Bio :)

igår var jag och fikade på roberts med Emma:P nu har man till och med fått ett stämpelkort där så man får en gatis dricka från menyn efter tio gånger:P välbehövt:P sen när vi sitter där blir jag väldigt biosugen=) och komemr o tänka på att Patrik1,5 har haft biopremiär för ett tag sen o både emma o ja vill se den så vi bestämde att vi skulle se den:P så vi ringde gith o sara o frågade omde vilje följa med o se på filmen o de ville de.. men sen när vi har bokat 4 biljetter så ringer gith till emam o säger att henke har dragit fram massa grejer på krogen o att de ska storstäda såd e kan inte följa med...

men ja o emma ska iaf se på bbio o emma ringer till sabina o hon är på:P sen när vi träffar henne utanför biostaden frågar hon: va e de vi ska se:P haha hon är för söt.. kommer o ser en film hon inte vet vad de e för ngn:P sötis där.. sen när vi sitter inne på bion tror ni inte de sitter ett gäng tioåriga kilalr bakom oss som inte fattar ett skvatt av filmen! de skrattar på helt fel tillfälle o skrattar åt ord de inte ens fattar va de betyder!!! skit irriterande men men...sen skulle jag köra hem sabina o vi kör inne i ett bostadsområde o helt pltsligt ser Emma ett skitsnyggt hus o när ja har kört kanske 20-30 meter vill hon att jag ska backa så vi kan titta på huset.. sagt o gjort.. ja börjar backa.. med mina pärons bil.. går ju bra e skiträdd att jag ska köra på ngt eftersom bilen inte e försäkrad så att en person under 25 får köra den.. men det gick fin fint=) sen åkte vi hem till gith på kvällsfika o sen hem..

Idag när jag vaknade hade jag asont i halsen och feber.. inget kul alls! och igår hade vi bestämt oss för att åka in till kalmar o titta lite så ja smsade Emma o sa att jag inte kunde följa med... men godkänner hon det!? ne hon vill att jag ska knarka pandodil.. sagt o gjort trycker i mig pandodil o sover lite sen kommer Emma o hämtar mig vid halv ett.. så gith jag o emma börjar vår resa in till kalmar för andra gången denna vecka:P haha käkar lunch på soya på baronen går o tittar i butikerna o köper lite grejer.P ja köpte faktiskt bara en tröja och te idag.. bra gjort av mig:) sen blir vi sugna åter igen att gå på bio för gith o eva hade snackat om o se Mamma mia idag o ja o emma bangar inte på det direkt... sara följde med idag med mycket trevligt...

sen åkte vi ut till ikea o kolalde lite för det var två timmar tills bion började köpte lite grejer där med fast de får mamma betala för det var till henne.. så jag köpte ingenting till mig där:P sen åkte vi til burgerking för att möta upp sara o eva mfl.. o emma httar inte så bra i ikea området.. de gör inte vi andra heller så vi körde ruint lite medans jag lekte bussguide typ:P haha sen efter vi har mött upp dem så åkte vi till bion.. men emma svänge rin på fel gata så vi kör in på ngn cykelbaneväg typ o parkerar men vi trodde inte vi fick stå där så emma o eva kör en sväng o letar efter en parkering medans ja o sara går till bion för o vänta.. o det tar en väldans tid... sen får vi reda på att emma skulle fickparkera.. emma som aldrig har fickparkerat i hela sitt liv skulle parkera på en skitliten plats.. de gick verkligen inte så eva fick ta över vilket gick bra sen satte vi oss o såg på filmen.. efter filmen hjälpte jag emma att köra ut genom att säga stop kör stop kör.. gick väääldigt bra om du frågar mig=) sen åkte vi hem och nu ligger jag här i sängen o skriver blogginlägget.. två händelserika och mkt roliga dagar=)

jobb och party

ja man har jobbat ikväll med.. blev ett långt arbetspass idag är helt jväla slut! mina ben värker o mina fötter är dubbelt så stora som de ska vara  aj aj aj säger jag bara... men det är bar på att igen imon... faan asså ja har tänkt o ja ska faanimej bli pizzabagare.. så jävla slött jobb.. baka lite pizza.. hur svårt kan de va o sen får man sluta astidigt oxå! för vi i servisen måste vänta tills gästerna gått så vi kan göra klart allt.. men så firt pizzabagarna inte har ngt o göra o kvi har stängt köket tar det en halvtimme för dem att bli klara för de baras tälelr ut allt i disken typ o sen får vi i servisen ta hand o deras disk... fast idag var de lite hjälpsamma så de hjälpte oss o diska men ändå! fatta va slappt!!

sen efterjobbet frammåt småtimmarna drar vi till ekerum där det är party... haha medelåldern va väl 40 men det var helt okej iaf.. kul o sitta o titta på folk.. o som ung tjej blev man ju uppraggad ganska mkt.. går bra när de ska betala drinkarna men sen usch... runt tre åker vi på efterfest till ett par polare till gith o eva och sitter där ett tag.. helt okej faktiskt.. sen börjar man känna hhur jävulskt trött man är.. så ursäkta om stvningne inte är den bästa men jag är väldigt trött o ska sova nu snart.. sen när vi åkter hem o kommer till borgoholm ser vi att ngn har slagit sönder nästan varenda pumpa mellan borgholm och köpingsvik! sånt är så jävla dålig stil så det är sinnes! va faaan ölåt pumperna vara de är så sjukt irriterande att de ska hända avarje år! ne nu ska ja sova...godnatt allt folk!

