Att det kan vara så svårt att vara 20 år

hahah jag måste bara säga att jag har tagit på mig en peel off mask o asså jag kan ju medela att jag känner hur det känns att vara skönhetsopererad i ansiktet det har nu tporkat o de stramar åt utav bara fasen så jag kan inte le:P haha kan jag ha haft på för mkt tro? men de stod faktiskt att man skulel ha så här mkt.. ajg tog tom mindre.. aja ska iväg o ta bprt den nu o hoppas att mitt ansikte blir leent o fint=) den luktar apelsin iaf så det är ju posetivt=) okej denna peel off mask var jäääätte bra.. asså man blir fin i huden och man känner sig som nyfödd igen det ända negativa är att det tog en evighet att ta bort.. men ni vet ju vad man säger;) den som väntar på npgot gott väntar aldrig för länge! haha vet itne om de passar så bra in här men iaf;) nu blir det nog sängen o titta på dåliga repriser på tv:n ... Tjing

ILUAB

I'll never be the same if we ever meet again...

dagen har varit lugn.. känner mig frisk nu faktiskt så dagen började med att jag ställde mig o bakade a 100 bullar de blev kanoners kanoners:) sen så städa jag hela huset slängde in en tvätt.. herregud vilken husmor man ahr gått o blivit då bakabullar, städar och tvättar.. känner mig som en riktigt liten husmor:P hehe sen åkte jag till krogen o bjöd på bullar vilket uppskattades väldigt mycket tror jag;) hehe sen åkte jag hem o ja ställde mig vid spisen o lagade mat efterosm min bror totalt misslyckades med att göra det;) ahah en jag hälpte honom bara.. de gcik ju bra andra, elelr var det tredje gången han försökte?:P haha jaja iaf de blev bra iaf... nu sitter jag o degar framför tv:n vet inte om det är ngt på tv:n ikväll annars slänger jag nog på en film.. får se va de blir;) TJING;)

ILUAB

I would do anything for you!

jaha då har man dragit på sig den roliga sjukdomen som kallas för förkylning/halsfluss.. kan det bli roligare snart när det är maj? jaja det är bara att acceptera helt enkelt.. kommer ligga i sjuksängen i några dagar men jag hoppas att jag blir frisk till helgen iaf.. då är det valborg:D idag ska ajg inte göra mkt.. min hals tillåter inte så mkt mer:( hade velat sitta ute i solen o sola men de är nog inte någon bra ide tyvärr:( ne nu ska ajg sätta igån en wallander film o försöka klura ut vem märdaren är innan de gör det;) åh glömde säga att det är roligt att du är tillbaka!:D

ILUAB

Take me to the candy shop!

Jag är så fruktansvärt godissugen!!! det är inte ofta jag får sånna här sug men när jag väl får det så är det verkligen ett jävla sug! o jag har inget godis hemma o jag pallar inte åka till borgholm! någon som vill vara lite snäll o komma med lite godis till mig? faaaan va gott sdet hade varit med lite lösgodis... thats life... iaf min syster kanske kommer hem till sverige idag iaf.. hon befinner sig just nu i portugal o hoppas att hennes flyg kan lyfta tidigt på morgonen vart hon landar återstår o se... hon har varit borta sen oktober/november nu så hon har varit borta ett bra tag.. vi åkte ju o hälsade på henne i vintras men sen dess har vi inte träffat henne så de ska bli superkul o träffa henne igen.. trodde verkligen inte jag skulle sakna henne men det gör jag verkligen... ikväll blir det en lugn och slapp kväll framför tv:n.. väntar på att roast på berns ska börja så jag kan få skratta lite.. någon som har tips på ngn rolig film annars?

ILUAB

feel the rhythm of the night!

har ni någonsin kännt den där känslan av att vara bakis utan att ha drukit en droppe? det känner jag idag är helt död i hela kroppen känns det som.. igår hade vi uteserveringen på krogen abbonerad för IBK de var trevligt tyker jag så vi hade en hel del att göra;) idag vaknade jag vid 8 mitt i en mardöm.. jag vaknade av att huset brann och tog i stora lågor och jag kunde andas genom röken och elden kunde inte komam åt mig ajg kunde gå lite hur jag ville utan att jag gjorde mig illa det var lite oolt men det jobiga var att hela min familj hade tagits av lågorna för att jag inte hade räddat dem.. jätte jobbigt verkligen:( ikväll hopaps jag det blir lougnt på krogen men vem vet de kan bli jätte mkt och göra.. det är sånt som märks..min syster sitter fortfarande"fast" på gran canaria så hon lär ju inte komma hem på ett tag pga vulkanutbrottet på island.. får se när hon kommer hem.. ne nu sk jag nog sova lite till innan jobbet..Tjing;)

ILUAB

Black velvet!

