i don't wanna lose control

jag vet att jag inte säger vad jag egentligen borde men jag vet inte vart jag har mina tankar.. jag borde egentligen ta första men eftersom jag inte vet mer om mig själv blir det bara fel alltiop o kan sluta hur konstigt som helst.. jag är kanske gammeldags av mig men jag förstår mig själv... jag är inte den bästa människan att visa saker och ting men jag gör så gott jag kan.. sen är det min uppgift att fatta det.. men jag kanske är för otydlig.. men jag tycker jag borde fatta för så otydlig är jag inte.. jag säger faktiskt saker som jag borde förstå små pikar hela tiden.. men eftersom jag är upptagen med annat så kanske jag inte ser mig själv på det sättet eftersom det finns andra med i bilden som jag lägger mer kraft på och som jag bryr mig om mer.. men jag vill förstå och vill lära känna mig själv för jag vill vara den specilla.. men eftersom jag är för idiotisk och trög så kommer jag aldrig få vara det.. för jag är den där.. en vän för alla..

Nyfrisyr och Emmaliz!!!!:D:D

igår började jag dagen med att åka in till kalmar för att jag skulle vara hårmodell till anna viste inte hur det skulle bli eller någonting:S kommer in och sätter mig stole o de går igenom va de vill göra och anan säger blond.. jag blir lite skräckslagen.. för jag är absolut ingen blondin! men de visar sig att hon ska bara lägga blonda slingor.. okej tänkte ajg.. eh får se hur de bblir.. så de börjar sätta i de fina små papprerna i huvet på mig.. såg ashäftig ut met röda och blå oliepapper i huvet:P haha snacka om färgglatt:P sen färgar de min utväxt i samma färg som resten av håret för att de ska se snyggt ut.. och de blir skitsnyggt! jag trodde verkligen inte de skulle bli så snyggt somd et blev men jag är verkligen super nöjd! sen följde jag med anna, zandra och sisela och käkade lunch på thaisilk.. mumma säger jag bara.. de är så sjukt gott!

sen tog jag min lilla bil och brummade hemmåt när jag börjar närma mig borgholm ringer jag gith för o kolla va hon o steven är och om vi ska mötas upp på enfika ngn stans..sävlklart vill de de så vi sätter oss o fikar på cafe trädgårn efter ett tag:) mysigt att kunna sitta ute och fika=) sen när jag skulle åka hem stöter jag på Maja som jag inte sett sen hon flyttade upp till sthlm kul o träffa henne så vi tog en liten raggarrunda på staden o sen var ja tvugen att åka hem o laga mat:) det blev grillad kyckling:) mums.. sen ringde emma o frågade om ajg skulel med på gymmet o jag var verkligen sugen på att simam så jag packade min badväska sen ringer emma mig o säger att badet är ju stängt på måndagar.. så jag fick packa om min väska usch omotiverad var jag när jag klev in på badhuset men när ja kom in i träningslokaen satte på min musik så körde jag stenhårt!=) go me! sen åkte vi hem efter träningen=)

vi dumpade av min väska hos mig för ajg sklel följa med emma för en kopp te hos henne.. men vi kom inte så längt för gith ringde pch frågade om vi hade möjlighet att köra upp till norra öland för att hämta ner steven.. sjävlkalrt herregud! så vi åker upp till norra öland och hämtar förmodligen den lyckligaste mannen än så länge=) han var väldigt pratglad.. vi lyssnade på reagge hela vägen.. åhh sommaren 08 kom tillbaka! aja inte mycket att göra åt... sen åkte ajg o emma hem... sen efter ett tag åer jag ner till staden för att träffa emmaliz!=) helt galet länge sen vi sågs och de var hur kul som helst o se henne igen=) vi ringde johan precis som vi hade lovat för han ville träffa emmaliz med:P så vi åker till johans lägenhet och stananr o snackar med honom ett tag... sen blir vi utslängda därifrån för de skulel sova:P förstår dem.. de är ju vanlig  veckodag o de har skola/jobb att sköta så:P haha jag och emmaliz tar en raggarrunda i döda borgholm! de händer inte ett skit i våran stad! jag updaterar henne om allt som har hänt sen hon lämnade ön.. när man tänker efter har de faktiskt hänt en hel del:P haha

