and do nothing...

vilken otroligt skön morgon ajg ahr haft kan jag meddela er om:) vKNde vid halv elva och låg och drog mig o zappade lite på tvn.. sen gick jag upp o gjorde iorrdning lite frukost och nu ligger jag här i sängen mätt o belåten... ska ta tag o städa mitt rum snart men jag har verkligen ingen motivation fr fem öre.. idag är en sån dag jag skulle kunna loigga i sängen hela dagen... de är grått o trist ute så varför inte lixom? haha jag vill bara ligga här o inte göra någonting.. tror de blir så:)


it's hard....

ja herregud säger jag bara... vi hade ett bord bokat idag och det blev full sittning! började dagen med en räkmacka uppe på höjden.. den var grymt god och väldigt mättande kan jag ju säga.. sen blev det ett långt arbetspass med full fart från första början så nu har jag förtjänat nästan två veckor ledighet.. ne nu ska ajg sova.. god natt folket..

I CAN!

En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du ett maraton med mig?"


Fadern svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans.


En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du ett till maraton med mig?" och fadern svarar igen "ja, min son".


En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)


Och fadern svarar igen "Ja"

Här är förklaringen till historien...




Tårarna rinner..

I wish that tomorrow was today

ja.. så bra gick det för mig att ha en sovmorgon.. ja menar hur kan man sova när kyrkklockorna ringer.. ne de går lixom inte.. faan va irriterad jag är... så nu ligger jag i soffan o ser på den här eurovision song grejen.. kasst men va ska man göra en södagsmorgon kl 9 lixom...faan imorgonbitti ska jag sova.. men då är det säkert ngn granne som ska klippa gräset kl 8.. det skulle verkligen inte förvåna mig... idag är det morsdag.. kommer inte fira den idag eftersom mamma och jag jobbar om varandra.. får se hur mkt det blir att göra på krogen idag vi ahr bara ett bord bokat än...

goodnight sweetheart

dödens trött i både armar och ben... fy fasen asså vi ahde ju en kyrkokör ikväll.. 65 pers... asså vilket gäng.. man ahde trott att de var kristnaste kristna att man dricker alkoholfritt men asså de här drack som aldrig förr.. vinflaska efter vinflaska efter vinplaska o desto mer vin de drack desto mer sång blev det;) haha helt galna.. men nu är jag så satans trött att jag håler på att dö--- a just det.. troddde jag äntligen ahde fått tillbaka min dator.. den finns nu i hemmet iaf.. men internet fungerar inte.. får kolla emd min bror imon om de är ngt han förstår sig på.. god natt gott folk....

dream on!

skulle egentligen behöva sova men jag har svårt att somna såhär mitt på dagen... jag känner mig jävligt seg och ögonen orkar knappt vara uppe men så fort jag stänger den så blir jag rastlös.. undra va de kan bero på... ligger o tittar på klipp från timeout hahah det är faktiskt riktigt roligt;) kan det inte komma tillbaka.. ja emnar detta verkar ju ara tv combackernas (?) år ;) ja menar snart börjar de spela in fångarna på fortet man kommer ihåg när man satt o titta på det för typ tio år sen.. fan va rolgt det var:) lägger in klippet på timeout som jag ser på just nu.. tårarna rinner av skratt.. kan ebro på att jag är jävligt trött eller att jag har sån låg humor döm själva;)


Godmorning sunshine ;)

tråkväder idag mulet o blåsigt en dag då man ska sova ut ordentligt utan dåligt samvete.. men de fick jag inte göra... halv nio ringer A. shit jag var verkligen trött.. o efter det låg jag o tänkte på vad han sa sen kunde jag inte sluta tänka så jag fick kliva upp helt enkelt.. vad gör amn uppe såhär tidigt en lördagsmorgon? funderar på att dra ner till fiket och inhandla mig en smörgås... orkar itne göra egen frukost.. är för lat o trött för det idag.. mend e jobbiga är att jag har inga kontanter och de tar inte kort... jobbigt jobbigt.. får se hur det blir med det.. ikväll är krogen abbonerad för kyrkokören kommer gå ganska smidigt tror jag r'tt skönt ja menar de kommer vi typ sju o kommer dra vid typ nio halv tio.. rätt soft;) sen få¨r vi se vad kvällen har att erbjuda..

