Med ena foten utanför...

söndagen blev packdag så det skrek om det skulle ju åka hem till öland igen... lämnade familjen thorberg vid 12 tiden för att åka ut till södertälje för o vänta på sjkutsen hem:) vi satt där o snakade lite hos en släkting.. sen vid tretiden började vår resa till öland igen... vi åkte förbitumba för o käka pizza i bilen.. de var verkligen gigantiska! en pizza var lika stor som en familjepizza typ.. och de var verkligen suuuuper tunna.. mumsigt=) var hemma vid 9 tiden efter lite allvarligt snack i bilen.... tror de var väldigt välbehövt.. och när ja kommer in i lägenheten så var det undanplockat och diskat o grejat:) Tusen tack för det=)

i måndags så mötte jag upp Anna o Felicia på en lunch och satt där ett tag o snackade och felicia hittade en liten snygging där tydligen;) haha sen gick vi in på tekniska magasinet o felicia sprayar på sig en herrperfym som hon trodde var ngt helt annat.. haha den luktade verkligen inte gott.. så vi går hem till anna för att felicia ska få tvätta av sig perfymen.. men ja de gick ju som de gick;) sen tog vi en liten raggarrunda i köpingsvik kollade in alla byggen som håler på i köping.. de ska ju bygga en bryggflotte vid sinus o sen hålelr de på att renovera konditoriet o de ska vara klart nästa vecka=)sen blev det hemfärd;)

senare åkt ejag till köping igen o snackade med soffan o gith om stocholmsvistelsen o jag saaaknar det här utelivet är så fruktansvärt partysugen så det är galet..sen åkte jag hem o slappade jag tog de lugnt tittade på tv o bar va.. de kändes jätteskönt att bara kunna slappa lite.. igår vaknade jag o blev sugen på att baka så jag ställde mig o bakade en vit form av kärleksmums.. den blev faktiskt riktigt god=) pkte ut till köping o hjälpte till med målningen o tog med mig några bitar som de kunde få smaka på=)

målningen gick jävligt bra vår grundning är jättebra nu så idag ska vi på med den "riktiga" färgen=) sen åkte jag hem o lagade mat och sen hade jag tän o ha en ta hand om mig själv kväll så jag tappade upp et bad satte på bra musik läste en tidning i badet på med en ansiktmask tände ljus o bara njöt av lugnet och de var så skönt.. tror jag somnade en liten snabbis til oh med;) det var en sån skön känsla när ja klev upp ur badet:) sen åkte jag ut till köping o såg lite på tv med soffan..  idag ska jag ut till köping och måla grundfärgen som sagt.. sen får vi se vad kvällen erbjuder... TJING;)

ILUAB


Come on girl and shake that as!

jaha då var man uppe i storstaden igen precis som vanligt och det är så fruktansvärt skönt! åkte hit i onsdags eftermiddag och kom fram vid 10 på kvällen ungefär.. i torsdags så åkte jag och dessan in till stan för att se på bio.. vå såg filmen precious asså shit jag tror ja inte har gråtit så mkt till en film på bio på hur länge som helst! den avr verkligen asbra och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna.. så den rekomenderar jag verkligen.. och eftersom den bara går i storstäder så fick vi helt enkelt åka hit o se den.. på kvällen sen så ficade jag mat till familjen thorberg bev ngn kycklingkryta med pasta pch grönsaker o grejs.. det blev faktiskt riktigt gott! jag har aldrig gjort den förut så det blev stor succe:) fredagen o jävlar vilken dag.. dagen började med att jag och dessan åkte in till stan för att försöka hitta någon outfit som ajg kunde ha på kvällen... och uppdraget lyckades väldigt bra=) hittade e tunika som ajg tyckte var väldigt snygg=)

 sne på kvällen ahde anki o lars planerat en överrasknings fest åt philip eftersom han itne var hemma när han fyllde år så har inte hans polare hunnit gratta honom så de blöev middag med lite vin o grejs.. det var tjälknöl o potatisgratäng... det var riktigt gott!!! sen började vi föra lite.. killarna satt inne i vardagsrumemt o spelade tvspel o vi tjejer satt ute i köket o spelade ett ölspel:) det var otroligt roligt och det blev verkligen lite mycket alkohol sen så skulle vi åka iväg till ett ställe som heter nype... och när vi kliver av tåget vid hötorget så är nästan alla tjejer askissnödiga så vi springe rsom galningar till donken för att gå på toa.. 7 tjejer på en toa.. lyckat;) sen sprang vi tillbaka för att hinna till nyoe för att slippa betala entre;) haha va gör man inte för 120 spänn;) haha snål som man e:P haha sen inne på nattklubben dansade vi loss o hade så jävla roligt<! har inte haft såhär kul på aslänge så de var väldigt välbehövt! kvällen slutade i sängen vid 4 otroligt roligt så tqack för alla som var med!:D