vi åker ner till sjöstugan och sätter oss där och snackar eftersom de inte fanns en elevande själ i hela borgholm:P hah vi snackade om allt i kaske två timamr.. jag fick höra lite om hennes liv i london o jag berättade allt som hä nt här.. man får lite smått ångest av alla par.. elelr vad säger du emmaliz!:P haha sne blir de lite kallt så vi sätter oss i bilen och fortsätter snacka och skratta.. shit man har fasen aldrig tråkigt med den tjejen!:P sen kör vi en raggarrunda på staden för o se om de e ngn själ vaken kl ett en måndagskväll.. ne inte en käft! så vi kör storgatan upp och jag frågar emmaliz om jag ska svänga höfer eller vänster i trafikljusen... de blir höger.. jag var extremt sugen på choklad ch kommer på att vi har ju fått en  seveneleven i kalmar:P som jag har förmig har öppet dygnet runt men jag komemr inte på vart faan den ligger.. så emma ringer numerupplysningen och får snacka med världen suraste person och mest ohjälpsamma människa som finns så vi får inget vettigt svar ur henne hon säger att de inte finns ngn seveneleven i kalmar.. eee joo!!

jag ringer o jag får en supertrevlig tjej som bara älskar sitt jobb låter de som:P hno hjälper oss så vi hittar dit.. emn hon ser tyvärr inga öppettider så hon kopplar mig till seveneleven butiken och de har öppet=) gutt! så vi brumamr vidare in till kalmar:P när vi kommer högst upp på ölandsbron så görvi ngt inte många har gjort.. lite olagligt för man får varken stanna elelr parkera på ölandsbron men de var för fan inte en bil på hela jävla bron så vi går ut på bron o skriker ett vårskrik! helt galet! haha de finns nog inen annan ajg kan göra såhär konstiga grejer med än emmaliz:) sen åker vi vidare mot seven eleven och köper lite snacks=) haha galet! vilka idioter vi är igentligen.. men va faan:Ps sne brumamr vi hemmåt.. man börjar känna att ögonlocken är lite tunga:P jag släpper av emmaliz hos sig o sen åkerjeg hem till sängen efter en helgalen dag=) somnar med ett leende på läpparna=)

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. ska nog ta det lite lugt idag tror jag.. ska snart käka lite frukost o kolla på tv=) sne ikväll blir det grillkväll borta hos ewa.. trevligt trevligt=) kanske ska städa min bil idag... de behövs verkligen och mitt rum.. men jag är inte på ngt städhumör så jag skiter i de..ska försöka hinna med o träffa emmaliz idag med.. hon har lite att göra idag... folk hon ska träffa o så:P men vi får se va dagen har att erbjuda=)

What hurts the most?

What hurts the most
Was being so close
And having so much to say
And watching you walk away
And never knowing
What could have been
And not seeing that loving you
Is what I was tryin' to do <3


Upp eller ner?

dagen började med en frukost på kondis i köping med emma gith ludde och steven.. det var trevligt och väldigt roligt för det ända ludde gjorde var att visa sina enormt storamuskler! NOT!:P haha ne mend e kommer nog snart ludde ska du se=) sen så begav vi oss till vårat lilla jobb.. men innan dess gick vioch köpte oss varsin glass:) mycket got.. min favvoglass är verkligen twister.. tar GB bort den någongång komemr jag skicka in klagomål så de skriker om det!:P sen bort till krogen för att sätta sig o sola lite.. jag o emma blev sugna på att hoppa studsmatta sagt och gjort.. haha jag komemr nog aldrig bli av med mitt barnasinne tor jag:P hihi ville göra en volt men jag vågade inte så jag sket i det:P det var hur lugnt som helst på krogen idag.. det var inte alls mycket och göra.. lugt som bara den så jag storstädade utebaren.. o jvälar de behövdes verkligen shit va äcklig den var.. men nu är den ren och fin:) bra anna:)

kom ifrån jobbet vid nio idag så det var väldigt skönt... snäll som jag är så körde jag hem alexander och atlas... om man säger såhär.. alexander tänker verkligen inte längre än vad näsan räcker:P haha han om till jobbet i bara linne eftersom det var varmt ute.. sen när han skulle åka hem ahde han ju ingen tjocktröja.. de hade blivit lite kallt att åka hem i bara linne eftersom han åker bräda... körde ner gith till borgholm oxå för hon skulle fika hos anders och yrsa.. och då blev man inbjuden på lite glass.. sen hemmåt.. nu ska jag sova för imogon händer de grejer först så ska jag vara hårmodell sen kommer Emmaliz hem :D:D:D:D:D:D