Idag ahr jag packat ner alla mina kläder från lägenheten o packat upp de här i huset... asså shit jag har jääävligt mkt kläder! jag var tvungen att rensa ut min garderob för att få plats med mina kläder nu är det verkligen proppfullt! jag behöver en till garderob.. klarar mig inte med bara en.. de går inte.. så jag ahr åkt fram och tillbaka melaln borgholm idag för att packa ner kläder för att sen packa upp dem igen.. hehe så nu är jag lite trött på allt farande.. som jag sa till soffan igår sitter och ligger på tv när ajg skulle säga ligger och tittar på tv:P hehe det skrattade vi gått åt;) skrattade med soffan i morse med hon e verklgien en person som inte kan göra två saker samtidigt" nu måste jag koncentrera mig på att säga hej, vänta lite anna" haha du är underbar soffan:)

nu ska jag se finalen på halv åtta hos mig.. älskar helge skoogs kommentarer:P tjing;)

ILUAB

Summer love!

fick värsta sommarkänslan nu! tänker tillbaka på sommaren 2009 vilken otroligt rolig sommar det egentligen var o hur många kan idag lyssna på denna låten utan att tänka tillbaka på sommaren 2009?

Jag kan inget annat än att tänka tillbka till sommaren 2009 och minnas den med glädje.. sitter nu i soffan och ler som faan o dansar lite nördigt till den.. det är nästan så jag känner sommarvinden hä inne! sommaren 2010 kommer bli minst lika bra tror jag! <3! Tjing;)

ILUAB


I rather be with you

inte bra uppdaterat här men jag har haft fullt upp hela helgen.. har jobabt sen i torsdags o de har varit myket och göra men väldigt kul oxå varit ute o tagit mig en lite öl varje kväll efter jobbet det väcker somamr känslor som aldrig förr så nu längtar jag som bara den efter sommaren o den är ju snart här!!=)=)=) igår gjorde jag verkligen INGETING och det var jävligt skönt kan säga gjorde vrkligen ingenting det var verkligen jätte skönt emd en slappdag igår sen på kvällen kom dessan förbi o vi snackade lite om allt möjligt det var skönt med lite besök faktiskt.. sen så jag på Couger town o de handlade om att jules inte kan vara ensamn en hel dag och jag tror inte jag helelr klarar av det.. sitta själv utan att träffa någon en hel dag.. jag skulle inte må bra alls.. idag så mötte jag upp Emma.N mamma o Anita på en lunch en sen ahr vi suttit i solen o snackat.. ikväll kommer Jenny och Emma.N hit och vi ska ha en lite myskväll=) så härligt=) nu ska jag plocka undan lite till sen försöka få i nått i magen.. får se va de blir för ngt;)Tjing;)

ILUAB


Come let me love you!

har inte uppdaterat på länge men har haft mkt o göra både på krogen o sen i fastigheten som ewa o henrik köpt o sen har jag ju självklart umgåts med soffan.. säger bara sanningrans afton=) Saknar henne jätte mycket men hon kommer ner till sommaren igen :D:D:D ska avsluta detta korta lilla inlägg med att hylla två sångerskor.. tror jag nämt båda två tidigare.. den ena är Eva Cassidy... asså man får verkligen gåshud när hon sjunger! helt otroligt älkar hennes veriasion av fields of gold och true colours.. helt fantastiskt! kan inte släppa det... sen än en gång.. Melissa Horn.. hennes låtar betyder verkligen jätte mkt för mig.. de beskriver så mkt som jag har gått igenom det senaste året så de är helt galet hur bra det är... ville bara säga det såhär på kvällskvisten;) imorogn är det påsk=) då kommer roligt folk=)=) vi ses väl allihop imon på blåkulla=)

ILUAB

RSS 2.0