll blir det jobb igen får se vart de slutar någonstans.. o just det soffan komemr vara nere i tre vekor! de komemr ju bli toppen kanon=)med lite vita lögner kommer man långt;) bara det i slutndan slutar gott o de gör du ju i detta fall;)

ILUAB

When it get tough you got to fight some more

började gårdagen med en liten sovmorgon o bara slappade de var faktiskt skönt.. runt tolv tiden ringde jag till gith o vi bestämde att vi skulle ta en promenix.. och asså vi på öland är inte såhär JÄTTE vana med snö.. ja menar vist de brukar komma snö så d e typ 20 sm MAX men nu är de för faan upp emot en meter om inte mer.. vi är inte vana vid detta här nere i södra sverige, vad jag ville säga med detta var att jag inte har några såhär jättebra vinterskor och de jag har får jag skoskav av och jag har de inte så jättebra ekonomiskt så de blir inga nya skor heller...

iaf.. vi gick upp mot lundegård och fick gå lite i snöhögar så de var höga knä övningar typ konstant men jag kände inget blött om fötterna så de var lugnt.. de gick bra sen skulle vi börja förbereda lite inför kvällen för köpings företagsförening skulel vara där på kvällen o ha ett möte o käka lite så gith gjorde hamburgare till alla:) innan så gjorde hon pasta di manzo till mig och sig själv.. o de var verkligen gott=) sen så rullade kvällen på väldigt bra de var jätte nöjda och allt gick strålande=)

sen åkte ajg och gith o hyrde filmer.. en av de filmerna hackade som faan så de var tur att vi hyrde två o den andra filmen var en action men asså den var så dåligt gjort att vi satt o skrattade igenom filmen så vi tykte de kunde vara en komedi.. för man såg hur inövade slagen var och allting så de var riktigt kasst.. men man kan ju inte direkt få allt;) sen så körde jag hem i övädret och gick o lade mig i sängen...

Får se hur mycket de blir att göra på krogen idag ahr inte så jätte mkt bokat så de blir nog rätt lugnt men manv et ldrig.. hoppas fredagsgänget tittar in:) Tjing;)

ILUAB

Have you ever try to sleep with a broken heart?

Gårdagen började med att jag åkte till gith en sväng o det blev en fika o lite pratande där.. sen åkte hon til kalmar med emma o steven och jag åkte ner till krogen för jag skulle baka en hel del grejer.. jag bakade ett brytbröd med parmesan och pinjenötter kanske blir de bullarna man ska baka när vi har olika catering för de blev verkligen fina:) sen gjorde jag en citronpaj som jag gjorde förra veckan:) den blev lika god o fin hoppas jag.. fin blev den iaf har inte smakat den eftersom den ska till gästerna:P sen gjorde jag brownie för första gången så tyckte jag att de blev bra=) så jag var väldigt duktig igår=)

sen så blev man bjuden på tacos på kvällen och senare åkte vi till stisse och blev bjuden på lite fika trevligt trevligt sedan blev det en film uppe hos gith o asså ja vet inte riktigt vad jag ska tycka om den.. de hette iaf tidresenärens fru och den var väldigt hopppig så man hängde inte med o sen var de samma sak hela tiden de hände lixom aldrig ngt nytt... sen hade jag tänkt att vara uppe o se på hockeyn men jag orkade verkligen inte det så jag somnade...konstigt va.. såg liten sammanfattning i morse de var bra gjort.. o asså anjas fall.. herregud hon flög verkligen 60 meter.. fatta vilken skräck..

sen läste jag häromdagen en text om när man slutar vara vänner.. när slutar man egentligen vara vänner? finns det något sådant, vart går gränsen från vänner till att bli bekanta? d e liten fundering jag har haft sen jag läste texten..ne nu ska jag nog käka lite frukost.. tjing;)