Life will be better in spring :D

vårregn luktar speciellt.. det luktar frihet enligt mig jag älskat den doften när jag kom hem nu nyss stanande jag ute och tg tio djupa andetag för att få känna doften.. låte väldigt flummigt men asså de är en underbar doft, den får mig att må jävligt bra.. ahr många bra minnen förknippat med vårregn så jag mår jätte bra när jg får dra in all luft igenom näan och bara njuta.... det är min drog.. gick jättebra på jobbet idag.. jobbade själ som servis typ.. ewa var i avhätningen o gith hopapde från kök o servis så det gick jätte bra alla var jätte duktiga och hjälpsamma idag:D imorgon är krogen abbonerad för en kyrkokör på 65 pers... 65 pers? jävligt stor kyrkokör.. tror de har fått ta med sina respektive.. 65 pers känns lite stort för en kör nämligen men jaja.... ne nu ska jag sova godnatt!

Give it all to me

vet man hur det verklgien känns eller är det bara en fejkad känsla.. jag vet inte rikigt men en sak är säker jag känner den.. ska snart göra lite lunch till mig.. blev sugen på keso men vi har ingen keso hemma så de får bli ngt anant.. får se vad som finns i kylskåpet.. jag måste bara säga att jag gillar verkligen Jon Lilygreen.. han är 22 år och han sjunger fantastiskt! älskar hans låtar.. borde göra mig iordning för jobbet med, fan snart är det sommar fattar ni snart börjar det otroligt roliga månaderna på hela året det är detta man går o längtar efter och när det väl kommer ja då går det så fruktansvärt fort. men jag ska göra detta till min bästa sommar och jag känner att jag kommer ha svinroligt!:D ne nu är det dags för lunch.. Tjing;)

life is good

skönt att magvärken är borta idag iaf...har inte käkat ngt sen lunch igår så nu känner jag attt magen vill ha lite mat.. o de ska den snart få=) och undertiden jag äter frukost ska jag se på i skuggan av värmen:D den är väldigt fin:) haha sen måste jag ju bara skriva att jag tycker att rätt låtar gick ju vidare igår... sverige var bra men de andra var bättre om  man säger så:) ne nu kurrar min mage jätte mkt så den ska få lite mat...

All i want is some space.....

Tiden förändrar allt, både du o jag har förädrats, jag kommer fortfarande ihåg rädslan och kylan när man var ensam, jag undrar verkligen hur du mår nu när du är ensam? Berätta för mig hur du känner, berätta för mig din sida av historien, se mig i ögonen och gör mig knäsvag med den där kyssen. Berätta för mig hur du känner, berätta om hur du har upplevt detta, vi båda vet att det är över men säg att det är det så vi båda vet, för livet blir enklare då...

it's hurt!

har fruktansvärt ont i magen att jag håller på att smälla av... fy faaan kan knappt andas!:( vill bara sjunka igenom jorden... faan va ont det gör!

party all the time!

okej.... Väldigt dåligt uppdaterat här men jag har inte haft ngn dator så det har varit slite svårt har nu fått lånat min systers dator medans hon är i norrköping o ja hoppas att min dator är klar till helgen MR A.B!;) har mycket roligt att se fram emot kan jag ju säga.. åker tills sthlm nästa vecka för att försöka hinna med två studenter på en dag.. får se hur det går med det.. men ja de går väl somd e går.. sen så är ju sommaren sanrt här! är så otroligt peppad inför somamren så det är helt jävla galet:D jag kommer nog ha den bästa sommaren EVER! hoppas bara alllt blir som jag har tänkt:) i helgen har vi 65 pers som kommer o käkar på krogen det blir rolgit tror jag.. enkelt o lätt med de ända vi behöver göra är att ta beställning på dryck o duka av o sånt.. lätt som en plätt=) kanoners kanoners..

sen mina känslor är vääääldigt blandade för tillfället vill bara att allt ska vara som vanligt igen så man slipper känna en jääävla ångest hela tiden men jag tror jag kommer klara detta galant.. är fruktansvärt glad att jag har de vännerna jag har som finns där o stöttar mig.. å va jag längtar till nästa vekca när allt bara kommer flyta på o vara skiiitroligt!=) love it!

life goes on.... really?

uscha... har en oro över mig som jag inte riktigt vet varför jag har.. emn känner att det är ngt för jag har en jätte konstig känsla i magen:( vill att allt bara ska reda ut sig som är ihopknutet.. usch det är så hemskt när man ahr det såhär.... har massa tankar som snurrar i huvudet och ajg försöker verklgien göra allt som jag kan för att alla ska bli nöjda men ja kommer såra ngn på ett eller annat sätt tror jag..:( skit trist är det... men emn så är livet... ja menar varför ska jag stälal upp på de när de inte ställer upp för mig.. då har de faan ingen rätt att bli sur på mig.. emn de vet jag att de kommer de att bli.. usch jag vill ringa till en person nu men hon ligger förmodligen och sover så jag får ringa henne imorogn.. men ja komemr ha problem att somna inatt kan jag ju säga.. usch.. hatar när jag känner såhär.. detta blöev ett väldigt obegripligt inlägg men jag kände attt jag behövde skriva av mig lite... uccha!!!