vi sitter i samma bil

I fredags var det jobb som stod på schemat för hela slanten... de var sommarfelling till max! jag och ewa jobbade på som aldrig förr o vi var riktigt duktiga=) gith ville gå på pubben men eftersom vi inte kom från jobbet förens vid ett så tyckte vi det va rlite onödigt så vi åkte hem och sov istället.. vilket jag tyckte var väldigt skönt=) sen igår så åkte ajg och gith in till kalmar för ajg skulle hämta hem min gamla mobil=) så nu har jag ala gamla nummer igen=) NICE! sen hade jag fåt de stora uppdraget av min far att köpa en högtryckstvätt.. duktig som jag är så gjorde ajg även detta efter ett litet velande:P sen åkte vi in till staden för att ordna ¨ågra äranden.. vi hann med en lunch på krögers me.. det var gott men de var inte värt 129 spänn... men äh skit samma.. sen åkte vi vidare till citygross för gith skulle handla lite grejer till krogen o sen fick vi skynda oss hem för att gith skulle hinna till jobbet itid men det gick bra)

jag började ganska sent igår vid sex de var skönt o ta igen sig lite=) de gick bra att jobba förutom en grej... har jätte dåligt samvete för det.. jag råkade fälla en kollega på jobbet och jag vet inte om denna personen sa att den inte skadade sig för att vara snäll elelr om den verkligen gjorde det:S hoppas verkligen inte personen skadade sig för det varv erkligen ine meningen och de var ett plattfall...sen å bestämde vi oss för att gå ut på kvälen.. precis när vi har slutat ringer min syster och vill att jag ska komma o häta dem ute i räpplinge för de ka in till borgholm o festa... sagt o gjort.. min bil har nog aldrig varit så proppfull som den var igår men de gick ju det med..

så jag körde ner de till borgholm igen o sen hem till köping för att hämta upp jobbargänget ner till robinsson där de var 50+ stananr kanske en halvtimme sen drar vi till harrys där de var lite yngre folk:P haha det var trevligt.. sen kör jag hem till köping igen hämtar giths hund och sen kör jag hem gith.. sen ska jag hämta zandra hos sara under tiden får emma reda på att vi måste åka o hämta hennes kusin i räpplinge.. så vi plockar upp zandra i borgholm sen kör vi ut till räpplinge igen tar hem emmas kusin kör hem honom till borgholm sen ska vi köra hem zandra till bredsättra:P haha de var ett jävla körande igår men det gick j det med.. var hemma vid tre oc somnade runt halv yra kvart i fyra.. rätt trött nu egentligen men ja kan inte sova... nu ska jag ringa gith o emma o se om vi ska ta en frukost på kondis innan man börjar jobba vid ett.. tjingeling=)

Have I already tasted my piece of one sweet love?

i måndags gjorde jag inte mycket slappdag som det ska vara=) haha min lediga dag på veckan:P hihi Älskar måndagar=) på kvällen åkte iaf jag o emma upp till gith för att sätta oss med drink listan inför sommaren:) massa goda och härliga drinkar=) och det bästa av allt är att vi ska ha en drinkafton då vi blandar och provsmakar varje drink=) haha de kommer bli härligt tror jag=) tog en cykeltur innan dess o satte mig o kollade på solnedgången... helt underbart!=) sen cyklade jag hem i natten.. asså är det mörkt ute ska man fasen ha cykellyse här på ön.. man ser faan inte ett jävla skit:P i tisdags så skulle jag göra lite ärenden på staden så ajg åkte ner med gith för hon och steven skulle till sjukhuset.. så jag gör mina ärenden sen bestämemr vi att vi ska käka lunch ihop.. ja de tog sin tid på sjukhuset så de tog två timmar för dem där och så mycket finsn det inte att göra i borgholm så ajg satte mig på torget och solade=).. sen så käkade vi lunch/middag det var gott och trevligt=9 sen ringde emma vi skulle in till kalmar för emma ska kanske köpa en bil från en gemensam kompis... så vi tittae på den och sen åkte vi o handlade lite mat o dylikt=)

