Hörlurar

IDag känner jag för att hylla hörlurar, det är nog männsikans bästa uppfinning tror jag... de gör så man kan få koppla av in i en annan värld. så fort man sätter hörlurarna i öronen och sätter igång sin favorit musik känns allting så mkt bättre! man slipper höra onödiga ljud från typ bussar och skrikande ungar m.m och sen slipper man störa andra, underbart tycker jag detta är... man kommer in i sin egna lill värld och stänger den andra världen ute.. på gott och ont.. haha ja vet att de låter lite flummigt men kom bara o tänka på det tt man uppskattar inte sina hörlrurar förens den dagen de går sönder...

dance with me tonight!

WHOHOo!!!! idag är första dagen jag har  kunnat äta sen i lördags :D go me! har pluggat lite idag... kemi, herregud har läst kemi sen högstadiet! haha men de sjuka är att man kommer ihåg allt iaf ;) jag är lite stolt över mig själv där ;) har sett filmer som är typisk chichfilmer... har skrattat åt hur kassa de är egentligen :P lite komskt faktiskt men så är det.. det är faktiskt lite långtråkigt o vara sjuk.. man kan inte träffa folk man kan inte ha roligt... så sjukt tråkigt... nehe nu blir det en till film ;)
Tack för lånet ;)

länge sen

jag vet att de var ett tag nu men haft mkt för mig
nyår var grymt! helt otroligt! sen åkte jag upp till umeå och gjorde mig mer o mer hemmastadd, pengarna har bara flygit iäg på inredningsgejer och möbler men nu börjar det likna ett hem här iaf.. veckan som var avslutades HKK2 nu har man bara en termin HKK kvar.. shit va tiden går fort.. har redan pluggat i 1 1/2 år! undan undan! haha.. idag har de ite varit ngn rolig dag.. har åkt på någon sjukdom.. maginfluensa eller liknnde gissar jag på.. jag får inte i mig ngt innan ja ska ha upp det igen... inte roligt.. men jag behlver inte gå til lskolan imon för denna termin komemr vara heeelt på distans så de blir mkt självstudier... de kommer gå bra tror jag :D har fått ett munsår med så jag käner mig verkligen inte snygg kan jag ju säga.. om de är ngn som har något smart trick eller bra mat man kan äta när man är magsjuk kan man ju hojta till.. har inte direkt kännt ngt matsug under hela dagen men ändå.

RSS 2.0