Gott Nytt År!!!

Sista dagen någonsin på år 2008.. detta år har jag faktiskt gjort mycket som ajg både är stolt o inte så stolt över:P tänkte ge er en sammanfattning på de som hänt:P

Januari: seg månad hände inte så speciellt mycket kanske vi var på inflyttningsfest hos sandra där de slutade med att vissa blev lite irriterade ppå varandra men för mig är det gammalt och glömt vet inte hur det är hos den andra parten.. förmodligen inte:S just det emma klarade sitt teori prov den 31 januari=) grattis grattis till henne=)

Februari: denna månaden fick vi verkligen ett tråkigt besked.. en av  våra bästa lärare hade unde sportlovet tyvärr råkat ut för en trafikolycka när hon var på semester och omkommit.. det var verkligen tufft att behöva höra att det var just hon saknar henne R.I.P Lena

mars: Sofie klarade sitt körkort grattis grattis till henne=) påsken var väldigt tidig iår kom redan i mitten av mars typ:P men påsken firades som vanlfigt med fam. thorberg=) Jag klarade mitt teoriprov den 20 mars=) sen i slutet av mars drog vi iväg till hollad på praktik=)=)

April:jag och elina praktiserade på samma ställe..Boemerang eller hur det stavades:P vi fick å ka buss en timme.. men vi slapp cykla som de andra fixk.. hollad e verkligen en cykelstad.. sen en hel del utekvälalr med holalndsgänget=) kommer aldrig glömma den resan! vi hade enormt roligt! och Alla grät ngn gång!:P maria och emma klarade sitt körkort med:) grattis till er=) sen körde ajg halkan med:P fy faaan va roligt det var=)

Maj: Emma fick en liten flört...sara och jag dör av garv inne i köket sen när vi får reda på att hon fått ett sms oxå då ligger vi nästan på golvet och skrattar väldigt roligt! sen tog jag mitt körkort med!!! Grattis till mig=)=)=)

Juni:oj vilken månad.. började med balen.. det var en fantastisk rolig kväll!! mycket dans o prat o dricka=) sedan sista veckan av skolan hade vi inte så mkt att göra så jag jenny emelie maria och emma åkte upp till emmas stuga på norra öland och hade en helt underbar tjejkväll! vi hade väldigt roligt=) sen en dag jag ALDRIG kommer glömma är min student dag! även fast det var fredag den 13 hade vi nog den bästa dagen av alla! vi slapp regnet! kvällen kunde inte bli bättre=) vi hade grymt kul!:) sen var det midsommar.. det regnade hela dagen om jag inte minns helt fel.. men jag jobbade så jag brydde mig inte så mkt..v ar rätt skönt att jag inte var ute i de kalla regnet:P sen bestod mesta delen av jobb och utgång=)

Juli: nu hade man börjat komma in i en rutin som vi följde ganska bra:P frukost på roberts ner till stranden jobba ut på kvällen:P den rutinen körde vi minst 5 dagar i veckan:P sne fick jag reda på att jag kommit in på stockholmsuniversitet o skulle utbilda mig till lärare=) sen firade vi en jobbarkompis med lite småplock hos ewa o henke hela jobbargänget o lite fler:P de slutade med regn men vi satt kvar iaf o ja kom hem runt halv fem kanske:P och inte glömma alla galna uppptåg jag gjort med Emma-liz, springa från pubben, lekt spioner, kollat hur mkt det hörs när man skrtiker i en bil, streetrace på borgholms enda gata(storgatan) kissat bakom en offentlig byggnad med mycket skratt!

Augusti: mer party jag säger bara tattarställe på torget:P men man gör de ju inte roligare än vad man gör sig eftersom både pubben och harrys var sängt! sen fyllde emma år:p Jag amanda david och wille överraskade henne på sängen med tårta och paket kl 8 på morgonen... shit i helvet vad trötta vissa av oss var:P haha men den födelsedagen komemr nog emma aldrig glömma:P jag klappade för första gången en orm.. jag har ormfobi men jag hade en orm runt halsen o ja klappade den! grymt jobbat anna!! jag flyttade upp till stockholm älskar storstan

September: men tyvärr var jag alldeles för skoltrött för att sätta mig i skolbänken igen så jag hoppade av och flyttade hem igen..emma-liz kom på besök till öland innan hons kulle flytta till london.. vi ägnade mkt tid tsm.. jag höll på att skrämma livet ur henns farmor när jag kom till dem halv elva på kvällen:P men vi hade en av de bästa kvälalr på länge med en kopp te o massa snack om allt o ingenting=) skördefest var denna månaden med vilket innebar enormt mkt jobb.. men det var väldigt roligt med=)

