sova eller vaken?

NU har min kära lilla fader legat och tittat på ett programm i en halvtimme men han kanske egentligen har sett tio minuter...för han ligger verkligen och knölsover! men så fort man säger ngt i stil med du kanske ska gå och lägga digg så vaknar han kanske en minut sen sover han inge.. o hur vet jag att han sover ordentligt då? jo för han liggger och snarkar...ganska ljudligt! varför gör man så egentligen? varför g¨r man bara inte och lägger sig i sin egna säng? ne lägg sig i soffan kolla på tv o sov.. hum mycket märkligt.. jag vet jag gör oxå så men varför gör man det? e de för att det är skönare eller vad e de för? något måste det ju vara... hum.. ännu ett problem o lösa för smarta anna;) nu sk jag väcka honom så han kan gå o lägga sig=)

Friday i'm in love!

Gårdagen var underbar..först så fick jag äntligen se till så att Julia och Anki äntligen fick se Mamma mia.. de har nämligen inte sett den även fast de har ahft den i snart en månad... så vi såg den igår o de tyckte verkligen den var asbra.. Julias Polare Filippe var oxå där o han tyckte den var bra med.. även fast han är kille:P sen började jag göra mig iordning inför utgången... de tog sin lilla tid men tillslut blev ja äntlige klar så jag hoppade på t-banan till stan o sen skulle ajg ta mig från stan ut till tullinge.. vilket jag aldrig hade gjort förut men jag ahde fått en liten beskrivning av dessan så jag viste på ett ungefär:P när jag kliver på tåget som jag tror går mot tullinge så blir ja lite nervös om de verkligen är rätt tåg.. så ja kollar på en såndär karta där man ser vilka olika ställen som tåget stannar på o den första stationen jag ser heter stuvsta men den första stationen de ropar upp är inte stuvsta!

nu börjar ja få lite lätt panik... tänk om det inte är rätt tåg.. men ja tänkte att de skulel ta 20 minuter att komma till tullinge så har ja inte kommit till tullinge inom 20 minuter får jag helt enkelt hoppa av och åka tillbaka o byta tåg... jag skulel ringa dessan när jag var i huddinge så jag satt o väntade på att de skulel ropa upp huddinge... o de var en jävla tur att de ropade upp huddinge för aj hade tänkt kliva av vid nästa för det kändes inte rätt helt enkelt.. men det var det:P ibland ska man inte lita på sin magkänsla:P haha så dessan hämtar upp mig i huddinge o vi åker ut till hennes kusin och har en liten förfest där... mycket trevligt=) sen så kör dessans kusin oss till tullinge station igen o vi ville hinna med tåget som gick 27 men eftersom man måste gå på toa innan man åker så hann vi inte med de så vi fick väånta i en halvtimme.. och då medans vi sitter o väntar på tåget börjar vi bli kissnödiga o vi vet att vi inte kommer kunna gå på toan på en timme eftersomd e tar sin lilla tid... så vi får helt enkelt fukusera oss på andra grejer...

när vi sitter på tåget känner vi verkligen att vi kan göra vad som helst för att få gå på toa... och när vi komemr in till stan håller vi på att dö--- vi går in på cityterminalen för de har toaletter men då är toan upptagen av några.. vi väntar i tio minuter men de som är där inne är fortfarande kvar.. tillslut börjar jag rycka lite i handtaget för att de ska förstå att det är folk som väntar på att få komma in.. men de säger på knagglig engelska att den är upptagen.. va faan gör man på en toa mer än att gå på toa lixom!?:P haha aja så vi får gå kissnödiga som as därifrån och då ser vi att pizzahut är öppet thank god for that! så vi går in o ber om att få låna toaletten! vilken befrielse ska ajg säga... sen beger vi oss vidare till uteställerna...

vi går först till chaplins bar för o kolla läget o se om vi ens kommer in o vi komemr in men sen känns de som om de bara var gamla människor som var där så vi vill kolla in de andra ställerna innan vi bestämemr oss... så vi går till ett anant ställe som heter mango men de var verkligen bara 50+ såg de ut som så de tog ci inte.. sen kolla vi in ett till ställe men de var likadant där så vi går till chaplins igen och när vi kommer in ser vi att det nästan bara är ungdommar.. gutt! så vi går till abren o ja sträcker fram mitt kort.. ne då tar de inte mitt kort utan de tar bara visa kort... what the fuck lixom!? så ja får gå ner o ta ut pengar.. jobbigt värre! men men sen partar vi loss hela natten de slutar med fyllemat på donken.. det var riktigt gott.. sen kommer Philip snäll som han är o hämtar mig=) uppskattar jag verkligen skönt att slippa ta t-banan hem o gå hem den sista biten i kylan.. det var snällt gjort=)

idag när jag vaknade så var hela marken täkt med kanske 5-7 cm snö! o ja har verkligen inga vinterskor så jag vet inte hur jag ska klara denna dag men de går väl det med:P ska in till stan och Träffa Emma snart=) har inte sett henne sen i sommras så det ska bli väldigt roligt=) sen får vi se vad dagen har att erjuda det är sånt som märks helt enkelt=)


