'Cause you don't see me like i wish you would

den slappdagen efter midsommar var välbehövligt ska jag säga er.. ajg sov i strot sett hel dagen vilket var underbart skönt:) sen på måndagen jobbade ajg.. fanns inte så mkt att göra de var jätte lugnt så det var hur skönt som helst:) Tisdagen bjöd på strålande solsken så jag lår ute mest hela dagen men fick inte ngn färg alls:( varför får inte jag bli brun o snygg för!? aja sen bar det in till kalmar för personal kickoff:) hihi vi var 18 st sammanlagt så de var riktigt nice=) kändes som en klassresa i lågstadiet när "mamma"ewa delade ut små fikapåsar... kanske in te lika nyttiga som de var i lågstadiet men iaf:P haha ynd att hon inte hade spetsat meren med lite sprit som hon hade tänkt:P men men man kan inte få allt:P sen bar det iväg till bowlinghallen på harrys.. jag julia atlas och patrick hade en bana.. det började asbra för mig ledde ganska länge men sen helt hux flux låg jag sist! va i helvete lixom..

men duktig som jag är deppade jag inte ihop för det utan jag kämpade vidare och slutade tillsist tvåa:P bra mig!!! sen gick vi vidare till byttan för att käka där blev det grillbuffe och vin och jag och emelie delade på en efterrätt:P och tur var väl det för jag hade aldrig orkat en hel:P sen blev det en drink till efter maten:P hihi sen satte vi oss alla på bussen igen och vet ni jag smsade med fantomen men säg inte det till någon:P haha sen fortsatte vi unga som var över 18 med att gå till pubben.. de var ju inte direkt asmkt folk men va faan spela roll:P jag ahde trevligt iaf:P sen blev det taxi hem:P

idag började dagen med en frukost på kondis med emma... sen vidare o plocka upp alla leg på personalen så de kan få sina gästkort på strand... vi stod i kö i två timmar.... även fast de bara kanske var 8 framför oss.. seeeegt jo de kan ajg säga.. sen hem och ut i solen igen.. och nu ahr ajg bränt mig.. kul...ikväll har jag inte gjort så mkt skule egentligen ah städat mitt rumm men jag har bara gjrot det stökigare för ajg har vänt up o ner på precis allt i mitt rum för jag hittar inte mina solglasögon!!! jvla skit..-- jag vet inte vart jag har lagt dem.. förhoppningsvis kanske de ligger på jobbet men de tror jag inte för då skulle ngn sagt det.. och de är inte här hemma o de e inte uppe hos gith o inte i bilen.. skiiit!

sommar, sommar, sommar!

jaha då var min midsommar över o jag har haft roligt och varit heeeeeelt nykter=) midsommarhelgen började på onsdagen.. var inte alls sugen på jobb men de fick gå iaf jag jobbade på de var inte så mkt o göra men de var lite men man klarade av det själv=) på torsdagen började dagen med en frukost/lunch på kondis.. sen åkte jag emma o niklas ner till staden som sltade mede tt besök på polisstationen.. sen iväg till jobbet för att jobba lite amanda hjälpte mig då med så de gick alldeles utmärkt vi var duktiga o vi körde på=) på kvällen så retade karl-oskar gallfeber på mig så til slut jälpte alexander mig genom att håla fast kalle så jag kunde trycka upp en tomat i kalles ansikte.. haha de kändes riktigt skönt att ge igen på honom en gån för alla så tack för hjäpen alex...

midsommarafton... vilket kaos dde bara vällde in folk jag amanda gith o eva försökte få allt under kontroll och jag tyckte de gick bra.. men de blev några få smitnotor tyvärr:( men jag tyckte de gick bra iaf.. de var väldigt mkt folk och alalt var bara kaos... men d e midsommar så jaja... senare på kvällen  fick jag hjälpa till i baren för de var mycket att göra.. ja jag stå i en bar.. skulle inte tro de... kan inte gra så många drinkar men några kan jag allt:P men jag tycker jag var riktigt duktig iaf för att vara första gången:P sen skulle jag köra hem jon sara och låtta hem till sara.. ja de var ju en upplevese om man säger så:P haha jon sticker ut huvet fett flertal gånger under färden och skriker saker åt folk:P hah kom i säng halv fyra och gick upp vid 8 iväg till jobbet för att börja jobba vid halv tio..