i onsdags... vad gjorde jag i onsdags? jo jag var på vårdcentralen... borgholmsårdcentral är nog den bästa vårdcentralen...NOT!!!! jag satt och väntade i två timmar på ingenting..var inte alls nöjd med detta ska jag säga.. jävla skit..! senare på kvällen åkte jag emma och ina till badhuset för och simma.. jag har som sagt haft lite problem med min tå så jag kunde bara simma 20 längder för de gjorde så ont.. men 20 längder är iaf bättre än ingenting:) sen bar det av hemmåt och en kopp te o sedan sängen=) igår hade jag och gith bestämt att vi skulle mötas upp på en frukost på kondis i köping.. hehe tio över nio ringer gith o säger  att hon vaknade precis:P ja jag är inte förvånad. men iaf.. hon skulle bara in i dushen och sen var hon klar så till halv tio skulle hon vara klar så ja kunde komma o hämta henne då... jag börjar göra mig iordning  o när aj e klar saknas bara solglasögonen.. va faan har jag lagt dem? jag ahr blivit väldigt slarvig på sistone.. häromdan hittade ajg inte mina bilnycklar och igår hittade jag inte mina solglasögon.. jag viste att jag hade haft med mig dem när vi åkte till badhuset igår så jag kanske glömde de där för jag hade inge minen av att jag ahde de på huvudet när jag gick där ifrån.. så jag kör ner till badhuset men där var det inga glasögon:( mina älskade solglasögon var borta:(

jag åkte och plockade upp gith o åkte ner till kondis oc käkade frukost sen så begav vi oss bort till krogen för att förbereda inför helgen.. det gick bra roligt var det med.. lunch på krogen med ewa hann vi med oxå.. vid tre var vi klara med det vi kunde göra så då skulel ajg och gith åka och handla grejer som hon glömt beställa.. men först skulle vi in på banken och medans hon e på banken gick jag o köpte lite dricka när ja komemr tillbaka står hon i blomsterbutiken och man ser hur hennes gröna fingrar kliar... hon ville åka och köpa blommor men först vilel hon åka till halltorp för att kolal på somamrmöbler:P så iväg till halltorp och kolal somamrbmöbler.. men det var stängt.. de har bara öppet lör-sön.. surt.. men när vi åker hem så måste hon handla blommor så vi åker till blomsterträdgården eller va de heter uppe vid okq8 så hon handlar på sig massa blommor o grejs.. sen när vi ska köra därfirån möts vi av leende gubbar vi fattar ite varför de ler o skrattar när vi vänder... men de fick vi ju se sen:P haha ja man gör ju lite fel ibland:p men va faasen de får skylta lite bättre:P

sen kommer gith på att hon har ju inga planteringsgrejer hemma.. så då åker vi ner till granngården och hon handlar på sig lite grejer där.. haha pinnen gick iaf inte in i hålet:P vi får se om de någonsin gör det:P sen när vi äntligen är klara där så komemr gith på att de kan ju ha snygag utemöbler på ök.. då är de bara att brumam vidare till ök.. hon skulel köpa en kruka och ett litet ute bord där... vi hittar en snygg kruka för 200 spänn det är taget.. sen bordet.. de var lite krångligare att hitta.. vi hittar ett bord men då får man två stolar till o de vilel itne gith ha tan hon vilel abra ha bordet och hon var inte villig o betala 800 spänn för ett litet bord o två stolar hon itne behöver.. men vi går vidare o tittar o då hittar vi entt skitkcoolt parasoll som vi skulel kunan ah på krogen d e precis ett sådant vi ahr på krogen men i själva träbjälkarna elelr va man ska säga som hålelr upp parasollet så är det inbygda små lampor! hur coolt som helst! men vi ska bara försöka övertala ewa o henrik om att vi behöver det:P heeh komemr kanske itne gå men vi kan ju hoppas=) sen fortsätter våran jakt på bord men hittar inget  för gith hade verligen fastnat för det där bordet ed stolarna.. så hon frågar om hon bara kan få köpa bordet men eftersom d e sista exemlparet så går inte det.. men detta hör en annan som jobabr där och han säger att de kanske har ett bord på lagret! o självklart emd giths tur så har de ju de! är man förvånad så hon får köpa ordet för 300 spänn.. jävla turgumma! 

sen hem till gith o plantera.. elelr ja hon planterade jag höll sällskap o drack en kopp te=) haha bra insats anan.. men vadå? jag ahr kört på henen hela dagen så jag tyckte jag var värd det=) sen ner till krogen igen för att gith skulel laga amt till sina gubbar som hon ahr i huset för de kulle instalera en värmepump på krogen möts av en panikslagen kalle som måste höja sig i engelskan för att komam in på den skolan ahn vill o ska göra en uppgift som ska vara inne dagen efter.. kul bra jag som e så grymt bra på engelsk.. haha jag kan verkligen ingenting.. o de förstod han ganska snabbt.. så han får nummret till emma så kanske hon kan hjälpa honom:P emam komemr ner och vi sätter oss o käkar det var gott precis som vanligt när gith lagar mat=) sen går emma in o hjälper kalle ch gith o jag åker hem.. när jag komemr hem o ska packa upp min väska så ligger mina solglasögon där!=) underbart mina solglasögon är tillbaka! jippii!=)