Oktober: jag och emma följde med sabina på en av hennes körlektioner:P haha snacka oma tt man har glömt mkt:P men det var riktigt kul!=)Promenadgänget bildades denna ånaden tror jag:) väldigt härliga platser vi besökte slottskogen var nog där vi gick mest:P jag fyllde år och firades på byttan av jobbargänget=) tack för det säger jag bara=) sent en kväll skulle jag köra hem min syster kompis till östra sidan av öland.. och när ja ska köra hem håller jag på att krocka med en älg! fy faan asså! det var nog de läskigaste jag någonsin varit med om!

November: första november började med en utekväll på strand.. herregud vilken kväll den var väldigt rolig men efter ett tag blev scream-mask-snubben lite väl jobbig:S jag emma sara och gith gick på vårat första julbord.. och ja.. de kunde ju ha varit bättre men de vet vi till nästa år då:P men de var okej iaf:P jag och emma åkte upp till stockholm i mitten av november för vi skulle se footloose=)  julia fick följa med oxå vilket var völdigt roligt=) o footloose var riktigt bra!! sen stannade jag kvar i sthlm en veckaför att bara ta de lugnt o komma bort från ön lite... det var helt underbart=) gick ut med dessan vi hade riktigt roligt det måste vi göra om säger jag bara=)dagen efter  var det en viss person som inte vet när man ska säga stopp.. jag  fick agera chaufför sov inte mycket den natten pg av oro men det löste sig tillslut som tur var=) sne åkte jag hem o då blev man bjuden att bada balja hos emma det var riktigt riktigt mysigt=)

December: får börja med att gratuelra sabina till körkortet den 1 december=) sen åkte jag sara anna och zandra till ullared jag fick följa med för ja hade körkort snällt:P haha vadå utnyttjad? nej men ja tyckte de var roligtt=) det blev en lång arbetsdag på luciadagen det var roligt men satan va trött man var!  Emelie fyllde år vi skulle fira henne så vi åkte till harrys men där var det totaldött så vi åkte till pubben istället mkt mkt mkt trevligt!=) julafton mycket trevligt precis som det ska vara=) sne juldagen vill jag bara be om ursäkt för till vissa människor men jag har´de hur kul som helst iaf de ja komemr ihåg=)  sen i måndags såg jag sara och nicklas på yes man.. den var bra=) jag blev av med tjugo spänn för jag slog vad med niklas men det var roligt=) han hade lite ont i käkarna om man säger så:P sen får vi se vad kvöllen har att erbjuda ska till emma iaf och de kommer bli så trevligt tror jag=)

Gott Nytt År!!!


Vad är det som händer egentligen?

vad är det med människor nu för tiden... va e de för folk de träffar egentligen förstår mig inte på de längre... jag tycker verkligen om dessa personer men denna hösten har verkligen förändrat vissa människor... eller de senaste halvåret rättare sagt.. inget är sig likt längre många har stannat i ett stadie som jag trodde de hade passerat men de visar sig att de hade de inte... ja vill verkligen inte förlora de här månniskorna men de känns som om ja håller på o göra de.. o de känns inge bra alls.. jag saknar dem... fast de har fått komma ut ifrån sina små bubblor o lever nu livet men de tänker sig inte för riktigt tror ja.. de har varit skyddade hela sitt liv av sina föräldrar men nu har de brytit sig loss lite o helt enkelt börjat leva livet och de tycker jag är bra.. men de gör de på HELT fel sätt... önskar allt vore som förut igen...

Julafton x2

Då var Julafton över för detta år igen... första julafton var den 23 december ja vet vi är lite före men vad gör man inte för sin syster? så vi firade lilla julafton den 23, åt julmat tills man sprack och allt annat som hör julen till... sara fick öppna sina paket det var ganska många faktiskt;) vi fick öppna de paket som sara hade köpt till oss o jag fick två dvd filmer:) nice mycket bra filmer ska jag säga:) sen var  det dags för sängen mycket trevlig julafton:) sen kommer den riktiga julafton eller vad man ska säga:P den dagen kändes lite som en repris:P  fast vi gjorde inte allt i samma ordning som tur var:)men vi åt mat tills vi sprack så det känns som om min mage står tio meter ut man var så otroligt mätt! sen var det dags för paket:):):):) älskar paket:) fick pengar presentkort lite kläder filmer o annat smått o gott=) väldigt uppskattat=) ikvälll blir det fest=) party time!