Skördefest!!

I torsdags var jag riktigt jävla duktig asså! jag gick upp 05.40 för o simma!! fattar inte att jag kom upp jag frös som fasen och det var skitkallt ute så det gjorde ju inte skaen bättre direkt:P men jag, emma, emelie och maria var på badhuset och i basängen vid halv sju.. duktiga oss sen kom sara vid sju oxå.. detvar jävligt skönt o simma iaf när man väl var där.. men de första två längderna var jobbigast för man frös som fasen! vi simmade som vanligt 50 längder sen satte sig jag och emelie i bubbelpoolen för o värma oss lite:)

sen åkte vi hem.. då käkade ja frukpost sen åkte jag till emma och kolalde på holliday:) den är sjukt bra.. fast jag somnade kanske en halvtimme för jag var grymt trött! sen gick vi till fiket och fikade varsin macka=) senare på kvällen jobbade emma då åkte jag till min syster och kollade på film=) vi såg wedding daze.. den var bra sen såg vi love in manhattan... den var sjukt bra men vi bölade alla i slutet... sjukt fin! sne när ja skulle åka hem får ja inte igån biljäveln!!! ååhhh jag vet inte vad det är för fel på den men den går inte igång ibland! så på måndag ska vi lämna in de3n o samtidgt fixa hjulen:P så man slipper få massage varje gång man åker för hjulen skakar så mkt...

fredag.. skördehelgens andra dag...Emma jag coh lisa var och tog en frukost på roberts.. börjar bli en vana nu:P värsta stammisarna:P vi satt där och pratade ett tag sen bestämde vi oss för och kolla vad borgholm har att bjuda på  påskördehelgen.. vi ägnade en bra stund inne på lavendel där Emma fick aggera provdocka.. jag och lisa hämtade massa kläder och hon provade.. fanns en del snyggt jag fastnade spec för en kofta som va hur mysig som helst! jag bara var tvungen att ha den men jag hade inga pengar:( det är som vanilgt... men de slutade med att emma Bara köpte en sjal.. den var snygg.. om man vänder på den:P hehe

sen åkte vi till fiket i köping o köpte med oss en kanelkrans och åkte till krogen för att ta en fika.. sen slutade det med att vi åkte till solberga gård för att kolla vad de hade att erbjuda.. inte så mkt om man frågar mig.. men iaf..sen åkte vi över till kårehamn.. de hade mer att bjuda på än solberga.. massa små stånd med olika grejer.. sen bar de av hemmåt för de var dags för jobb för vissa.. jag blrjade inte förens kl sex så ja åkte hem o bakade en äppelkaka till min käre moder eftersom de skulle ha gäster på kvällen.. finns lite kvar av den idag så ja kanske tar en bit senare.. sen bar det av till mitt kära lilla jobb.. det var helt okej o jobba lite stressigt ett tag för alla kom på en o samma gång..

hehe och jag konstaterade under kvällen att jag inte ska bli bartender ngn gång i mitt liv! kan verkligen ingenting om drinkar.. sen hade vi en trubadur igår med.. och han slutade faan aöldrig spela.. och han spelar så dålig o tråkig musik när folket är där sen när de kanske e 7-8 kvar då drar han igång o då e klockan 12!! va faan tänk lite grann va!? jag skrev ut mig vid ett för jag orkade inte sitta o vnta ut de sista gästerna..plus att jag ska börja jobba vid 13.00 idag med usch det blir en låååååång dag ida.. komemr vara helt jävla slut ikväll! ne om man ska ta sig lite mat i magen innan man börjar jobba?

simmning, ändringar och beundransvärt!

idag ahr jag simmat igen=) asså jag har alltid gilalt vatten och jag kommer nog alltid gilla vatten tycker det är helt underbart att bara få hoppa i vattnet och bara få simma.. men imrognbitti kommer det nog bli jobbigt.. bilen går härifrån vid 06.00 komemr frysa ihjäl! uscg verkligen inte sugen på det nu men när jag väl är där kommer jag tycka det är skönt men steget dit är långt...burrr...

sen var vi borta på krogen idag och ändrade på uteserveringen så det blir mysigt inför skördefesten=) komemr bli fint tror jag=) och mysigt och mycket folk!! vi bytte plats på allt kändes det som bardiskarna står nu i ett hörn sofforna står på andra sidag och borden är ihop tryckta på halva serveringen.. men det blev bra tillslut=)

jag säger bara ett namn! Tracy Chapman... vilken röst! helt underbar! och hon har gjort låtar som jag inte trodde var hennes men shit vad den kvinnan har potential asså! shit! jag är helt jävla såld!