midsommardagen.. bakfulla männsikor som skulle ha mat... haha asså folket ser ju ut som faan själv kände jag mig inte så fräsch men brevid dem såg jag riktigt fräsch ut förstå d hur de såg ut:P efter ha jobabt tre dagars l¨ångpass fick jag stå ute i baren och ta hand om avhätningen och ta betalt av "dräggen" elelr hur man ska säga:P det var riktigt skönt men jag var väldigt trött på kvällen... sen efter jobbet satte vi oss o tog en midsomamr drink alla på jobbet  sen cyklade jag hel och la mig efter 15 timamrs arbete... manblev väldigt trött ska bli skönt o vila idag=)

You spin my head right round, right round

Sommaren är här nu känner jag... när man kör ner till borgholm en sen söndagsskväll och man ser cyklister cykla till staden och sen när man klommer till stan o pubben är full då är det sommar=) o sen när man kör hem ser man folk gå på vägen eftersom de inte vet vart cykelvgen är för någonstans:) i helgen har jag jobbat hela tiden känns det som:P fredagen gick bra och vi överaskade gith som fyllde 45 på lördagen med en liten överraskningsfest=) de var trevligt på lördagen jobbade jag och amanda asså helt seriöst det var en dam som jag bara kunde ha dödat... man märkte redan när hon kom in och sa en mening att hon kommer vara jobbig! de första hon säger är at vi ska stänga alla fönster för det drar om hennes fötter och det är det värsta hon vet  men eftersom hon ska sitta på uteserveringen så kommer de inte dra om fötterna för där är de inga fönsrter öppna... å vi skiter i de.. sen sitter hon där ute och vill att vi ska sänka volymen för hon tycker de är för hägt så jag sänker tills hon är nöjd o ja ser på de andra gästerna att de hör typ ingenting längre.. 

sen när de ska beställa så ska hon ha en loka citron.. jag går som vanligt ut med ett stort glas med is o och när jag sätter ner glaset säger hon" ne men lilla gumman jag ska inte ha is i mitt glas det sa jag" i helvete heller att du sa tänkte ajg.. men jag tar bort glaset o ger henne ett litet glas för de stod närmast för vi hade mkt o göra så jag tog de som stog närmast då kommer hon direkt " ne men lilla gumman jag vill inte ha ett litet glas jag vill ha ett stort" okej ajg går o hämtar ett nytt rent glas då säger hon " ne men lilla gumman detta är skitigt" min gärna håller på att koka över för de första var inte glaset skitigt och för de andra så är inte jag hennes lilla gumma! aja jag får gå in o diska o putsa glaset så de blir rent och fint... går ut med glaset igen och häller upp lokan då säger hon" lilla gumman du ska inte hälla upp i glaset det klarar jag själv" då smäler jag ner flaskan för att klargöra för henne att jag e förbannad och går sen där ifrån arg som et jävla bi o ställer mig ute på lagret och skriker många fina ord tar ut min aggrission helt enekelt... sen fortsätter jag med annat när hon tillkalalr min upmärksam het och säger" ni har ganska många flugor här har ni ngn flugsmällare" och jag tänkte ja vi kan ju öppna fönstret så du kan få ut som o samtidigt frysa om duina jävla fötter!!!

men de sa ajg inte utan vi har verkligen inte ngn flugsmällare på jobbet så jag sa det.. då tittade hon på mig o sa" lilla gumman.. de kan du nog fica fram till mig" åååhhhh jag blev bara argare o argare asså den mäniskan måste vara sinnessjuk! så jag ber ngn hämta eva o henriks elektriska flugsmällare o ber amanda gå ut med den till henne för ja orkar inte med henne mer jag ser hennes min och de var ungefär" va e de här.. kunde de inte fixa något bättre" o amanda blev oxå galen på henne... sen ville de betala så jag ska börja slå ut deras nota.. då kommer hon in och säger till gith" ursäkta allt tar sån tid" o git unddrar va d e som tar som tid" ja allt så jag undra om jag kan beställa härifrån två st dubbel espresso" vist säger gith men gå nu o sätt dig på din plats så kommer tjejerna ut med kaffet"

