det går bra nu :D

JAAAAAAAAAAAAA jag är ju bara för bra alltså!!! godkänd på tentan i kemi och miljö.. känns så sjukt skönt och slippa sitta o plugga till den på lovet asså.. fy fanken! igår började dagen på praktiken sen åkte jag och ulrika ut till ersboda för att ha lite studiebesök.. de slutade med att vi var där i nästan fyra timamr.. br oss! sen var jag hemma hos zandra och lina och blev bjuden på tre rätters :D kycklingsfilerullader som var inlindade i bacon och ugsgratinerade rotfrukter med bea och rödvinsås och en supergod och lyxig sallad! till efterrätt hade jag gjort en ananaspaj och lina hade gjort hallonmousse så de blev en huvudrätt och två efterätter :D super gott! vi spelade den glade mytomanen och för första gången så förlorade zandra som alltid ananrs brukar vinna och jag vann!!! herregud jag vinenr typ aldrig! sen körde vi lite sånglekar och hade de trevligt.. sen så kom zandra på att henens moster fylldeår så vi ringde o grattade henne med körsång :D sen fylde en till kompis till zandra år och vi gjorde likadant.. vi är så duktiga på att sjunga ;) halv tolv satte ajg mig på bussen hem igen.. hemma möttes jag utav hanna, johan och lisa som hade druckit liiiiiiite för mkt... det vr roligt o se dem och de var lite onyktra.. idag har jag vickat för lisa och ska göra de på eftermiddagen med.. pengar rulalr in som de ska de går bra nu ;) OCH på tisdag åker jag hem igen! ska bli så skönt är hemma en heeeeeeel vecka! :D

Otroligt men sant!

varför kommer man på så otroligt bra musik som gör en så fruktansvärt bra när man egentligen måste sova? har hittat massa pepplåtar och jag vill bara dansa och sjunga.. men de blir lite problematiskt nu när kl snart är halv tolv och man ska sova... ska upp tidigt imorogn och har verkligen inte tid o sitta här men jag har en känsla i kroppen som gör mig så sprudlande glad så ja kan verkligen inte sova.. OCH egentligen är kl bara halv elva... det är bara barnet :P lyssnar just nu på sex  on fire med kings of leon och asså jag säger bara sommar på strand.. herregud vilka minnen! iår tjejer så skapar vi massa mer minnen! jag är så taggad inför soammren så de e helt galet! ska verkligen ha kul i sommar.. men först kommer påsken och de ska bli så skönt o komma hem till våren! ingen snö gå utn jacka (?) och bara njuuuuta!!! måste verkligen sova. men när de pumpas bra musik går de inte... imorgon kväll ska jag verkligen vråla! ååhh härligt! hur kan man sitta still till denna låt? det går lixom inte.. DANSA GOTT FOLK OCH VAR GLADA!!!!

konstigt

satt och zappade på tv:n ikväll mellan alla reklamavbrott och hamnade på barnkanalen... där fanns programledaren som fanns som programledare när jag var barn, Johan heter han.. hur länge har lixom inte han jobbat med de där? han har ju ALLTID funnits med... och han har ju knappt åldrats ett smack! hur är det möjligt lixom!? han ser nästan exakt ut som han gjorde när jag var liten.. mycket märkligt.. har u typ gått 20 år.. man förändras på 20 år... de var bara en liten tanke jag hade idag.. nu blir de sängen

Låt mig leva längre nu när jag kan se!

Länge sen sist nu och har haft en del o göra så de beror på de... tentan skrevs för lite över en vecka sen den gick bra tror jag.. elelr jag hoppas det... ja måste klara den jag ORKAR onte ha omtenta på denna... sen efter tentan åkte jag till sara i sälen o hälsade på henne.. de var jätte roligt! kul o träffa henen igen och vi hade de bra med allt.. åkte hem på söndagen ingen så de blev bara en liten kort visit.. i måndags började praktiken igne.. åh de är så roligt att vara på praktik så ni försåtr inte! det är verkligen där man har fått utvecklats och lärt sig massa massa massa.. sen har jag nu skcikat in ansökningar till somamrkurser i sommar... för matte C och matte D.. får se om jag får läsa matte D samtdigt som jag läser matte C.. det är sånt som märks helt enkelt.. men men så de blir en pluggsomamr i sommar.. känns helt okej faktiskt.. ska jobba med.. så pengar rulalr in som de ska ;) idag blir de en luuugn  kväll ska bli skönt.. de är så hektiskt under veckorna och plugg på helgerna så de ska bli skönt o ta de lite lugnt ikväll o inte göa ett piss! sitter o väntar på lisa toresson för vi ska skypa.. men hon är sen... jävligt sen... men de är nog släkten som har de inom sig.. att man aldrig lär sig.. men men..åhhh! lyssna på denna åt! så sjuuuukt bra!

Hopplöst..

uscha har verkligen sovit asdåligt inatt! vet inte alls va de beror på men jag har inte sovit gott iaf.. vaknat typ en gång i timmen och haft panik... vet inte varför... jag gissar att det är tentanerverna som spökar med mig.. usch... helgen har gått så snabbt! i lördags hjälpte jag prisca o jonathan o flytta, tvättade, diskade, och städade... och igår pluggade jag lite och gick en promenad i solskenet och njöt av dagen.. idag ska man sitta instängd i ett rum i ca 12 timmar och nöta in ännu mera... herregud ja hoppas verkligen jag klarar denna tenta.. kommer må piss annars... vill INTE! idag vaknade jag även proppmätt är inte alls sugen på frukost så jag kokar ägg och tar med mig det.. vill egentligen inte gå upp alls idag.. är för trött men måste upp.. inte kul!

RSS 2.0