Baby can i hold you

Sorry
Is all that you cant say
Years gone by and still
Words dont come easily
Like sorry like sorry

Forgive me
Is all that you cant say
Years gone by and still
Words dont come easily
Like forgive me forgive me

But you can say baby
Baby can I hold you tonight
Maybe if I told you the right words
At the right time youd be mine

I love you
Is all that you cant say
Years gone by and still
Words dont come easily
Like I love you I love you

Motion och present

ikväll gick Jag, Emma, Björn och Pelle ut o gick.. vi gick runt kolstad ner till borgholm och hem på en timme! det är en kilometer på 7 minuter! det gick sjukt fort... så här fort brukar ja o emma inte gå..helt slut i benen! ont i knät som fasne har jag med,,, fick det idag efter jag hade varit o simmat simmade en timme idag med.. när ja kom dit vid två tiden var de några i bassängen men precis innan jag skulle kliva i gick typ alla upp o satte sig i bubbelbadet det var skönt kunde jag simma där i lugn o ro.. men idag var det inte lika bra musik som förra gången jag var där för idag var de massa pensionärer där med.. så då var det gammal musik som gällde inte det bästa o simma till men ändå..

sen är jag klar med min inflyttningspresent till min syster.. den e skitsnygg jag tror verkligen hon kommer älska den det är en.. haha trodde du va sara? så dum är jag inte att jag säger vad det är:P men du kommer gilla den.. den e as snygg... men eftersom vi inte har ngt inslagningpapper fick det bli julpapper.. rött med stjärnor o julkulor på... sen hade vi bara rosa band så då blev det de.. rött o rosa.. as snyggt! nu blir det nog snart sängen för mig.. men ja kommer inte kunna somna iaf..

Björnbröder

Alltså det går inte o se den filmen utan att gråta.. jag försöker men det går inte det är så sorgset när kenai berättar för koda att det var ahn som dödade hans mamma och det är så fint när kenai bestämmer sig för att leva som björn för att ta hand om koda... man gråter varje gång! sen blir det ju inte lättare när musiken är lite sorglig oxå.. men undeerbart bra film och musik!

Äntligen!

MIn blogg har cpat sig ngt fruktansvärt! ja har inte kunnat gölra ngt och sen säger de att jag inte har ngn blogg! puckon jag har vist en blogg!!! aja idag har jag iaf varit o fikat med emma och gith på roberts precis som vanligt=) det är ett sånt otroligt mycigt fik så ni förstår inte! mys mys=) sen åkte vi ut till krogen och där får vi smaka på saras asgoda panacotta som vi ska ha som efträtt under skördefesten.. den är smaksatt med aftereight och päronkonjak:) riktigt gott!

sen gik ja o emma ut o gick idag o de slutade med att vi hamnade hos ewa o henke o satt o pratade en stund.. sen när ja kommer hem så ville ja kolal lite åpå nätet då funkar inte bloggen för det första vilket den inte har gjort under hal dagen sen funkar inte min facebook heller!! blir man arg eller! men sen som ett litet trolleritrick så fungerar båda=) och när ja loggar in på facebook så har perry från holalnd skrivit till mig har inte hört ngt från dem sen vi skildes åt i våras.. otroligt roligt att höra från dem igen! han var verkligen vår holländska hjälte lille perry=) sen såg ja att rob även hade facebook så ja la till honom med=)kul o snacka med dem=)

imorgon får vi se vad dagen ahr att bjuda på.. ngt spännande hopaps jag=)

Saknar..

Kollade igenom gamla bilder precis.. eller gamla o gamla... sen i våras.. kollade på bilderna från balen.Faan va roligt vi hade det och va otroligt fina alla var!! helt sjukt var lite kläder smink o accesoarer kan göra... sen kom jag vidare till när jag emma emelie jenny och maria mar uppe i emmas sommarstuga.. vi hade så sjukt kul! konstigt billarm som bara gick igång utan ngn anledning.. massa skratt och prat.. saknar det<3 sen kom jag till sommarens höjdpunkt! STUDENTEN!!!! asså vilken dag! vi dlapp undan regnet och det var så otroligt bra allt.. champangefrukosten hos elina, mösskrivningen lunchen mottagningen utgången=) asså det kunde inte slutat bättre.. men shit vad jag saknar vissa männikor som ja inte ha träffat på ett bra tag nu...

sen sommaren herregud hur ska jag kunna sammanfatta den? helt jävla underbar! har gjort så otroligt mkt men ändå inget speciellt.. har träffat folk ja inte träffat på år o dar o en spec dam som jag har umgåtts väldigt mkt med denna sommaren känns det som:p vi har varit med om det mesta:P biljakt, kissat bakom en kyrka med mycket skratt, sprungit ut från pubben, tillbringat all vår lediga gemensamma tid på pubben, alla gånger vi var på KPT, lekt spioner, testat hur mkt som egentligen hörs när man skriker från en bil, streetrace i borgholm.. men nu har hon åkt till London för att jobba... EMMALIZ LINDA LARSSON KOM TILLBAKA!!!!!