för de första har de inte alls tagit långtid för jag har verkligen passat upp på deras bord så andra gäster har fått vänta sen går jag ut med kaffet till de o ger ut notan... när jag ska ta ut notan så tar jag två notor eftersom de ville ha delad.. och då ska jag ge 40 kr tillbaka på den andra notan då säger hon" men jag gav 40 kr extra så om du ger de 40 kr till henne så går allt mkt fortare.. " jag fick alltså 40 kr i dricks av henne som jag sen skulle lämna tillbaka! e hon helt rubbad eller!!!??? sen berättade eva att hon ville att vi skulle släcka på uteserveringen fr hon tyckte de var för starkt ljus men då sa eva ifrån tack o lov! men helt seriöst! hon gick under namnet fittkärringen under hela kvällen! jag var så fruktansvärt förbannad på henne!!

på söndagen flöt allt på bra gjorde ara ett fel.. de beställde en vannborga jag gick ut med en hamburgare.. detta är tredje gången det händer för mig!!! TREDJE!!! helt seriöst... men kockarna fick lite extra mat så de var ju bra=)sen åkte vi ner till stan för jag kulel ta ut pengar.. pubben är öppen o de e massa folk så vi går dit o sätter oss o tar en drink:) eller ag tar en cola för jag körde... men sen åkte vi hem ganska snabbt för vi skulle upp astidigt nästa morgon för vi skulle till liseberg=) de var skitroligt på liseberg! åkte allt vi ville åka och de var verkligen underbart väder så vi kunde åka flumride o solorado med men satan va blöt man var:P idag ska jag in till kalmar en snabbis och försöka hitta ett par skor.. kul kul=)


Standing in the light of your halo

folk ser inte de falska i dig.. vill säga de till dem men de har sin egna uppfattning som tur är börjar fler o fler se det... kanske e dags att ändra på sig? har du tänkt på det!?

There’s only one place I gotta be with music all over me baby there’s heartache on the dance floor

har inte uppdaterat min blogg på länge och jag har egentligen inte haft ngt att skriva av mig fast egentligen har jag jävligt mycket att skriva av mig men har inte orkat.. i helgen som var va det jätte mycket på krogen.. de var fullt varje dag typ.. morsdag var nästan kaos o man viste inte vad man skule göra åt saken.. men så är det ibland.. men de löste sig tillslut... på måndagen gjorde jag inte så mkt.. första juni första sommarmåaden=) mee like! i tisdags åkte jag emma alexander och maria till djurparken.. haha ja de var oxå en upplevelse.. skulle titta på den nyfödda tger ungen.. tror niman fick se den elelr !? NE!!! va faaan... aja vi fick se massa andra roliga djur.. o lite läskiga med.. säger bara åsna så fattar ni som var emd:P hahaha helt galen... o sen av någon konstig anledning vann alexander en en gång över mig i olika spel.. jävla skit... ja kommer faan aldrig vinna över honom.. men vänta bara en vacker dag då jävlar! på kvällen åkte jag upp till emma o såg på changeling... en väldans bra film! det är verkligen en film som alla borde se... den är lite hemsk men faan va bra den är!!

ig¨r var det väldigt konstigt väder här.. först regnade de sen sken solen.. sen regde de igen o sen sol så höll de på hela jävla dagen så jag åkte o hyrde lite filmer.. sen lämnades min bil in till bisiktningen.. håller tummarna för att den går igenom för den är lite hrm.. ja va ska man säga.. i dåligt skick:P sen på kvällen åkte jag up till emma o kolade på mer film:P vi såg wild child.. den var faktiskt riktigt rolig:P haha man vet aldrig hur saker o ting slutar:P haha sen idag var jag o emma nere på stan o käkade lite lunch.. sen fick jag ett samtal från min fader att min bil hade klarat besiktningen o att jag kunde hämta honom!=)=)=) Ett år till med faran=) haha nu snart ska jag åkla upp till emma o se på film... har blivit mkt film på sistone.. ikäll blir det vi hade iaf tur med vädret-igen:P har inte sett den så jag hoppas den e bra.. känner för o skratta lite=)
ciao!

RSS 2.0