Problem...

varför ska jag alltid och då menar jag ALLTID lämna de som bryr sig om mig? detta ahr hänt samma sak två gånger nu o jag vet inte vad ja ska ta mig till.. lyckas alltid med och göra samam dumma idiotiska misstag.. fast första gången var de faktiskt inte mitt fel men denna gången är det det..faan... varför kan inte saker o ting vara lätt för? men vad skulel livet då gå ut på om det inte var lätt? så idag har det varit både upp och ned gångar.. men jag har piggat upp mig o gråtit litte till mamma mia.. asså den filmen får mig verkligen på bra humör och de känns som om ja kan släppa alla mina känslor o både gråta och skratta till den...världens underbaraste och bästa film ever!

Jag ÄLSKAR dig

Den meningen och det ordet har blivit ..vad ska man säga uttjatat.. nu för tiden kan man höra en 11 åring som har varit tillsammans med en  kille i en vecka att hon älskar honom... ursäkta mig..-. men hur i helvete kan hon älska någon som har varit tillsammans med en vecka!? tycker folk använder det ordet och meningen för mycket.. för ordet älskar är ett väldigt starkt ord som man bara ska använda om man verkligen verkligen verkligen älskar något och enligt mig kan man inte älska någon efter en vecka utan då tycker man om personen väldigt mycket i så fall... men man älskar den inte.. och sen när man är elva vet man inte ens va riktig kärlek är enligt mig.. tycker inte ni de får ni gärna säga det men detta är min mening.. jag komemr inte säga jag älskar dig till nåogon  om jag verkligen verkligen inte menar det...

En hel dag

idag har jag hunnit med extremt mkt=) vaknade vid halv tio o va sugen på att se en film så jag såg på ngn film som gick.. kärlek på is tror jag den hette astöntig men de gick att ligga o vakna till inte så ansträngande o kolla på sen vid två åkte jag in till stan och mötte upp dessan där=) vi går o käkar eftersom ingen har gjort det på dagen.. sen börjar shoppingen:P jag har köppt en jacka, en klänning och en väska idag=) så nu ska jag inte shoppa mer.. hoppas jag för de har ja verkligen inte råd med:P hehe sen runt sex så sätter vi oss på ett cafe och där sitter vi o pratar om allt mellan himmel och jord i tre timmar då stänger cafet... så vi får helt enkelt leta upp ett nytt ställe:P som tur är så är de sthlm vi snackar om för annars hade allt varit stängt redan vid sex:P så vi sätter oss på ett annat ställe sen erbjuder philip sig att komma och hämta mig:) så snällt av honom tycker jag=) Tack så mkt för det de uppskattar jag verkligen=) nu sitter jag här och många tankar snurrar i mitt huvud.. mycket att tänka på... har hänt en del hemma har jag märkt.. konstigt nog.. ja menar det är öland ja snackar om.. där de aldrig och då menar jag ALDRIG händer något... men men..

FOOTLOOSE!!!

Igår åkte jag Emma och Julia iväg och skulle se på footloose.. tog tunnelbanan mot odenplan o sen var de dags o gå in.. och när vi ska gå in möter vi anita och börje.. vad är odsen för de då!? haha lite roligt asså:P sen str vi förväntasfulla o väntar på att få komma in.. när vi kommer in så har vi verkligen skitbra platser och inga långa personer framför oss så vi ser skitbra! och sen börjar det.. vilket drag!!!! man ville bara sjunga med=) den var verkligen asbra!! vill ni se en musikal som är bra är denna något ni måste se!! alltså man mår så sjukt bra av o se den så den är verkligen ett måste i era liv om ni tycker om sång musik och dans.. shit asså.. sen i pausen kunde vi inte sluta prata om alal roliga kommentarer som rollfiguren micke sa hela tiden de va så klockrent!"du är trubbel! T-R-U-B-L! trubbel!" hahha skitbra! sen in igen och se akt två.. som var otroligt bra de me:P och i slutet körde de medley på de bästa låtarna på engelska vilket bara höjde kvällen till topp!! sen blev vi bjudna av brolle på efterfest!!!! ;) vilken underbart otrolig bra kväll!! Tack Julia och Emma, ni förgyllde min kväll!!!