Inte likt mig:S

Asså de senaste dagarna har jag sovit till typ tolv! detta är inte likt mig.. jag har alltid varit en morgon människa! ALLTID förstår inte varför jag helt hux flux har blivit en kvällsmänniska..detta är inte jag... vad är det som händer med mig egentligen? jag behöver en anledning att gå upp på morgonen.. jag har ingen anledning att gå upp på morgonen helt onödigt... vad ska jag upp om... det finns ju ändå inget att göra men men de vänder väl snart hoppas jag... jag har upptäckt en person som jag tycker om väldigt mycket.. finns mycket att säga om denna personen o jag vet vad ni tänker just nu när ni läser detta.." kan anna ha gått o blivit kär?" på ett sätt så har hon det.. frågan är bara i ...? jag upptäckte denna personen för typ ett år sedan och tyckte personen var helt okej men inte mer än så men nu på senare tid har jag utforskat personen mer och mer och de utstrålar så mkt känslor så jag vet inte vart jag ska ta vägen:P helt fantastisk helt enkelt...

Vet inte längre...

just nu vill jag bara sätta mig på ett plan och flyga iväg.. det spelar ingen roll vart o jag vill inte att ngn ska veta om det... jag vill bara komma bort o börja om från början.. börja ett nytt liv där ingen känner mig ingen vet vem jag är vad jag har gjort eller inte gjort ingen som vet någonting om mig bara fly.. men jag är ingen som flyr från problem jag trasslar ut det på ett eller annat sätt.. men tänk att en gång bara få fly...

Sliten

Man är lite sliten efter igår om man säger så,började dagen vid halv fyra på eftermiddagen o då var det bara att börja göra iordning inför kvällen fixa ljus o duka upp det sista samtidigt som man gjorde avhämtningen och diskade.. full rulle från start sen runt sex kom alla gäster födelsedagsbarnet kom lite innan med sin familj och kollade lite.. sen n'r gästerna kom så var det drack för mousserande vin och alkohol fritt för de som ville:P eller rättare sagt var tvugna att dricka alkoholfritt:P men det gör de ju som de vill... jag och emma stod och höll i små tilltugg o jävlar va tungt det var! vänster armen värkte mer o mer för varje minut som gick... sen var det dags och ta upp dricka beställningen på ca 50 pers det gick bättre än vad jag trodde:P sen höll födelsedagsbarnet ett tal.. väldigt roligt och underhållande:)

nu var det dags för förrätten som bestod av italienskt inspirerad buffe med alla möjliga grejer=) såg riktigt gott utt och det tyckte alla att det var, alla verkade tycka om maten och var belåtna så efter en stund var det dags för huvudrätten som var kantarellfylld fläskfile med potatisgratäng en sås och champinjoner.. de var otroligt gott=) vi fick äta lite av det med för att få ngt i oss=) och gästerna tyckte det var väldigt gott med:P så det var ju bra det.. och det var inga lätta tallrika direkt men jag emma och eva slet på o bar o diskade o bar o diskade... sen var det dags för lite tårta och kaffe det avr mytårta så det var inget konstigt med att den var god=) och till det var det wiskey och konjak och likör o allt möjligt o de var itne ett glass var utan typ 4-5 de drack o drack o drack o drack.. man kände sig lite tjatig när man hela tiden frågade"är det någon som vill ha ngt mer att dricka?" jag vet inte hur många gåger jag frågade den frågan! helt slut i huvudet... vid halv ett så kördejag ner emma till harrys... sen tillbaka till jobbet igen och fortsätta bära ut glas diska glas ta ut mer dricka det gick runt hela tiden... vid två hämtade jag emma igen och körde hem henne jenny o emelie.. sen tillbaka till krogen igen och göra samma sak igen... fråga om ngn vill ha ngt o dricka plocka glas diska glas ta ut nya glas med dricka...vid tre gick sista gästerna... så vid halv fyra så gick vi äntligen från krogen precis när jag ska åka kommer en kilel som hade varit i borgholm och trodde att hans föräldrar fortfarande var kvar... eftersom de itne var kvar hade han tänkt o sova i sin bil men de tyckte jag var synd så jag var snäll och körde hem honom... sen kom jag äntligen hem.. skönt o få komma hem..

idag är ja otroligt trött skulel egentligen inte vilja göra ngt alls men det är ju jobb ikväll emd så det är bara att koppla på leendet och se glad ut... kommer inte bli ölika sent o inte lika mkt o göra idag som igår men iaf.. d komemr nog bli mkt avhämt för det var många som var ute igår både hos oss och på andra ställen... så det blir en hel del att göra i pizzan.. nu ska ajg och min bror baka pepparkakshus...