Biltur i natten

igårkväll vid tolv kom Emma o hämtade mig för hon skulle hämta folk i kalmar o det är inge roligt att åka själv så ja åkte med..vi är inne i kalmar vid kvart i ett  o hämtar personerna vi stationen... sen när vi precis har åkt över bron hör vi hur en spyr i baksätet!! som tur är så spyr han i en plast påse men ändå! så vi stannar i algutsrum på en busshållplats så han får gå ut o ta lite luft o spy lite mer..


nästa stopp blir i glömminge samma sak igen.. o vi frågar typ varje minut om vi ska stanna för han mår inte bra... sen blir nästa stopp vid blå rör.. efter blå rör kör emma sakta vi snackar 30 km/h eftersom de blir jobbigt om man mår illa o åker bil.. sen blir nästa stopp i rälla efter de blir det ekerum då säger Han:du behöver ju inte köra så jävla fort!!  ne vi kör ju inte i 30 lixom! haha de var roligt=) sen blir de lite fler stopp... vi var hemma vid tre... de tog två timmar att åka från kalmar... helt sinnes.. men idag mår nog inte personen i fråga så himla bra tror jag:P haha

idag ska jag städa sen ska jag åka ner o simma lite tror jag...får se om jag får med mig ngn eller om jag får simma själv.. sen ikväll åker Emmaliz till LONDON!!!:( :) kul för henne men tråkigt att hon åker.. men ja får väl åka o hälsa på henne=)


Glas eller kopp?

Det är lite konstigt men jag tycker det är mycket godare att dricka te ur ett kaffelatte glas men det är mysigare och dricka ur en stor tekopp... låter kanske itne som ngt problem men jag kan ju inte få båda..:( idag har jag verkligen inte gjort ett skit.. sett tre filmer..., take the lead.. asbra... dagboken..finns det någon bättre kärleksfilm!? och björnbröder... gråter floder! jag har kommit fram till att jag är en väldigt konstig person.. jag vill inte prata om mina känslor men jag visar dem mer och mer.. kan de bero på ngt?

Russin...

Asså ibland undrar man egentligen vad alla 55+ har bråttom till... idag är jag och handlar o det är en kassa öppen och hon som sitter i kassan kallar på en till som kan öppna en till kassa för det börjar bli kö.. jag är den nästa personen som ska lägga upp mina varor på bandet och tänkte byta kö... då från absolut ingenstans kommer en tant i rusande fart och kör in sin vagn så jag inte kan byta... helt otroligt... asså jävla tanter...man blir lite sur!

Bullbak

igårkväll vid halvtio tiden fick jag ett ryck o ville baka bullar... men gick de?Nej! för då hade OKQ8 stängt!! va faan de stänger vid tio! va e de för jävla sätt... ja kunde ju ha behövt ngt livsviktigt! så i morse gick ja upp tidigt för att kunna baka.. men då öppnar inte affärerna föerns nio.. helvete... så nu sitter ja o väntar på att degen ska bli färdigjäst.... sen idag ska jag till simhallen o simma lite.. skönt att komma i kontakt med vatten igen eftersom de inte har varit så mkt bad i sommar...  sen får vi se vad dagen har att erbjuda.. mycket spännande saker hoppas jag annars kommer jag dö av tråkighet...

Välkommen till det arbetslösas vardag, när alla andra sover då är vi vakna=)

Ja nu har man varit uppe till 2-3 vaje natt.. shit jag brukar verkligen inte vara någon kvällsmänniska.. men har man ingenting o göra om dagarna kan man lika gärna sova eller ngt.. igår var jag med emmaliz i lilla borgholm.. vi hade ingenting o göra så vi gick en promenad i slottskogen.. mysigt värre=) sen ville vi inte åka hem eftersom klockan typ bara var 7.. så vi tog en liten raggarunda i borgholm för o kolla OM det var ngt som var öppet.. och helt otroligt så var pappa blå öppet så vi sätter soss på pappa blå och tar en kopp te:) mysigt mysigt... sen åker vi en runda.. nu har klockan hunnit bli halv nio typ.. vi stälelr oss med bilen vid en busshållsplats för att komma på ngt v ska göra... men de finns inte så mkt o göra i borgholm lixom.. hallå världens ände lixom!
 