idag tog vi en låång sovmorgon.. det var jätte skönt verkligen! vi har inte gjort så mkt idag tittat på tv o bara tagit de lugnt.. philip körde mig o emma till bussen där ja vinkade hej då till emma och hon började sin långa resa hem.. nu sk aja vara kvar här i sthlm en vecka til loch bara njuta av all ledig tid och bara vara=) ska bli så underbart skönt så ni förstår inte...komma bort från allt ett tag och inte behöva tänka på ngt...så alla glada stockholmare ring mig så kan vi hitta på ngt=)


Stockholm dag 1!

igår satte sig jag och emma på bussen upp tills tockholm.. sex-sju timamrs lång resa hela vägen upp till storstaden... hade lite nyfikna pensionärer bakom oss som ville veta allt vi gjorde... herregud lixom skaffa ett eget liv.. sen stanande vi i ringarum(som alltid) och åt en kebabtallrik mycket gott och mättande:) sen blev det lite inhandlingar av tidningar eftersom de vi hade med oss hade vi redan läst ut både en o två gånger så vi behövde lite nytt att läsa:P sen kom vi till t-centralen jävligt trötta och vi ville verkligen bara komma fram.. vi hittade efter mkt omoment till rätt perrong o tog tuben ut till bagarmossen=) där välkomnades vi av anki o lars.. haha o vilket välkommnadne:P haha sen satt vi o pratade med anki en sväng om allt o ingenting.. sen gick vi ner o bäddade iordning o ja ville promt ah fönstret öppet för de avr så varmt.. sen upp till anki o snacka ännu mer skit.. sen kom julia o henens kompisar hem:P hehe hon o jag ska ah ett litet snack senare tror aj<.P vi har mycket att prata om=) sen lev det sängen.. men ja kunde inte sova för jag frös så otroligt mycket men ja fick itne stänga fönstret för emma för hon tyckte det var skönt o ja orkade inte hämta en filt så jag fick helt enekelt ligga där och frysa..

idag.. ny dag emam och anna skulle göra stan=) o vi har hunnit emd allt möjligt vi har shoppat gärnet o köpt allv vi skulel köpa.. nästan.. jag ahr lite kvar men ja ahr ju en hel vecka på mig att shoppa så ingen panik där inte:P sen åt vi lunch/middag på en resturang.. oxfile och potatisgratäng och ett glas rött mcyket gott.. eller ja emma drack ett halvt glas vin för hon spillde ut halva glaset hur hon lyckades med det vet vi inte.. det är helkonstigt för oss för ingen förstod hur hon gjorde.. hon måste ha på ngt konstigt vänster vält det fast hon höll ändå i glasfoten.. mycket underligt.. sen åkte vi hem till bagarmossen igen och nu ska vi göra oss iordning för att åka in till stan igen och gå på footloose=) det ska bli väldigt roligt!=) skriver emr om kvällen och morgondagen imorgon någon gång=)

Fly från problemet? nej inte det problemet:P

för någon dag sen skulle jag köra min syster till kalmar samanta och anna följde med me.. vi dumpade av sara på sjukhuset sen drog vi o käkade frukost/lunch på kallskänken.. det var gott och mättande:P sen drog vi till make up store och träffade zandra o snackade lite.. sen ville anna sminka mig... ja där blev man sminkad med... sen åkte vi alla fyra o plockade upp sara o sen bar det av till ikea för sara och zandra skulle käka lunch sen efter mycket o moment hade vi övertalat sara att köpa en tv för de behövde hon.. så över till mediamarkt o kolla på alla möjliga sorters tv... tillslut hittade vi en 37 tum tv som var i rätt pris och bra bild.. så vi ska bara hämta ut den-..