idag väcktes jag av ringklockan på dörren.. vid nio ringer de första gången.. ja orkar inte gå upp ur sängen emn de fortsätter o ringa.. efter fjärde rigningen ger jagupp arg som ett bi går jag fram till dörren,öppnar och säger : ja!? vad vill du!? då rä det en liten tjej som ska sälja majblommor.. va fasne vist jättebra grej men är de ignen som öppnar dörren efter 2-3 signaler så beror de säker på att ingne är hemma eller att man inte vill öppna dörren då ger man upp.. men hon gav minsann inte upp jag tror jag skrömde henne lite när jag öppnade dörren för hon var lite skärrad när hon frågade om jag ville köpa blommor.. försökte säga nej på ett trevligt sätt o stängde sen dörren:p ahah kände mig lite taskig efteråt men jag var lite väl trött... ska snart iväg och jobab emns ka njuta lite emr av solen=) Underbart väder!!!

True colors

I see your true colors shining through. I see your true colors, and that's why I love you. so don't be afraid to let them show your true colors, true colors. You with the sad eyes, don't be discouraged. oh I realize, it's hard to take courage in a world full of people.  you can lose sight of it all, and the darkness inside you can make you fell so small. But I see your true colors shining through. I see your true colors and that's why I love you. so don't be afraid to let them show your true colors, true colors are beautiful, like a rainbow.
Show me a smile then don't be unhappy, can't remember when I last saw you laughing. if this world makes you crazy ,and you've taken all you can bear you call me up because you know I'll be there. And I'll see your true colors shining through.I see your true colors, and that's why I love you. so don't be afraid to let them show your true colors, true colors are beautiful like a rainbow

I'm so afraid to love you but more afraid to loose you....

igår var det världens slappdag:) jag var ritkitgt trött... men jag kände att jag behövde ut och gå så jag gik en timme typ sen gick jag förbi jobbet för en fika och snacka lite skit som vanligt.. de hade inte så mkt o göra så de hade tid o snacka med mig=) sen skulle jag gå hem för att laga middag men behövde inte göra det för mamma o pappa var på väg hem så jag gick en runda längs sjön.. o asså det är otroligt vackert här nu.. man är egentligen ganska hemma blind.. man uppskattar inte det man har här tillräckligt mkt.. jag satte mig vid stranden och bara tittade ut över havet.. man blev lite väl känslig.. och de började komma upp massa gammla minnen från förr o inser hur mkt jag saknar vissa människor..

kände att det började bli lite kallt så jag gick hem och käkade det var gott.. sen gjorde jag misstaget att lägga mig i soffan efter maten så jag somnade:P väcktes av att gith ringer mig och frågar vem jag har varit ute o kärlekspromenerat med i slottskogen idag.. jag blir helt ställd o fattar inte vad hon menar för ja har verkligen inte varit ute och promenerat med ngn än mig själv idag o framförallt inte någon kärlekspromenad!:P haha jag åker ner till jobbet o där blir de värsta korsförhöret! jag fattar inte vad gith snackar om för hon har tydligen gått under dagen och funderat på mina känslor för en annan person.. jag förstår inte vad hon menar eftersom hennes spekulationer inte stämmer:P haha mend e var lite roligt.. sen satte de sig o käkade middag... jag tog lite pommes o dip sen blev vi aströtta så vi sket i o städa å vi ska göra det idag istället..

vet inte vad jag ska göra idag för något.. det är fint väder ute så jag tror de blir en lite promenix senare men får se hlet enkelt.. är  jväligt sugen på att se på film men har inga bra filmer hemma:( vill se lejonkungen men hittar inte den:( men jag får helt enkelt se på ngt annat..

is love alive?

Nu har inte jag uppdaterat min blogg på jätte länge:S men iaf i tisdags åkte jag emma och jenny upp till emmas sommarstuga uppe i norr och skulle ha en trevlig kväll.. det var väldigt trevligt=) efter vi hade åkt lite vändor fram och tilbaka till löttorp för att hämta det vi hade glömt så kunde vi äntligen börja med maten=) det blev en tacoliknande maträtt och det var riktigt gott med mat i magen=) och vi blev väldigt mötta så vi kände att vi skulel röra på oss lite så vi åkte ner till byrum för att kolla på solnedgången=) det var fint och väldigt roligt för de blev en del korttagande:P hehe sen när vi kom tillbaka till stuga började vi spela lite spel.. bondspelet..d e var typ som monopol fast för bönder:P haha de var faktiskt riktigt roligt=) och jag tänker inte betala för sex! haha... sen gick vi o la oss efter mycket gott att äta mycket skratt och massa prat=) de var väldigt roligt den övernattningen=) det måste vi göra om=)