men vi delar på oss där... för emma ska träffa johan efter han har varit inne i kalamr och sålt sin bil... sen hör emma av sig runt elva o säger att johan o hon inte ska umgås för han ghinner inte det eftersom han ska upp tidigt imorgon såp ja åker ner igen och gör henne sällskap:P heeh vi är lite bad girls hon o jag:P men en sak är säkert vi har faan aldrig tråkigt närvi är tillsammans:P haha sen slutar det med att jag sjussar henne till en person där hon ska se på lite film.. själv åker jag hem.. ingen lust med film.. klokan är ändå två typ:P

idag ska jag städa huset hade jag tänkt mig men jag har verkligen ingen lust till det utan jag vill festa!!!! jag är så danssugen så det spritter i benen! och det blir ju inte lättare av att jag sitter ochlyssnar på  Take my body close med velvet, in the heat of the night med starpilots eller just dance med lady gaga... jag vill dansa o ha kul!!! ngn som ska ha fest snart?senare idag ska jag in till kalmar o ta en fika med Låtta:) roligt roligt senkanske man tar o tittar på lite kläder.. men jag har inte pengar tilld e så de lir nog ingenting med det men de är sånt som märks hehe:P

En söndag i Kalmar

ja idag åkte jag o emmeliz in till kalmar för o kolla runt lite o umgås nu när hon är på öland innan hon drar till sthlm o sen vidare till London.. coolt.. så dagen ahr vi tillbringat i Kalmar.. kollade rnt lite på stade sen mötte vi hanna o lina så vi gick o käkade lunch.. vi åt på zorbas.. deras buffe.. asså ja tror inte jag har varit såhär mätt sen ja aj vet inte när det var så sjuk gott o ja e fortfarande mätt lixom o ja åt den vid tolv idag... nu 14 timmar senare e jag fortfarande mätt..

sen åkte vi till maxi... där köpte vi sammanlagt 8 filmer... bra filmer dessutom har sett två av dem idag.. ja sommnade till båda filmerna var sjukt trött...trodde jag var sjuk oxå men de var nog bara för ja vart trött o sliten.. sen vid halv elva tiden tänkte jag att a skulle ut o gå men vilken normal männsika går ut o går kl halv elva på kvällen lixom inte många.. så jag åkte till emmaliz i mörby i stället och vi satt o pratade om allt från himmel o jord skrämde slag på henne farmor gjorde jag med.. när ja kom it viste jag inte om de var rätt så ja knackar på lite försiktigt o innifrån hör man en röst" vem är det?" o jag svarar att det är en kompis till emmali då släpper hon in mig.. för vem komemr på besök en södagskväll klockan halv elva lixom? helt sjukt..

riktigt roligt o sitta o snacka om gammla minnen från högstadiet bla.. man har förändrats en hel del sen man gick där men kul hade vi iaf:P hehe sen åte jag hem o var trött.. men tror ni jag är trött nu eller?? ne inte ett piss men ja måste väl sova nu snart herrejävlar.. halv tre är klockan snart.. mitt i natten ju... de e livsfarligt att sova på eftermiddagarna... inte bra alls man bli så pigg på kvällen då... usch usch usch...

Ne godnatt gott folk jag får väl lägga huvudet på kudden o försöka sova lite..

helt oväntat...

jaha igår så blev det utgång... lite oväntat eftersom jag var inte alls pepp på de utan ja hade verkligen intgen lust eller pengar... sen sittar jag o emma o käkar på bykrogen o sen helt hux flux sitter jag i en bil påväg in till kalmar för att gå ut.. började med en förfest hos elina.. mycket roligt o träffa dig o stina igen:p hehe ni är inte kloka nån av er.. sen bar det av till palace... asså man märker att man har mognat... det var knappt ngt folk och alla var assmå kändes det som... sen skulle vi åka hem... börjar med att gå mot bilen där vi möter lisas bror som har en kompis som har stukat foten så vi kör hem henne... men när vi ska åka därifrån så ber de lisa att stanna bilen så på ena soidan om mig sitter en och spyr o på den andra sidan sitter en annan och spyr.. o jag sitter där i mitten o kan inget annat göra än att småle llite:P de tog mig typ tre timmar från att vi hade lämmnat palace tills jag var hemma... shit...