idag har man verkligen levt i en liten bubbla.. haha har nog inte varit såhär bakis på hur länge som helst men faan de gör ingenting om man vill ha roligt då jävlar gäller det att satsa hårt asså;) haha sen åkte jag in till staden och träffade sara och låtta på en fika=) trevligt att se o träffa dem igen.. "storstadsborna" så att säga.. fick ett litet påbekande att man var från landet när man sa "baksin" haha men ajg bjuder på det.. sen åkte jag hem.. typ helt död o har legat i soffan o bara slötittat på massa konstiga program sen åt vi en otroligt god middag med oxfile o risotto mumma.. nu ska jag bli lite som tredje hjulet o sätta mig o se på film med julia o hennes kille wille.. ha de great! Tjing!

ILUAB

Det är dags och tänka efter...

igår började jag dagen med att städa hela lägenheten bra mig sen tvättade jag o diskade o grejade här hemma.. sen åkte jag och anna til färjestaden för att titta lite hon köpte en Jacka/kavaj på hm o jag käpte en vårjacka=) snyggt o bra=) sen köpte jag även ett par vårskor=) nu känner jag att våren snart är här=)=) ska bli så skönt med vår!!! sen åkte vi in till kalmar o tittade med hittade inget bara lämnade igen grejer till min moder..mötte upp felicia med:)sen åkte vi hem och då tog jag undan all disk o sen begav vi oss alla mot affären för att inhandla middag=) sen kom zandra förbi med och vi alla njöt av middagen..det blev hemmagjorde pizza mkt gott kan jag säga;) vi är så duktiga så=) sen til efterätt blev det en av mina absoluta favoriter.. ajg vet att det är en barnefträtt men jag älskar den! Marängswiss=) så otroligt gott i gott gott..

vi såg på hollywoodfruar o asså de är ju itne kloka hon lena o päivi.. herregud d e bara pinsamt o äckligt o se på dem när de "festar" uscha.. älskar däremot maria och susanne:P hah hur roliga som helst o igår fick man se marias mamma o nu fattar man äntligen vart marias dialekt kommer ifrån:P haha hennes mamma pratade preis likadant o de såg ut po vara jämngamla:P haha skitkul o se;) idag har jag packat min väska.. hatar o packa vet itne vad eller hur mkt jag ska ha med mig:S men jag kommer nog ha med mig för mkt.. som vanligt;) haha för imorgon åker jag upp till sthlm!!!!! det ska bli så kul! de var jätte länge sen ajg var där sist så de ska bli jättekul!!!:D:D:D

ILUAB

Va tror du att du betyder för mig då?

fredagen var det ganska mycket o göra på krogen men de var roligt iaf=) de gik jättebra för soffan inne i köket on e verkligne jätteduktig i köket.. asbra! sen åkte vi hem till gith på en kopp te och vid två sa jag godnatt för jag var så trött... men när jag kom hem tror ni jag var trött? ne inte ett dugg.. slutade med att jag somnade vid halvfyra tiden.. bra där... lördagen åkte jag upp till gith o käkade frukost sen åkte vi tillstan o hyrde en film elelr rättare sagt två;) vi såg en mitt på dagen den var helt okej men man var så seeeeeeg småslumrade till under en tid.. sen bar det iväg till jobbet motivationen var väldigt låg kan man ju säga:P haha men som tur var(?) så var de itne jätte mkt o göra så vi slutade vid halv tio typ och vi tror de berodde på melodifestivalen.. så vi gick in till ewa o henrik o såg på slutet av melodifestivalen.. och Anna var verkligen jätteduktig=) sen åkte vi upp till gith o såg på den andra filmen,.. men den var verligen jättekonstig:S fattade inte mkt av den så jag åkte hem o möttes av panik!!!! men som tur var klarade jag mig från allt hemskt=)

söndag= söndagsfrukost;) börjar bli en liten tradition:) och efter söndagsfrukosten så satte vi oss ute i solen o solade o sen blev det korvgrillning.. det e verkligen jättemysigt o grilla korv ute när solen skiner.. skit mysigt=) sen ner till jobbet otroligt pepp:P haha var lugnaste lugnt.. vi hade inte en sittande gäst så de blev en del o göra för pizzan på avhätningen...sen så hade soffan bakat en dajmtårta så efter vi hade slutat gick vi in till ewa o henrik och smakade av den o den var oxå god=) sen blev jag så jävla trött så jag åkte hem o gick o la mig:P dagen började kl 7 i morse med storstädning av lägenheten.. kul o börja dagen/veckan med storstädning=) senare i eftermiddag sk jag åka till färjestaden med Anna:)

ILUAB


kan inte sluta garva!