You're the one and only!

jag tillägnar ett spec inlägg till en väldigt speciell person som jag Alltid har roligt med som jag Aldrig kommer glöma och som alltid finns i mitt hjärta i alla lägen finns hon där för mig.. vad har vi itne gjort lixom? streetrace i borgholm, springer ut från pubbar när det bjuds på dricka! vilka andra idioter gör det lixom!? missbrukar alkohol i högsta grad, blir jagade av volvoraggers, åker in till kalmar kl 3 på natten för att vi är sugna på godis, ställer oss högst upp på ölandsbron och skriker ett vårskrik och vi skrattar KONSTANT! har man tråkigt med denna tjejn har man faan inte ngn humor! vi gör även tråkiga o trista mörby till det hippaste stället... ja menar denna personen kan bara stavas E M M A L I Z!



Skulle tagit en anna n bild men datorn krånglar men va fasen du är så jävla snygg på dennna bilden så det är intre klokt ;) KOM HEM SNART!!!!!!

ILUAB


I'll look after you

har jag svårt att somna om nätterna, som denna natt.. ja då lyssnar jag på The Fray.. de är så fruktansvärt bra asså.. alla deras låtar får mig att koppla av och inte tänka på något spec.. eller jo jag tänker på alla underbara människor som jag har haft turen att lära känna under min livstid.. den korta tiden jag levt... och det är de jag inte träffar så mkt som jag saknar mest nu...och de är:
Emma.N som alltid har funnits i mitt liv känns det som.. du är en sån fruktansvärt bra vän..Många otroliga minnen med dig från hela min uppväxt du är nog den jag har kännt längst i mitt liv.. känns dig sen du föddes och de måste jag tacka våra mödrar för att vi träffades;) hehe


Julia
som är en heeeeelt underbar människa som man bara måste älska man kan inget annat än att tycka om och älska henne för hon är verkligen en person som man kan vara sig själv med och man har alltid roligt med henne det är min lillasyster som jag kommer ställa upp för i vårt och tort,
Soffan asså shit den tjejen.. jag lärde känna henne riktigt ordentligt nu i sommras o asså vad ska man säga om henne? hon är min andra hälft typ, vi snackar om ALLT, hon är nog en av de som vet mest om mig och de känns bra att kunna ha någon man kan prata med precis allt om utan att man blir dömd..
sen finns det massa fler underbara människor som jag har haft turen att lära känna men ikväll går tankarna till dessa tre som jag tyvärr inte träffar så ofta pga avståndet... nu ska jag sova.. godnatt

ILUAB

You said we wouldn't be apart...

Gårdagen började på kondis igen:) sen skulle vi åka till ewa för att ta en kopp kaffe... blev inte mkt med de de blev ommublering i baren och jobbande istället;) haha men de gick ju bra det med;) sen var det en helt okej kväll igår:D vi hade en hel del o göra även fast vädret var som det var... sen som personalmat fick vi något riktigt lyxigt:) moulmarine:D mumsigt mumsigt=) riktigt gott var det=) sen satt vi kvar o snackade lite.. sen fick vi följa med mariette upp till henne för o titta på hennes hundar.. o nu snackar vi hundar! de var en dobberman och sen en grand danouar (vet inte riktigt stavningen där) o den hade dått en liten valp som bara var 6 veckor gammal.. så OTROLIGT söööt! jättegullig var den:D

sen åkte jag hem till gith och såg på en mkt bra film.. vet dock inte va den heter de var ngn film atlas hade men den var grymt bra! ska kolla upp va den heter:) de slutade emd att jag var i sängen vid tre inatt;) sen vaknade jag halv tio i morse pga att kyrkklockorna ringde! jag var inte de minsta glad:( sen så vill jag gå på en bio.. men då visas inte den kalmar.. va i helvete visar inte kalmar några bra filmer för!? jaja that's it bor man på landet så bor man på landet.. ska bli så skönt om jag får flytta här ifrån...

ILUAB

you don't know if it's true or not...