Minnen <3

igår åkte jag och emma upp till gith och såg på film=) vi såg a cinderella story.. jag tycker den är väldigt mysig och härlig=) sen gör det ju inget att chad michel murry e med heller:P haha sen efter vi hade sett klart filmen var klockan tolv typ så vi börjar snacka och kommer in på alla konstiga upplevelser vi har varit med om under de här tre åren vi kännt varandra men oxå andra grejer:P Emmas alla sommarflörtar tex:P vi undrar vem det blir i år emma:P men vem vet de kanske blir ngn gamal sommarflört som kommer tillbaka:P ja menar du har ju två o välja på:P haha vi satt och pratade till halv tre! men vi hade det väldigt roligt iaf:) när ja ändå är ine på minnen så är det nog det bästa som finns.. minnen... shit man har varit med om så mkt men man kommer inte ihåg allt om man inte friskar upp minnet med texter bilder eller ngt annat:P har suttit och läst lite ur en bok eller vad man ska säga som ja skrev i mkt när jag var 13-14-15 år:P haha asså det är lite roliga grejer om man säger så.. det är allt från kärlek till vänner och jobbiga situationer.. jag säger bara: Mannen, Skönheten, Wiken och Berget! hahaha kommer du ihåg Emma?

Så jävla roligt!

Nu har jag inte uppdaterat min blogg på huuuuur länge som helst så nu får ajg göra det..  har inte hänt så jätte mkt var i ullared i onsdags... min syster undrade om jag ville hönga med eftersom det var bara en av de som skulel som hade körkort o hon orkasrde inte köra hela tiden så aj fick hänga med.. schysst.. hittade alla mina julklappar så jag är färdig handlad=) go me! sen igår gjorde jag inte så mkt tog de mest lugnt sen kulle aj jobba.. de var ingenting på jobbet så vi gickdärifrån vid åtta tiden ungefär:P rätt slappt... idag åkte jag sara  emma o gith in till kalmar och kolalde lite tog en lunch på helen o jörgens asgott! mkt god sås om man säger så:P sne var det dags för jobb igen... det var aslugnt idag m,ed så de hände inte så mkt.. sne bestämde vi att vi skulle gå på oubben.. shit de var år o dar sen ja var på pubben.... i sommras li´xom.. så vi gick från krogen kl tio så fick eva låsa o släcka för de satt kvar med sina polare o drack vin.. de kändes lite onödigt för oss att gå där o bara gå så vi åkte till pubben

men innan dess tog vi varis drink och sen bar ade iväg=) taxi dit o de va lite folk ändå men i början va de bara 50 åringar typ.. men aja same shit de kommer väl yngre sen:P o de gjorde de ju=) men vi höll oss på vår kant.. o emma var hel lustig hon kunde typ inte dricka ngt annat än vin.. vilket var helkonstigt så jag fick ta hennes drink o de tackart man inte nej till sen beställde sara in nachoships med dip mums mums säger ja bara så då fick man ta en öl till för man blev så jävla törstig... sen ennu en öl och en lakrisshot.. o efter shoten sa de bara pang! shit asså... sen kommer de fram två kilalr den ena kände man igen.. o de visar sig att han har bott bakom min gata när jag växte upp! han viste typ allt om mig o min familj lite läsjkigt men väldigt trevlig iaf.. han såg ut o vara född 85 eller 86 men de visade sig att han var född 76!!! va i helvete lixom! 13 år äldre än mig!!! va faaaan-.... han hade världens sötaste katt som  han skulle sälja men ja kunde tyvärr inte köpa den.. men men.. sen fick vi åka med alexander bjelkendal hem! snällt av honom! men vem tror ni kommer bli mobbad på jobbet imorgon!? jo lilla jag för jag blev lite rund om fötterna ikväll!!! ne  nu ska jag sova... ja får ursäkta mig för alla språkpoliser men klockan är mkt o jag är inte nykter:) HAHA  men de var läääänge sen ja hade såh'r kul!!! tack för ikväll!!!

RSS 2.0