i torsdags hopapde jag in nåra timmar o jobbade förberedde inför helgen... sen var de så otroligt fint väder så jag gith o steven åkte ner till stranden och satte oss och fikade med bulalr och varm choklad..riktigt härligt och fint vårväder=) sen på kvällen åkte jag hem till emma och umgicks lite med henne trevligt trevligt=) fredagen bestod av jobb.. det var inte så mkt o göra men de var lite iaf men inte så jätte mkt.. sen på kvällen går min mobil sönder skärmen bara lägger av! helvete oxå..så de var bara att åka in till kalmar på lördagsmorognen gith ringde så hon och stheven fick följa med.. foik en lånemobil som jag ahr nu under tre veckor typ=) sen åkte vi och fikade på ett fik som jag inte kommer på av de heter men de var mysigt och otroligt fint=) sen köpte vi med oss bulalr där ifrån som var helt  nybakade och jävligt goda! sen var det dags för jobb...

de första två timmarna var det hur segt som helst.. sen sa det abra pang och det avr knökafullt! jag och ewa slet som djur! bra oss! gjorde bara ett fel faktiskt... riktigt bra gjort av mig=) man var jävligt trött när man var hemma vid halv tre.. kul! sen väcktes man av kyrklockorna i morse.. ännu härligare... idag ska jag inte göra något! och de ska bli jätte skönt=)


Påskhelgen

i toorsdags jobbade jag långpanna.. de blev tolv timmar... man var rätt trött då men de gick bra vi hade lite o göra men de gick bra de var roligt.. sen på fredagen blev de ett långpass igen inte lika långt som torsdagen men nästan.. kom från jobebt vid halv ett skulel egentligen ut på harrys men de kädes lite onödigt plus att jag hade gått o blivit förkyld och käne att febern var på väg så jag åkte hem... minsyster undrade om aj kun de hämta henne vid två vid harrys o snäll som jag är så stannade jag uppe o väntade på att klockan skulel bli två.. sen åkte jag o hämtade sara och zandra.. ja de var ju inte de mest nyktra personerna om man säger så:P haha de var lite roligt att köra hem zandra till bredsättra.. de tog sin tid men de var kul:P haha sen ligger jag i sängen vid tre halv fyra...

halv åtta ringer våran telefon och de har varit problem med våran telefon ett bra tag nu s¨å när vi svarar så hör vi ingen.. detta upprepade sig tre gånger! man var lite trött... sen när man väl har somnat om så blir man väkt igen för att vi sklel gå in o gratta pappa nu var klockan åtta... vi går in o sjunger lämnar presenter och ser på när han öppnar sen tillbaka till sängen igen... när man ännu en gång har somnat om.. ja då är de ngn som ringer på dörren.. kl är nu halv nio en lördagsmorgon! och in komemr en av pappas polare... han är inte så tyst av sig utan väldigt högljudd.. sen fick ja äntligen sova en halvtimem till så de var inte mkt sömn den natten men de får man stå ut med... sne åkte jag och anki in till staden för vi behövde handla lite... o satan va de var folk! de var som en somamrdag helt sjukt mkt folk... de var verkligen djungelsn lag som gällde.. störst först typ.. o i min lilla bil får man oftast vänta.. men ajg körde på:P haha galen som jag är o anki satt brevid o hejjade på.:P haha sen vid ett tiden kommer allt folk som vill fira pappa med lite grejer... de var lite svårt för alla att få ngnstans att sitta men som tur var va de ju fint väder=) sne på kvällen kom familjen noren förbi o käkade.. jag fick träffa emma som ja inte sett sen julas? ne i sommras var de nog... aja länge sen var det iaf  så det var kul o träffa henne igen=)

igår var det jobbdags för mig de blev ett långt pass igen.. de gick jätte bra.. ajg och emam var riktigt duktga vi klarade de fint det flöt på bra och de blev inga fel:) vi var riktigt duktiga=) sen när vi hade slutat skulel jag köra hem gith och betty hem till gith men gith ville kolla om de fanns ngt folk på pubben så vi tog en raggarunda på stan innan ajg körde hem git hos gith var johan amanda och lisa så jag följde med in o hälsade.. mend e var nog ett av de stösta misstagen jag gjort.. har man väl satt sin fot i giths hus tar de evigheter innan man komemr därifrån:P kvällen slutade med att jag och lisa kör smsroulette.. ja jag ber om ursäkt till alla som fick ett medelande från mig som de inte riktig fattade... men har man inge roligare för sig en söndgasnatt...