ILUAB


I'm gonna find a way to make it without you

tisdagen den 16 mars.. vilken dag de har varit då... ne men vaknade med värsta förkylningen inget roligt så jag sov lite till för att de skulle gå bort... de gjorde de ju inte.. men men... aja åkte till köping för att se på lite tv.. tog de bara lugnt helt enkelt.. sov lite mera vår soffa i köping är så otroligt skön så det är galet.. Sen ska jag bara säga grattis till min bror som fått MVG i matte A och VG i matte B:) goodie goodie.. sen så åker mina föräldrar och martin till sälen på fredag och som de ser ut som nu så flyttar jag hem under den tiden eller flyttar hem o flyttar hem jag kommer nog sova där den veckan tror jag.. eller jag får se...

sen så åkte jag hem igen och Anna kom förbi för vi bestämde att vi skulle se på film.. vi såg Taken..  de var lite strul i början för när anna kom med skivan så skulle vi sätta in den i dvd ne då funkade inte det o vi testar i ps men de funkade inte heller så anna fick åka hem o hämta sitt usb minne så vi kopplade de till ps men de funkade inte så de slutade emd att vi såg det på datan.. bättre än ingenting iaf..och asså shit va bra den är eller... hade rysningar genom nästan hela filmen... Anna satt på nålar typ:P

Jag var ju i kalmar igår ju och äntligen har jag köpt mig en egen hårfön!:D haha tog sin tid men iaf.. nu ligger den här hemma och är än så länge oanvänd:P men den lär ju användas imorgon:P haha imorgon har jag inte mkt planerat hoppas jag e friskare imorgon iaf.. hoppas på det iaf:) brukar få sånna häår sjukdagar lite nu o då o så e de över nästa dag om jag får vila ordentligt.. och de har jag verkligen gjort idag:)

In dreams you lose your heartaches

helgen på krogen har varit väldigt bra.. mycket folk och nöjda kunder:) igår var det ju alla hjärtans dag och det var lika med att de var fullt på krogen! vi hade ju som sagt citronpajerna till efträtt o till de tyckte vi att vi skulle lyxa till de lite dagne till ära så jag gjorde maränger med hokladsås i.. de va nog de absolut sämsta marängerna jag någonsin gjort.. de lev platta som pannkakor.. skitfula o helt oanvändbara så de fick åka i soptunnan:P men kvällen gick bra de var en hel del i göra så man var jävligt trött kan jag säga.. idag måste jag verkligen verkligen verkligen städa lägenheten för jag har inte orkat göra ngt åt den i helgen.. de ser verkligen ut som ett bombnedslag här;) sen ringde anna mig i morse o frågade om jag ville hänga med in till kalmar o göra henne sällskap och jag har inget anant för mig så varför inte;) hon skulle höra av sig runt tolv så ja runt halv ett hör hon väl av sig.. tidsoptimisten Anna.B ;) städdags! tjing;)

ILUAB


Don't let me go away from you

citronpajerna belv ENORMT goda=) jag är imponerad av mig själv=) stog  i en evighet o försökte verkligen få ihop citronkrämen.. jisses vilket jobb.. vi åkte upp till gith o såg på fame den var bra faktiskt=) en tjej i den filmen sjöng så otroligt bra alltså:) igår örjade med att åka hem till huset för o kolla på lite inspelat men då hade mamma sin lediga dag så de blev inte mkt tv tittande därinte.. men men så gith ringde o fråge o vi skulel ses.. så vi möttes upp på stan och tog en fika.. sen ut till jobbet o förberedde inför kvällen.. det var ett väldigt blåsväder igår kusligt kusligt.. lite fåkvarning asså... så ewa fick köra hem mig igår för de var osäkert om min bil kunde köra igenom alal snöhögar på vägarna.. när jag kom hem så gick jag ut o gick.. behövde bli av med en ilska..men blev strängt hemskickad ganska snabbt.. men den halvtimme räckte gott o väl för mig:D