Kattproblemet löst:)

nu har vi äntligen hittat ngn som kan ta hand om kattungen.. de var ju två från början men den svarta dog igår natt så den finns inte längre men nu har den guloranga fått ett hem=) emma kollade igenom sin telefonbok på mobilen och hittade Emelie Johansson... ringde henne o hon sa ja direkt.. kissekatten kommer få ett bra liv där.. kunna springa fritt och ha det otroligt bra!=) så det känns jätte skönt...

en heldag i kalmar

ja igår var jag en hel dag i kalmar.. började med att träffa sofie och elina.. vi fikade på kullsenska..älskar kullzenska detr finns inget mysigare fik.. sen satt vi o pratade om allt som hade hänt sen sist vi sågs..sen var elina tvungen att jobba så hon gikc och jag o sofie gick på stan o gjorde lite ärenden:P sen var hon tvungen att åka hem och städa för hon skulle få gäster ikväll... shit nu när jag skriver de här så känns de som om vi är typ 30... men jag är fortfarande under 20! sen så skulle ja glfja med min syster till ikea för o handla mass agrejjer till hennes lägenhet... vi kom till ikea vid 4-5 ungefär.. och åkte därifrån vid 9... snacka om att de tog tid.. men vi handlade verkligen allt! tänk er allt man behöver till en lägenhet förutom vitvaror, toa o dusch.... vi köpte allt från glödlampor till köksbord o stolar...men de gick bara på ca 8500....

sen när vi ksulle åka hem... ligger de en polisbil i häcken på mig o pressar mig som faan.. de kändes nästan som att han ville att jag skulle köra för fort så han kunde sätta dit mig... pucko till polis... sen skulle vi Bära upp alla saker två våningar till saras lägenhet.....utan hiss.... det var tungt och jobbigt...sen kom de roliga.. pussla ihop allt..det blev skitsnyggt! jag vill xå ha en egen lägenhet o kunna inreda...sen åkte jag hem o la mig...

Kattungar..

Asså jag är verkligen en kattmännsika... jag har typ hittat två små kattungar i dag på kanske 7-8 veckor.. en svart och vit och en gul orange randig.. hur söta som hellst.. ville bara ta med dem hem.. men de går ju inte eftersom min bror på senare år har blivit allergisk! jag ville verkligen ha dem... om ja ahde haft en egen lägenhet hade jag lätt tagit dem.. o min syster vill inte helelr ha dem... ingen vill ha dem:( stackars katter de kommer dö där ute:(

Regn, regn, regn

regnet det bara öser ner, o ja är blöt om både skor o strumpor...
ja de passar in på mig perfekt.. har varit ute o gått i två timmar i regnet.. kallt men skönt.. har tänkte en jävla massa.. mycket att fundera på men ja har inte blivit klokare för de inte.. ne ja e kvar på samma ställe jag vaar innan jag gick ut o gick..

jaha.. va händer ikväll då tro? inte mycket direkt.. finns inte så mkt att göra här direkt.. ngt förslag på vad man kan göra?

Just another rainy sunday....

Ja nu har de verkligen regnat hela dagen... det är sjukt tråkigt.. man kan inte göra ngt o ja har inget att göra...vad kan man göra en regnig dag lixom? se på film.. ja men ja har sett alla mina filmer massor med gånger o ja har inte riktigt pengar till att hyra ngn film... så vad kan man då göra? jaja får se vad man hittar på...kanske går en runda i regnet... kallt o blött...

Jobb och 1408

jahaja igår var det dags för att jobba igen.. kul o vara tillbaka igen... vi hade ju inte så mkt att göra direkt:P vi hade kanske 8 bord sammanlagt under hela kvällen så det var hel lugnt:P så vi var klara ganska tidigt så då bestämde jag emelie o david att vi skulle se på film.. men vi ville ha ngt snacks till.. kl är fem i tio o Q8 stänger tio.. jag och david rusar ut till bilen och kör iväg som värsta biltjuvar.. det gick lite fort och vi hann precis! david hoppar ut ur bilen innan jag ens hunnit stanna o kommer precis innan han stänger dörren! jävla vilken tur.. sen åker vi hem till david och hämtar filmen.. 1408! sen åkte vi till huset och såg på filmen asså den var konstig ja tror man måste se den ett ex antal gånger innan man förstår den... sen åkte vi hem, alla åt var sitt håll... blev rätt sent igår asså:P

Du och Jag

Vilken dag är det?
Och i vilken månad?
Denna klocka  verkade aldrig så levande
Jag kan inte hålla jämna steg och jag kan inte backa
Jag har förlorat så mycket tid 

För det är du och jag och alla de andra människorna
Med ingenting att göra, inget att förlora eller bevisa
För det är du och jag och alla de andra människorna och
Jag vet inte varför jag inte kan hålla mina ögon borta från dig 

Alla de saker som jag vill säga
kommer inte ut rätt
Jag snubblar på ord, du fick mina tankar att snurra
Jag vet inte hur jag ska gå vidare

Stureplan

såg ett otroligt roligt klipp på måns möller och thomas järvheden för typ tio sen när de har gjort om texten till dr bombays S.O.S deras text går:

Stureplan man går loss på lite kroppskontakt
Stureplan fast vi saknar både ton o takt
Stureplan, går vi sängvägen till skivkontrakt
Stureplan, vi känner runars förra tjej.