idag har jag varit hos min syster som fyller 21 idag så grattis grattis till henne de var trevligt men amne  trött på sötsaker nu de har blivit ganska mkt av de denna helgen.. men men sen åkte jag förbi krogen för att säga hej då till lisa som drar upp till sthlm idag.. just nu sitter hon på bussen och ska npog snart lämna kalmar:P kul:P haha snart ska ajg iväg och jobba.. tror inte de blir så mkt att göra ikväll blir nog rätt lugnt..

vart tog solen vägen?

i måndags städade jag mitt rum.. det todhela dagen för ja orkade verkligen inte göra det.. men de var faktiskt lite avbrott här och var som åka till stan med emma o så men jag fick de faktiskt städat hela rummet...nästan:P på kvällen gick jag emma och lisa ut o gick.. vi gixk nere vid stranden de var väldigt vackert och jätte skönt!=) sen blev vi uppbjudna på e kopp te uppe hos gith.. de slutade med två kopapr te de var trevligt.. hittade massa goda drinkar i giths nya drinkbok=)me like=)=) sen givk vi hem i mörkret.. de var faktiskt inte så kallt som jag trodde de skulel vara de var rätt skönt faktiskt=)

i tisdags åte emma och jag o tränade bra oss sen åkte jag hem för att fortsätta med mitt städande.. damsög o torka golvet:P hihi så de tog mig ungefär 24 timar at städa mitt rum.. bra jobbat anna!!:P hahah sen gick jag o emma ut o gick.. världens längasta runda... elelr inte:P sen har de varit pboblem med emmas bil för hennes batteri har tagit slut i bilen och de får inte upp bagageluckan för att ladda batteriet...och sen fanns det ingen pluspol under motorhuven så de kunde ladda batteriet vilket är konstigt för de finns de på de flesta bilar... men efter ett tag så fick de äntligen upp bagageluckan så de kunde ladda batteriet så nu är emma snart ute på vägarna igne med sin merca:p haha

igår åkte jag jenny och emma in till kalmar... på öland var de jättefint väder så vi hade vårkläder på oss.. ju närmare kalmar vi kom så blev det gråare och gråare o tillslut började deregna... inne i kalmar vräkte regnet ner! vilket jävla skitväder! men vi lyckades faktiskt att klara oss undan regnet för vi gick ute när det inte regnade så mkt=) så de gick bra iaf.. ja jag vet inte va de var med oss igår men jenny kunde inte köra bil:P hon fick inte 3 motorstopp under dagen.. nej nej nej intealls:P haha men de var roligt iaf=) sen åkte vi hem.. jag gick ut o gick en liten promenad o jag har verkligen blivit en nattuggla är inte ett dugg trött på kvällarna längre:( hade lite svårt för o somna igår la mig vid 12 halv ett typ men kunde inte somna förens två... mycket som snurrar i huvudet på en...


idag ska jag snart åka till kondis i köping för frukost/lunch med gith och lisa=) sen börjar ajg jobba vid tolv idag.. de blir en lååång dag idag men de går bra=) tror inte de blir så mkt att göra idag om jag ska vara ärlig=) men vi får se hur de blir.. jobbar hela helgen förutom lördag för då fyller pappa 50... han blir gubbe nu asså:P haha


helgen=)

i fredags var det underbart väder ute! satt och solade en liten stund inte alls länge men en stund för att få lite färg i ansiktet=) sen bar det av till stan för att göra lite ärenden och de märtes att folket började titta fram nu när solen kom.. alla ville vara ute på ett elelr anant sätt.. vissa bara njöt av solen andra fixade i träggården nu kommer sommaren snart!!=)=) på jobbet var det lugnt inte alls mkycket folk det var nog för att alla ville ut med sina grilalr och grilla=) önksar jag oxå kunde ha gjort det den dagen men vi kom inte f¨rn jobbet förens halv ett eftersom gästerna satt kvar vilket var roligt att de satt kvar för då blir kassan bra pga av drickat=)