idag har jag inte anstärngt mig allt för mkt kan jag ju säga;) har mest suttit i telefon hela förmiddagen först med soffan och sen folka som ahr ringt till krogen för telefonen är omkopplad till min mobil.. så förmiddagen ahr bestått i att svara i telefonen:P ska snart göra iordning lite lunch till mig själv får se vad de blir har verkligen ingen som helst fantasi tll ngn som helst mat..åhh de ahr ajg glömt o säga.. elelr rättare sagt vi fick ju reda på det igår se de ju ganska nytt iaf;) men soffan kommer ner v10!!:D:D:D de ska bli så kul o träffa henne igne ahr itne setts på ett halvår! hon ska vara nere i två vekor de komemr bli två otroligt roliga veckor tror jag=)=)=) plus att hon ska praktisera på bykrogen:D:D

ILUAB

I'aint missing you at all

åkte till simhallen och simande igår.. blev inte lika många längder som jag hade hoppats på men det blev ju några iaf;) så det var skönt o när aj sitter där i bubbelpoolen så blir jag så otroligt sugen på fruktsallad haha så en minut i nio hoppar jag in på ica.. haha hatobjektet nummer ett heter Anna;) men jag var snabb jagplockade på mig de jag skulle ha o betalade på typ två minuter.. i min fruktsallad så blev det kiwi vindruvor päron äpple banan apelsin och nötter.. mumma säger jag bara det var jävligt gott efter man hade simmat kan ajg säga er!;) sen hade jag fått ett tips om en artist som heter tyler hilton och asså hans låt missing you är bara så jävla grym! jätte bra verkligen rysningar till max!

sen i morse blev jag väck jävligt tidigt för att vara mig av soffan:D hade dde varit någon annan i luren hade jag nog blivit sur men eftersom de var soffan blev jag bara glad:) har inte pratat med henne på tvåv eckor så det var jättekul o prata med henne igen hon uppdaterade mig om thailandsresan och jag kan säag att jag blev ltie smått överraskad över hennes trapatser;) haha men amn lever bara en gång;) sen när jag pratat klart med henne gick jag till gymmet för o träna skulle ha mött upp emma o gith där med men de tog en promenad istället sen möttes vi upp på roberts för en frukost..

sen åkte jag hem o fixade o grejade liten sen bort till krogen för att fixa till hemsidan yttligere lite den blir bara snyggare o snyggare för varje dag som går;) haha jag och emma är värsta bra på detta=) haha sen in till ewa o skulle ta en snabbfika.. slutade med en två timmars fika.. men vi fixade med hemsidan samtidigt så de tyckte jag var lugnt;) sen hade jag tagit på mig uppgiften att jag skulle baka citronpajen som vi har på menyn i helgen.. ja det gick ju som det gick.. första pajen blev kanon sen när ajg skulle göra fyllningen till de andra två så gick de itne riktigt som ajg ville först så var grytan ajg använde inte riktigt ren för när jag rörde runt så lossnade de gammalt bränt grejs från kansterna så de var bara att slänga sen när jag gjorde omd en för andra gången ja då smakade den bara maizena mjöl.. blä! så tredjegången gillt tänkte jag.. och självklart gick det;) bra mig.. tog bara tre timmar men iaf;) så nu ska vi hem till gith och se ngn film o provsmaka en ev pajerna för o se om de går att servera;) haha hoppas vi inte dör iaf;) Tjing;)

ILUAB

I don't belive you

okej södnagen var det jätte lugnt på krogen lite skönt men oxå tråkgit för jag blev vääääääldigt rastlös men men vi stängde krogen vid 8 o sen åkte vi hem till gith o såg på en film the ugly truth... helt okej faktiskt... sen i måndags morse fick jag värsta städrycket så jag städade hela lägenheten grundligt:) sen tänkte ja.. hum.. va ska jag göra ikväll... då gick de upp ett litet ljus för mig... jag ska ha middagsbjudning... sagt o gjort bjöd emma gith o stisse på mat tre rätters.. super gott var det verkligen=) vi ska köra typ "halvåtta hos mig" konceptet så jag har fått poäng o allt men de får jag inte veta förens den sista personen har haft det hemma hos sig;) spännande spännande:P

sen igår så började jag dagen med att baka en ananaspaj till min pappa som skulle bjuda sina arbetskamrater eftersom han fyllt år (för typ 10 månader sen) men iaf;) sen åkte jag ner och åt lunch med gith och emma på smedjan.. ja man fick ju vänta rätt länge på sitt te om man säger så;) efter lunchen hade vi bestämt möte med ölandsbaldets internet avdelning för jag och emma ska ta hand om klinta bykrgogs hemsida som ni hittar Här...