Nu ligger jag i sängen och har förstret öppet typ en cm och det är svinkallt i rummet för det blåser typ halv storm ute!:O dagen började som sagt var på kondis med git sen åkte vi till krogen för att göra pappersarbete.. de var kallat på krogen med så så vi gick in till ewa o satte oss där och jorde klart arbetet så att säga.. sen så rullade kvällen på bra kan jag säga.. de fanns o göra ngt hela tiden men de var ju inte stressigt direkt så det var rätt skönt.. sen dropade de in lite folk i baren med så det var roligt:) kom fram till en väldigt bra grej med en av gästerna kan jag säga.. vi är helt överrens och blir det som vi vill så blir det toppen:D sen nu är jag hemma o har legat o kollat runt lite på nätet vad folk har gjort under dagen så nu ska jag väl ta o sova lite.. ska bara gå upp först och stänga fönstret helt så jag inte fryser ihjäl.. fingrarna är rätt kalla nu ;)






ILUAB

Godmorning sunshine!

vaknade precis... gith ringde o väckte mig;) hon blev lite förvånad över att jag låg och sov;) jag böev lite förvånad över att klockan var så mkt.. jag menar sååå länge var ajg ju inte uppe igår.. jag somnade runt ett tiden...men men nu ska ag iaf åka till kondiset här i köping och ta en frukost med gith o prata lite om deras sthlmsresa:) får se om de blev några drinka för henne eller om det bara blev kaos o nervösa sammanbrott;)




ILUAB


I can see it in your eyes

Jag har kommit på en grej.. ögon är otroligt viktiga för mig.. ögonen är det första jag lägger märke till.. ögonen berättar så fruktansvärt mycket om hur man är som person.. man kan se på ögonen om man är snäll eller inte.. ögon är en otroligt fin "kroppsdel" eller vad man ska säga... och jag älskar de som man ser vilken färg det är de ska vara antingen jätte bruna eller jätte blå de tycker jag är snyggast... så det är en grej jag gillar.. Ögon.. det är väldigt viktigt för mig... ögon säger mycket mer än vad man tror...



Sen måste jag även säga GRATTIS till Emma-Liz som fyller år idag:D:D:D:D vi ses ju snart bruden!=)

ILUAB

When I look at you I see everything I want

Dagen ahr varit iaf liiite mer händelserik än gårdagen kan jag iaf säga:D åkte in till kalamr o lämnade av min syster o sen gick jag och anna på stan i kalmar:) anna hittade en assnygg bikini och jag hittade nya solglasögon som ser nästan likadana ut som mina gamla! UNDERBART!!!!! sen hittade ajg även de jag åkte in för att hitta.. lite längre jobbtröjor till somamren.. de blev tre st sammanlag.. två kortärmade och sen en tre kvarts arm så dagen var toppen=) sen blev jag FRUKTANSVÄRT sugen på jordgubbar! så vi kollade inne på citygross men de var slut.. jaaja vi åkte hem till borgholm o någonstans måste se ju ha de tänkte jag... började på netto ja de hade jordgubbar men de var inlåsta i lastbilen som skulle leverera dem för de fick inte ner luckan för att kunna lasta in varornaa! skiiiit! så jag åkte till hemköp.. där var de med slut åkte till ica.. helt slut.. åkte till temp.. fanns ina.. åkte till ica i köping.l..slut.. va faan e de här!? vist de är inte säsong för jordgubbar än men va faan de borde ju ah från andra länder tycker man.. men inte då!så ajg fick åka hem utan jorgubbar:( men ajg fick jättegod mat hemma iaf.. oxfile med potatisgratäng typ.. asagott! sen ett glas vin till de o kvällen kunde inte bli bättre.... då ringer gith.. haha ne men betty behöver en barnvakt för kvällen för ingen är hemma.. så jag traskar bort dit och är med henne:) nu har ajg nyss kommit hem ska ligga o lyssna på lite musik medans jag ler ganska stort inombords ;)



MUMS!!!!