i lördags åkte jag emma ewa kalle betty o tilde ner till stan för att ta en fika.. asså fika med barnen engström e ju en upplevelse.. lugn o ro finns inte i deras huvuden.. o sen åka bil med kalle är ju en annan upplevelse men ja tycker de gick bra iaf.. sen gick jag ut o gick med ewas hundar.. ja var kanske inte den mest sociala männiksan med emma men jag fick ett samtal som var viktigt=) sen bar det av till jobbet... o satan de var fullt redan vid 5 både inne och ute.. hur skulle denna kvällen sluta? men jag och ewa kämpade på väldigt bra tycker jag=) vi var riktigt duktiga vi hann med o köket han med så de var ändå inga långa väntetider bra oss=) kom från jobbet vid 12 oich skulle sen gå hem.. usch va jobbigt de var att gå hem men de gick ju det med... kunde ju inte komma hem på ngt anant sätt så de var antingen sova ute eller i en skön säng.. o ja vet iaf vad jag valde:P haha

igår var det inte lika fint väder som fredagen och lördagen hade att erbjuda men de var okej var trött efter lördagen så jag to det lugnt.. skulle egentligen varit ledig hela söndagen men emma kunde tyvärr inte jobba så jag stälde upp och jobbade för henne det var jätte mycket folk igår med vi öppnade vi två och vid typ tre var de typ fullt:P vi hann med typ två sittningar och sen kunde vi gå hem vid tio=) det var skönt att komam hem någurlunda i tid:P  nu har påskveckan inletts här och det blir nog en bra påsk iår.. de känner jag på mig.. idag ska jag städa mitt rum.. kan de bli roligare?:P en jävla tur att de finns musik ananrs hade jag nog gått i taket... ne nu väntar städningen!


SOOOL!!!:D:D

igår var det strålande solsken hela dagen=) så jag och gith cyklade ner till staden för att käka lunch o titta lite.. blev lunch på roberts som vanligt.. sen ser vi tre st personer som har stora solglasögon på sig och går på rad.. de ser rätt roligt ut.. sen visar det sig att det är min syster med sina två kompisar Anna och Zandra.. invigning av solglasögonen kanske? sen tycker gith att vi ska ta en glass o sätta oss nere vid hamnen för att koppla av lite i solen.. sagt o gjort vi åker o köper glass o trampar ner mot hamnen.. mmen bänkarna vi tänkte tissa på är upptagna så vi får sätta oss vid kallbadhuset.. sara zandra och anna kommer oxå ner till hamnen för o sola.. de sätter sig näramare bänkarna än oss... sen ser jag att bäkarna blir lediga så när vi börjar röra oss mot bänkarna ser sara zandra o anna detta o sätter sig på bänken gith o ja tänkte ta:( men som tur var fanns de en till bänk på andra sidan som vi bar fram. sen sitter vi o snackar lite.. efter ett tag småskriker sara samtidigt som hon pekar på min axel: Anna du har en stor spindel på axeln!!

Jag flyger upp och börjar flaxa med mina armar o skriker allt för att få bort den.. de andra viker sig av skratt o sara sägger April April... de var ju första april igår o ändå varnade jag andra att inte bli lurade idag o så går jag på det absolut lättatse jävla aprilskämt som finns!!! helt oroligt! sen trampade vi hem för att börja jobba.. krogen var abbonerad .. det gick jätte bra.. jag och gith var ett bra team:P sen när ja skulel cykla hem... aj aj aj va ont ja hade i röven.. kunde inte sita på cykeln så jag fick stå upp:P

idag skulel jag och gith gå in och förbereda inför helgen.. vi bestämde oss för att göra det på dagen för att få kvällen fri=) går jätte bra vi ligger tom före i fas:P bra oss:P sen när vi nästan är klara får jag ett samtal från min kära syster.. då är hon anna och zandra på en liten roadtrip på öland och nu för tillfället är de i böda och de har nästan ingen bensin men de ska försöka åka till en bensinstation o tanka men hittar de ingen eller komemr inte fram till ngn så får jag åka upp.. en kvart senare ringer sara igen o säger att de nu är i byxelkrok och de fanns ingn bensinmack där så jag får helt enkelt sätta mig i min bil och komma emd bensin till dem.. gith hängde med så kunde hon hälsa på steven i löttorp medan jag lämnar bensinen.. när ja komemr kanske 1-2 km söder om böda så ser jag en billisten bensinmack.. o tänker.. vilka puckon som åkte norröver... men aja.. när ja väl kommer fram till dem så är de vldigt glada att se bensinen.. haha d är inte klocka dem där asså:P men ja fick mig en liten utflykt iaf:P men de avr lite segt o sitta o köra 1½ timem ungefär i detta fina väder.. ville hellre va ute.. men va gör man inte för ens syster:P

RSS 2.0