sen på kvällen skulle jag hämta min kära broder i kalmar för han hade varit i hestra hela dagen och åkt snowboard så jag hämtade honom.. lite senare än de va tänkt men iaf... såg en film hos gith vilket inte var så bra enligt mig så jag somnade i mitten typ;) idag har jag inte gjort sådär jätte mycket.. har tvättat o grejat lite här hemma o ikväll ska jag iväg o simma.. skönt skönt=)

ILUAB

Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig eller bli av med dig...

Okej i fredags så vaknade jag med en otrolig smärta i höger fot.. jag kunde inte ens gå på den o jag fattar inte va de var för fel!? o var de inte typiskt att jag fick de just på fredagen när vi har säsongsöppning på krogen och vi har fullbokat? så jag ringde till mamma som la in en tid till mig på vårdcentralen så jag fick träffar farbror docktor... han sa att jag hade stukat foten rejält... men jag har inte stukat min fot va ja kan komma på iaf:S men de hade jag tydligen.. jaja så de var bara att linda foten ordentligt och fick en stödstrumpa med så det gick rätt bra.. det var PROPPFUULLT i fredags.. men vi jobabde på bra..

 vid halv tolv ungefär gav jag upp hade dunkande värk i foten och orkade knappt gå en meter till så jag åkte hem la foten högt o somnade.. blev inte så mkt sömn den natten för varje gång jag rörde på mig så rörde jag ju foten o de gjorde fruktansvärt ont så det blev itne så jätte mkt sömn när jag skulle ställa mig på foten så gjorde de inte lika ont som i fredags som tur var iaf så de gick bättre att jobba igår iaf de var fullt igår med hade tre långbord brevid varandra så det var lite trångt, blev lite langen går så att säga men det gick jätte bra o alla var supernöjda med maten=)

sen på kvällen så åkte vi upp till gith o skulle se på film men jag orkade bara 40 min ungefär sen höll jag på o somna så jag åkte hem o sov i stället de var skönt har sovit som en stock inatt iaf=) sen idag började jag med en ordentlig söndags frukost.. jag älskar söndagar man kan sitta o bara njuta:) sen så skulle jag ta en dusch.. hoppar in i duschen shampoonerar mig o när jag ska skölja ur hårt ja då går min dusch sönder.. va är oddsen för det då?! så när jag står där med schampoo i håret så får jag gå ut i köket o skölja ur håret sen in i badrummet igen för att ha i balsam sen ut i köket igen och skölja sen in i badrummet för att tvåla in mig sen ut i köket fylla en gryta med vatten ställa mig i duschen och hälla vattnet över mig;) det är verkligen kul och duscha!;) ne nu ska jag försöka hitta ngt lätt o äta till lunch.. Tjing;)

ILUAB


livet går vidare hur du än gör...

det finns olika sorters smärta, smärta som man inte kan göra något åt utan den finns inom en och den går bara att läka genom bearbetning.. och jag vet hur jag bearbetar min smärta,  man kan bara stå ut me den o hoppas den försvinner... de finns inga lösningar inga lätta svar man bara andas djupt o hoppas den försvinner.. för de mesta kan man hantera smärtan men ibland kommer smärtan helt oväntat den slår till och går aldrig över... man måste kämpa sig igenom den för man kan inte fly från den o livet består av massa smärta... bearbetning på sitt sätt är det bästa.. och för mig är det musik, riktiga vänner och genom gråt...

ILUAB

RSS 2.0