 HAHAHA

Frågan är om du klarar dig utan mig, det verkar nämligen inte som det.

Söndagen på krogen var lugnaste lugnt.. de var rätt skönt för söndagar e man så fruktansvärt omotiverad så det är sjukt.. så vi var klara vid halv nio redan sen satt jag ewa o gith o sncade i typ två timmar och det var välbehövligt kan jag säga.. skönt om inte annat.. sen åkte jag hem till gith o vi såg filmen flickan..d en tyckte jag verkligen var jättebra så den rekomenderar jag.. den e djup men bra=) på måndagen så tvättade jag tre fyra tvättar.. herregud va kläder jag hinner skita ner på en veka asså,... men de e för att jag har en hel del färger o vitt o grejer så de blir ju bara tre tvättar där lixom:P snart skiter jag i o sortera:P

på eftermiddagen åkte emma o jag in till kalmar o träffade sabina:) det var riktigt trevligt vi åt middag och såg på bio det blev filmen it's complicated den var rolig.. man hade många spontan skratt och "åh nej va pinsamt" upplevelser så den var rolig o bra=) sne gick vi en promenad i kalamr o fönstershoppade.. sen åkte vi ut ill flygplatsen och hämtade upp soffan:D:D:D:D nu är hon Äntligen nere!! LYCKA! hem till gith där det bjöds på fika och te.. gott gott gott:)

på tisdagen skulle gith klippa sig men de blev lite strul där så det sköts upp till onsdagen men eftersom hon aldrig svarar i sin telefon så fick man åka upp till henne o säga det till henne sen så åkte vi ner till krogen efter en stund uppe hos gith o sen blev det lunch inne hos ewa och sen åkte jag o soffan upp till gith o tog en kopp te o snackade om allt o ingenting=) sen åkte vi in till kalmar för jag, anna, zandra, felcia oh soffan skulle se på bio.. började med en middag på thai silk sen tog vi en sväng runtomkring i kalmar o man fick reda på ett o annat under bilfärden:P haha de var kul o höra.. sen åkte vi på bion o såg alice i underlandet.. den var oxå bra=) sen hem o sova.. släpper av alla o när ja e nästan hemma rigner soffan o e lite irriterad för gih har glömt o lägga ut nyckeln o så har hon låst dörren o själv somnat framför tv:n... konstigt brukar aldrig hända git;) haha ne men de löste sig efter ett ex antal bankande:P

onsdagen började med att gith ringde o frågade om jag kunde komma o hämta henne när hon skulle till frisören och att jag kan komma upp tidigare fr en liten överraskning.. o överraskningar e alltid kul=) så när jag kommer upp dit så är det en liten hundvalp som möter mig i dörren=) gich ska vara hundvakt åt en jaktlabrador/boder collie:) den är verkligen ursöt och superglad hund verkligen helt underbar=) så jag o soffan är hudvakter åt den emdans git är hos frisören.. så efter en liten promenad på stan går vi upp i lägenheten och soffan börjar leta recept eftersom hon ska ha middagsbjudning på kvällen..

sen när gith va klar efter ett tag så käkade vi lunch o sen handlade vi allt som soffan skulle ha till middagen.. till förätt blev det olivbröd medolja salt o en supergod pestoliknande röra:) till huvudrätt blev det klygtpotatis och kättfärsbiffar som var fyllda med soltorkade tomater fetaost och pestoröran igen suuuuuper ott verkligen sen till efterrrätt blev detvit chokladmousse! hur god som helst! super gott var vekrligen allt ihop=)

idag så började jag o soffan jobba vid 1 vi skulle baka alla grejer som vi ska ha i helgen.. de blev cheescake, kladdkaka, bröd o sen förberdede vi inför morgondagen.. sen så hade vi en bokning på kvällen några som skulle fira en som har fyllt 60 så de blev ett helt arbetspass idag:) sen efter vi var klara på krogen gick jag o gith in till ewa o henrik och där bjöds det på cheescaken som soffan gjort o asså hon är någon efträttsgud tror jag.. hon e verkligen superduktig på att göra eftrrätter=)

sen måste jag berätta allt kul som händer nu framöver.. nästa helg åker jag upp till sthlm föratt fira julia och philip(?) som fyller år nu till helgen ska bli kul o träffa dem igen senkomme rju påsken o då kommer ju dom förmodligen ner.. o förmodligen kommer fam noren ned me=) sen är det inte långt kvar till somamren o sommaren tror jag kommer bli fantastiskt rolig=) längtar som fan sen till hösten flyttar emma-liz hem från londan till sverige igen som de ser ut nu!=) faan va gutt!!!!! ville bara säga det=) nu säger jag godnatt=)