Jag snorta kokain och blev sen riktigt hög
En snubbe fråga mig om ja var bög
Jag svarade på tilltal att jag faktiskt har en tjej
Men ja ändrade mig snabbt när han sa:de är inne o va gay

Stureplan, inne stockholmskärna
Stureplan, man behöver ingen hjärna
Stureplan, för att bli en såpastjärna
Stureplan. jag är en kändisnarkoman
och jag är faktiskt likadan!!

Vi har vårt liv på stureplan!!!


Haha så jävla sannt!

Öland

ja... kort o gott kan man säga att det ölandsbor lever på är skvaller..och cirka 75% av allt skvaller är inte ens sant.. men det är sånt man får stå ut med..det finns både bra och dåligt skvaller... jag vet inte riktigt vad jag har råkat ut för om de är bra eller dåligt? svårt att veta exakt... men ja tror de är dåligt för ja gillar de inte men de verkar inte vissa fatta eller så bara träffar de rätt punkter o menar de egentligen inte... men de är ju sånt man inte vet.. shit asså...

det blir bara mörkare o mörkare på kbällarna nu.. ja vill inte gå in i en mörk period.. visst de kan va mysigt vissa dagar men inte så många som jag vet att de kommer vara regn o rusk o mörkt o kallt...
ngn som vill dela dena kalla mörka höst med mig?

Hemma

Igår kväll landade jag efter en skön flygtur i kalmar.. o allt var precis som vanligt det var skönt o vara hemma igen... ingetr har förändrats vilket är hur skönt som helst.. efter en resa känner mig sig alltid ofräsch så när ja fick möjlighet o ta en dusch gjorde jag det o de var härligt...sen blev det sängen...skönt de med..

vet inte riktitgt var dagen har att erbjuda men det är sånt som märks..:) gillar att inte ha ngt planerat=)

pizza

Idag blev det pizza till mat efersom ingen hann laga mat för alla ska typ iväg... anki ska ssjussa lars till en spelning o samtidigt sjussa mig till arlanda.. så de fick bli pizza.. asså de var de största pizzerna jag har sett.. en pizza var nästan lika stor som en familjepizza men de var jätte tunna så jag gillar bykrogen mkt bättre men på den pizzerian vi handlade på var pizzabagarna både pizzabagare OCH servitriser.. de ni killar på jobbet... och de hade fullt upp hela tiden... kanske man ska införa till bykrogen.. fast kanske inte för då har inte jag ngt jobb:S ne nu ska jag åka till flyget.. puss puss

En (till) tripp till stan

Idag åker jag ju hem till mitt lilla öland... så jag ville ge ngt till familjen thorberg som tack för att jag har fått bo här...så jag frågade emma om hon ville följa med mig in till stan och köpa en bukett blommor=) sagt och gjort.. vi åkte in till stan.. köpte en bukett med rosor, liljor och en blomma som ja inte kan namnet på men de är långa o fina... sen blev vi lite småhungriga så det blev lunch på taco bar:) riktigt mumsigt=) lite dumt planerat att köpa blommor först o sedan äta men same shit...

sen skulle vi åka hem.. jag ber emma hålla i blommorna så jag kan stoppa ner kortet i plånboken.. hon börjar leka tittut.. sen komemr det en helt främmande människa bakom mig o precis när emma tar ner blommorna o säger tittut tittar han på emma o en en gång har emma skämt ut sig...sen förföljer han typ oss..:P haha nu ska ja åka in till staden igen och lämma tillbaka mitt terminskort o få lite pengar tillbaka:) lycka:P

Buzz

ja idag var jog hos emma och spelade lite buzz=) sen kom hennes syster hem o ville va me=) ok jag sög hårt men va faan spelar roll det var iaf kul:P kommer bjuda på lite kommentarer från dagen:P

A-kan vi inte köra på finska?
L-ja annars kan vi köra suomi
E- vadå suomi?  va e de?
L och A Asgarvar

L- nej jag svarade samma som Anna
ASGARV

E- haha faan va lätt(börjar sjunga på den rätta låten(bootylicius av destiny's child))
sen inser hon att hon har tryckt helt fel nämligen survivor
alla brister ut i asgarv

sen har jag nu bokat biljett till hemfärd imorgon dags att göra ön osäker igen:P.. så imon ska jag städa och packa... kul dag... not! men idag börjar idol!!! wiiee se hur de är med ny jury o allt... sen verkar de som om att ja ska jobba på lördag.. ska bli rätt okej ändå för ja beöver verkligen alla pengar ja kan få... men ja de e sånt som märks... ne nu börjar snart idol...

väntan...