ILUAB

who do you think you are?

ja detta var mkt intressant.. helt okej faktiskt men vissa grejjer hajjade jag till på.. men vist bara hon tycker det är okej så vist.. middagen var jättegod och de var trevligt.. får se hur de blir.. har nyss dukat undan allt så de var ju en lyckad kväll:D nu ska ajg snart lägga mig i sängen oh titta lite på tv innan jag somnar hade jag tänkt.. får se vad morgondagen ahr att erbjuda;) hoppas på sol iaf=) men vi får se som sagt var.. läste en artikel föresten härromdagen om en kvinna som hade storlek N i kupan på Bh:n N! asså förstå hur stort det är!! det hla hade börjat när hon hade fött sitt tredje barn ¨då började hennes bröst växa okontollerat så det hela slutade med att hon oppererade bort 16 kilo bröst.. 16 kilo! det är inte lite asså.. förstå o gå runt o bära på de hela dagarna? jag hade ju aldrig klarat av det kan jag säga.. ne nu blir det sängen som gäller.. Godnat alla där ute:)



ILUAB

its just gonna be fun!

okej nu har ajg precis kommit hem efter jag har handlat, blir en familje middag ikväll med en extra preson.. spännande o träffa människan.. ska bjuda på pasta med kyckling och pesto och wokade grönsaker.. får se hur
detta går;) haha spännande spännande... kommer blogga mer efter middagen spännande spännande...

när jag avr och handlade såg jag att viktoria och daniel har en typ bröllopschoklad.. WTF!? asså jag börjar seriöst bli trött på hela den här minarki grejen! men de känns som att de aldrig komemr avskaffas för de gamla vill ha kvar en kung.. åååhhh irriterande är det iaf.. vist det gör en del bra saker men jag vill inte betala för deras mångmiljon bröllop...






ILUAB

All night long!

vaknade vid halv elva idag.. skönt att sova så länge:) älskar det:D hadde änd¨inget att göra idag förutom att städa plus att det är grått och trist ute så de gjorde inget att jag sov så länge.. sen började jag storstäda hela huset från golv till tak.. har tagit o dammat varenda millimeter känns det som.. tog visserligen tre timmar men nu är det äntligen gjort! och det ska ajg belöna mig själv med en piggelin:Dvad ska jag ta tror ni?
Vad ska jag ta tror ni? ;)

ILUAB

Här är en sång till alla som vägrar att ge upp, till dem som kämpar vidare fast livet är så hårt...

det är på natten då alla tankar som man inte vill ska komma kommer.. men hey thats life.. inatt går mina tankar till en väldigt speciell person som jag hade turen att lära känna.. denna personen har betytt väldigt mycket för mig även fast jag abra kände personen i två-tre år så har den personen verkligen satt djupa spår i mig.. den personen visade mig att man behöver inte gå med på allt bara för att någon viktig person säger det... kolla upp om det verkligen stämmer först.. "stå på er innan någon annan gör det" var ett utryck som användes mycket flitigt kan ajg meddela.. saknar personen i fråga oerhört mycket.. grät även en tår över att den personen inte finns kvar i livet längre hade velat att den personen var på min student som han/hon hade lovat att han/hon hade stått där o vinakt hej då till oss.. men han/hon var med oss den dagen.. jag kände det.. han/hon tittade på oss där uppifrån och vinkade o log på sitt speciella sätt.. saknaden är stor!

när ingen vet, när ingen ser din ensamhet då finns jag här..

asså denna dagen har verkligen var händelselös.. heter det så? aja skit samma.. har inte gjort mkt idag inte.. har varit ute o gått de är väl det jag gjort typ... av någon anledning fick jag ett otrolig sug idag att lyssna på gammla svenska låtar som var hippa på 80-talet.. sagt o gjort gick ut i vårat föråd och hittade massa gammla skivor från 80 talet.. hittade även massa lp skivor men de kan man ju inte spela nu för tiden då man inte har någon lp spelare.. tänk va utveckligen har gått fort fram på ca 20-30 år.. från lp till ipod/iphone.. undrar  om det är någon som har kvar en gammal lp spelare längre....jaja same shit.. imorgon ska jag grovstäda hela huset.. skulle egentligen gjort det idag men jag pallade inte men imorgon måste jag göra det..

ikväll har jag inte heller gjort ett skit börjar bli liiite långtråkigt att bara vara hemma o inte göra något så jag hörde av mig till D och frågade om vi kunde ses.. och de gick fin fint så vid nio brummar jag iväg:Digår var jag verkligen jätte uttråkad så jag gjorde ngt jag inte gjort på jääääätte länge.. hur patetiskt det än låter så loggade jag in på en chat o drev med människor från höger o vänster:P haha hittade på allt jag sa o skapade en annan personlighet.. haha jag var en 25 åring som pluggade till civilingenjör och samtidigit jobbade extra på NK..haha va folk är lättlurade;) bad tom en snubbe komma o hälsa på mig på jobbet och fråga efter Olivia.. hahaha usch lite taskigt men va faan jag hade astråkigt o hur många tar sånna där chattar seriöst?

ILUAB

RSS 2.0