där kom problemet.. den gick inte in i bilen!! o ändå hade vi den stora blå... va i helvete gör vi!? fem tjejer som ska köpa tv.. han som hjälpte oss var itne så mkt till hjälp direkt.. men men så vi tänkte ja men vi fäller ett säte så får vi tränga ihop oss lite in till stan där vi skulle lämna av zandra.. men de gick inte för det var en svart stång som det var ett nät i som var i vägen så vi skulle få fälla alla baksäten... men vart skulle de då sitta? ja de får sittligga ibaksätet...inte så bekvämt men vad skulel vi göra? vi fick iaf hem tv:n:P haha

sen i tisdags så var vi på julbord.. det började med att gith ringde en timme innan vi skulle åka så de var bara att slänga på sig lite kläder o göra sig iordning fort som bara den.. sen började resan in till kalmar.. det var svensk cater som hade fixat detta till alla krögare i kalmar län... så gith trodde de var på svensk cater men när i kom dit var det svart o mörkt o tomt... vi bara här kan de inte vara... så gith ringe henke o ne självklart var de inte de utan de var på sandra.. så vi åkte dit o var verkligen på bra humör.. sen börjar vi ta av maten.. de var inte så jätte gott vi kom fram till att man ska vara ett helt gäng som åker dit o inte åka dit för matens skull utan för o festa o de var inte vi inställda på så vi var inte så nöjda..

imon åker jag o emma till stockholm!=) tyvärr kunde inte följa med för hon fick inte ledigt men vi åker imon iaf.. hal ett går bussen här ifrån köping.. längtar enormt mycket ska bli så sjuk skönt att komma bort från ön ett tag.. ja stananr en vecka extra för att bara koppla bort allt så de ska bli underbart:)sen kom jag o tänka på en grej idag.. nästan varje busschaufför på öland röker.. så fort en busschaufför får fem minuter ledigt går de ut o röker... o det är nästan varje busschaufför...


Bedövning och översvämning:S

idag har jafaktiskt hunnit med ganska mycket.. jag har städat mitt rum.. det är verkligen inge roligt mn de måste ju göras någon gång och idag har det varit sånt skitväder så jag passade på idag.. det har regnat asmycket idag kom värsta skuren på förmiddagen lite storm varning där.. sen var jag hos tandläkaren.. en sak är säker de tar sin tid att få komma in hos tandläkaren.. väntade i 20 minuter.. usch va de var tråkigt.. sen kom ja in o så visade sig att jag har fått ett litet hål... så då blev de till att laga hålet.. i med bedövning annars skulle de nog göra jävligt ont... asså tandläkar språket är rätt svårt att förstrå.. d4, 4,6 2,6 N7 osv.. man ligger där i stolen och undrar va de e de säger... förmodligen har de något med täderna att göra att de har olika nummer men fatta va svårt att komma ihåg just vilken tand som e vilket nummer... oj oj oj...

sen när ja kom hem var det dags för middag.. det är inte så jävla lätt o dricka när man e bedövad men jag tycker det gick fint iaf:P haha men de konstiga är att nu ca 4 timmar efter de har satt i bedövningen känner jag fortfqrande av bedövningen... jobbigt jobbigt men men de försvinner iaf tills imorgon... sen var jag lite frusen så ja skulle ta ett varmt o skönt bad.. helt underbart var det.. sen drar jag ur ploppen till badkaret och brjar tvätta håret och grejer... sen när ja ska kliva ur duschen märker jag att hela badrumsgolvet är fyllt med vatten... shit jag får panik mina kläder ligger på golvet och i min ficka ligger min mobil! slänger mig till mina kläder o plockar ur mobilen o hoppas verkligen att den tine har blivit skadad.. tar upp mobilen, torkar av den och trycker på en knapp för o se om den funkar... och den funkar!!!! thank god for that! sen var de bara till att försöka få bort allt vatten från golvet... väldigt roligt... men nu är det borta och ja behöpver inte tvätta golvet imon när jag ska städa huset... man ska alltid se saker från den ljusa sidan...

Fars dag

idag är det fars dag.. o idag väcktes jag inte av ngn motorsåg=) underbart=) var på farsdagfika inne hos mormor med släkten.. trevligt trevligt och gott om inte annat=) sen skulle vi till bykrogen och käka=) mycket gott.. vi tog kycklingtfile med potatisgratäng och pasta di manzo.. mycket gott och väldigt mättande.. sen till efterrätt blev det cheescake med vaniljglass och hallon så nu är man fullproppad med massa god mat... väntar på att jag ska köra min syster till stan igen.. så jag sitter och lyssnar på en underbart fin låt.. bright eyes från filmen watership down... helt underbar... man får en känsla av ro i hela kroppen,...