Nu sitter jag och väntar på att Emma ska höra av sig så vi kan spela lite buzz:) men hon ligger nog o sover så ja får vänta lite till... jag ska nog åka hem imorgon... skönt men ändå inte.. vet itne riktigt vad jag ska göra hemma.. får bli hemhjläp hemma elelr ngt.. emn de e sånt som märks.. måste söka jobb... så imorgon blir det till o packa.. men jag får bara ha med mig en resväska på flyget så den andra väskan får jag skicka med silver linjen:P hehe:P billigt var de me.. bara en 100 lapp skulle de kosta så det var inte så farligt tycker jag=) ses snart alla ölandsbor=)

Killproblem...

ja.. alla kommer vi att få det eller så har vi de... har sutit princip hela kvällen ikväll o pratat med julia o hennes killproblem.. den männsikan är så genomgod o hon vill verkligen inte såra ngn.. men dissar man ngn så får man räkna med att han kommer bli lite ledsen... och när man är me en kille ser man inte alla signaler som han sänder som dem i omgivningen ser.. man ser inte att han stöter på en förens nån verkligen säger de till en.. man är lite blind av kärleken.. helt sant.. men det är inte lätt o vara 16 och inte veta vilka känslor man har eller om man ens har några känslor..kommer ihåg den tidin själv.. jag vill oå ha en lillasyster som jag kan hjälpa med sånna problem men har ja de? ne ja har en storasyster... henne kan ja ju inte hjälpa eftersom hon e lite som hon e... så jag har nu tagit julia som min lillasyrra:) hehe

shopping...med det lilla extra...

ja dagen till ära har bestått av shopping:) hittade inte så mkt men iaf.. hittade en tröja och sen en sjal.. mycket nöjd med de=) sen när jag går o strosar inne på gallerian o står o tittar in i ett skyltfönster käner jag bara hur någon dunsar in i mig och tappar massor med kassar o väskan... snäll som jag är börjar jag plocka upp grejerna och ska räcka över sakerna då ser jag att det är helena bergström!! shit... det är inte så mkit kändisar på ön så de var lite häftigt... hon verkade jätte trevlig sa tack så hemskt mycket och ber om ursäkt för att hon itne ser sig för och sedan skyndade hon sig iväg men ändå.. vissa kändisar bara roffar åt sig sina grejer och går...

sen var jag även på indiska idag.. och åkte rulltrappa upp men sen märkte jag att det itne fanns ng rulltrappa ner o man kunde inteå gå ut på gatan någonstans det ända som fanns var en hiss men de var inga som använde den så ja tror itne man fick det så jag går runt på indiska säkert en halvtimem o försöker lista ut vart utgången är... tillslut hittar jag en trappa lite gömd bakom kassan... kändes helfel o gå där men de t var tydligen rätt.. tycker indiska får skylta bättre med vart de sätter utgångarna.. tänk om det skulle börja brinna?

Idag fyller lars år så vi ska gratta honom lite senare ikväll..äta en spec middag fläskfile tror jag bestämt att det blir.. mums=) sen blir de nog någon efträtt oxå om man har tur... vet inte riktigt än vilken dag jag ska åka hem.. innan eller efter helgen?

Beslut

Nu har jag tagit mitt beslut... jag hoppar av högskolan, var där idag... o vi fick ÄNNU mer o göra innan vi går ut på vfu... jag trodde jag skulle smälla av när hon sa det så jag skiter i de här nu jag orkar inte...så nu bär det nog hem till öland igen... komemr verkligen sakna stockholm som stad.. den är helt underbar-.. är avundsjuka på de som får leva o bo här.. men jag kommer komma tillbaka! bara så ni vet:p staden är inte säker så länge ja kommer tillbaka:P

Drömmar

asså det ähr med drömmar tycker jag är lite häftigt.. för hur kommer det sig att man drömmer om vissa saker för att man har tänkt eller pratat om det dagen innan? som igår tex så satt jag o pratade med julia om b.l.a killar..senare på kvällen läser julia upp en historia för mig som de har skrivit i en staffetskrivning i skolan som handlade om en flicka som blev mördad av sin kompis pappa.. sen så ringde min chef igår och lämnade ett medelande på min mobil om att de i princip sitter i skiten och att jag behöver jobba på bykrogen på lördag.. kan ju bli lite svårt eftersom jag är 50 mil bort...men jag saknar dem..

min dröm inatt av de ja kommer ihåg var att jag var på jobbet och skulle precis gå o ta en beställning då hlet plötsligt en maskerad ung man bara drar mig till sig och kysser mig sedan är han borta.... och det är ingen som vet vem det är... så jag går ut o tar min bestälning väldigt fundersam.. då sitter julia med sina tjejkompisar där och pratar oh fnissar.. då ringer telefonen o ja går o svarar som jag alltid svarar "välkommen till klinta bykrog det är anna" då hör jag ett skrik i luren och sedan ett skott sen blir det tyst i några sekunder sen hör jag min chef i andra sidan av telefonn säga" allt vi såg var en ung maskerad man, Anna han sa att han kände dig.. vem är han?"

sen vaknade jag av min underbara mobil... är det ngn som kan hjälpa mig o tyda min dröm.. vad går den ut på vem e den maskerade unga killen som har gjort ngt hemskt? testade o somna om men de gick ju självklart inte...

RSS 2.0