Vilken idiot!

ok.. kom rätt sent hem igår.. blev en del att göra på krogen så de blev tyvärr ingen utgång för mig igår men ja hoppas alla hade de roligt som var ute.. var hemma vid ett o somnade vid två tiden... sen halv tio i morse vaknar jag av ett surrande ljud låter som om d e ngn som klipper gräset men inte med en gräsklippare utan en såndär man håller i o tar där gräsklipparen inte kommer åt... försöker koppla bort det men de går inte.. så ja får helt enkelt gå upp o kolla vilken idiot som får för sig att föra ett sånt jävla liv halv tio på morgonen! jo då e de min käre fader som hålelr på o fäller träd med en motorsåg! va i hevlete lixom halvt tio!!! halv tio!!!! åhhhh blir man trött eller...


inte trött

Nu har vi kommit till en sån där kväll igen då man bara inte kan sova.. jag har verkligen provat allt känns det som.. jag har läst, räknat matte, räknat får, tagit ljupa andetag, druckit ett varmt glas mjölk... you name it! men ja kan inte sova.. o sen ligger man å räknar timamrna.. om 7 timmar måste jag gå upp..  ja ni vet.. men ändå så somnar man inte.. har du ett bra sömntips så säg till!!! börjar bli less på att ligga vaken om nätterna för det är ingen annan som är vaken..

Till dig.. du vet vem du är...

Don't be ashamed to cry, let me see you through, cause I've seen the dark side too. When the night falls on you and you don't know what to do, I'll stand by you, won't let nobody hurt you.So if you're mad get mad, don't hold it all inside come on and talk to me. When you're standing at the crossroads,  and don't know which path to choose, let me come along, even if you're wrong. I'll stand by you,won't let nobody hurt you.Take me in into you darkest hour, and I'll never desert you because I'll stand by you. And then, when the night falls on you, baby, you feeling all alone but you won't be on your own because i'll stand by you!


Stockholm närmar sig :)

Nästa helg åker jag emma och amanda till stockholm! det ska bli skitkul!=) längtar verkligen.. sen igår bestämde jag att jag ska stanna en vecka extra=) faan va roligt det ska bli... komma bort från ett tag o inte tänka på ngt=) underbart!!!! har fått ngt så jävulskt ont i min ljumske jag vet inte vad ja har gjort men jag kan inte gå.. det är en sak som är säkert iaf.. men men får gå på pandodil o så:P

Vilken dag!!

dagen började med en promead med sara och vovarna.. gick ute på alvaret idag..  sen kom vi hem till gith o tog en kopp te.. mkt gott.. sen var det dags för lunch då skulle vi möta upp ewa i stan o plocka upp emma för vi ska ner o fika på roberts.. men då e hela stan stängd! va i helvete!!! så det blev ingen fika på roberts så vi bestämde att vi åkte hem till ewa o åt räkmacka istället.. den var så grymt god så det fanns inte! gith börjar blädrar i ölandsbladet och ser att det är rockfest på strand ikväll o vi ska gå tycker hon jaja tänkte vi:P sen blev vi alla lite trötta så vi satte oss framför tv:n för att slappa i tio minuter... men jag somnar... så jag vaknar vid tio över tre... börjar jobba halv fyra.. bra jobabt anna.. fort som faan hem o hämta kläder o sminka mig.. han klart på en kvart så jag var på jobbet vid halv fyra.. det tycker jag var riktigt duktigt gjort av mig=)

sen var de inte så mkt folk på krogen idag så vi hade en lite städdag idag... sen stängde vi krogen o så var det dags för trisskrapning.. vi hade nio lotter men hade bara en vinst...sen åkte hem till gith för att fräscha till oss och ta en drink=)sen ner till strand och stå och frysa häcken av oss i kön men de var lungt.. sen kollar i läget lite om vilka som är där o så sen sätter vi oss i schlagerbaren och helt plötsligt kommer de fram en människa i en  scream mask och börjar dansa vid vårat bord o småflörtar lite.. o alla tänker typ vem faan va de där!? som tur va såp tappade han sin scarf hos oss så emma tar upp den o när han kommer tillbaka så får han tillbaka scarfen om han tar av sig masken... då är det en kille i 25 års åldern som ingen av oss har sett förut o han börjar snacka med oss o vi pratar lite o så.... sen går han i väg o vi träffa denna person igen när vi står i kön till toan.. de första två gångerna var de okej sen började han bara bli jobbig.. hänga efter oss hela tiden... men han var nog lite på jakt efter sara=) haha sen när vi ska åka hem så är det ngn som har totalförstört emmas sidospegel.. som tur var så var både polisen o en föräkringssnubbe där så de redde upp sig=) sen åkte vi hem=) skönt o vara hemma nu...

RSS 2.0