ILUAB

Har en känsla att detta kommer verkligen bli kanon!

i torsdags började dagen tidigt.. åkte till jobbet vid nio o började baka bröd oh brownie, hoppade att baka citronpajen eftersom den ändå inte går.. de gik bra.. gjorde dubbel dubbel sats så de blev en hel del bullar o mumsiga blev de;) brownien blev en av de bästa tror jag... riktigt fin=) sen på eftermiddagen skulle ajg åkt till kalamr men de blev avbokat men de gjorde inget utan då blev de inte lika stressigt till kvällen sen..för till kvällen skule jag oh emma upp till Maria och käka middag=) vi åt varma mackor med sallad myket gott=) och till efterrätt blev det banan i ugn med choklad i o sne till det hade vi glass enkelt och mycket gott=)

i fredags så gnolade jag på med lite grejer här hemma på förmiddagen o sen mötte jag uppgith och emma på en lunch på smedjan de var gott med lite mat i maggen;) sen ut till jobbet och när jag är på väg ut och kommer till rondellen så ser jag att de är en bil som kör fast i snön rakt in.. jag tror det var för att de var så fruktansvärt halt så han kunde inte rikta bilen ordentligt.. tur att han inte blv skadad iaf för hade de inte varit ngn snödriva där had ehan kört in i en skylt i stället och då hade de kunnat sluta riktigt illa.. fredagen var hur lugn som helst vi hade inte mkt o göra alls..

igår ringde jag till soffan vid typ nio o hon var bakis;) haha tänkte ge igen för att hon ringde o väkte mig i fredagsmorse ganska tidigt o när jag säger:faan va trött jag är. så kontrar hon med: ja men va gör du uppe så tidigt då? haha ja kanske fdör att du väckte mig soffan.. men det är lugnt.. jag gav nästan igen iaf;) åkte jag upp till gith med nybakatbröd och så käkade vi en frukost ihop gott o trevlig pratstund=) sen kom emma upp o vi gick ut en snabb runda o sne åkte vi ner till stan för att hälsa på stisse o där bjöds de på semlor=) det var gott.. sen upp till gith för att sätta oss o drika te/kaffe i solen o de var så skönt ute! helt vindstilla o klarblå himmel! hur skönt som helst.. så vi bestämde att vi skulle göra likadant idag fast med lite filtar för de kan ju vara lite kalalre på morgonen:P

sen blev det jobb det var ganska mycket o göra men ajg klarade mig helt själv nästan... danne tog några avhämtningar o ewa gjorde lite ditt o datt men annars var det inga problem.. jag tycker verkligen det är kul o jobba själv.. man får verkligen lön för mödan:) sen så hade jag frågat gith om ja kunde få en club sandwich till iddag idag o de sa hon att jag fick men sen när jag skulle käka.. ja å hade jag själv sålt all club sandwich! satan.. jajaj jag fick en antipasto tallrik med chevre toast istället=) så de gjorde mig inget.. sen ahde danne o gith sm vanligt en liten afterwork;) haha de var intresanta o roliga ämnen som kom upp under samtalet;)

nu ska ajg åka till affären o handla nybakat bröd igen för nu ska vi upp till gith o käka frukost.. Imrgon kommer soffan ner o de ska bli så jävlaroligt o se henne igen har inte träffat henne se i sommras så de ska bli SKITKUL!!!! har längtat som faan efter att hon ska komma ner åååhhh helt underbart! tre veckor av total glädje väntar mig=) ne nu ska ajg kila.. Tjing;)

ILUAB

Life is life!

Måndag, måndag, måndag, tvättade som en duracellkanin han tvätta typ 4 tvättar på två timmar;) fy faan va jag sprang i trapporna eller;)sen mötte jag upp gith o stisse på condis för en liten lunch.. sen gjorde ajg och gith typ stan kolalde i lite butiker o grejer.. gith hittade en handuk där de stod " hurra one other job to do and it's gin and tino time!" hah passade in så bra på henne enligt mig;) sen hem till ewa o henrik och så lagade vi mat spagetti och köttfärsås sen spelade vi skipbo det är verkligen strategispel och ltie tur o sen måste man ha en medspelare somär lite mer koncentrerad.. de var ju inte ludde direkt så vi loosade.. konstigt nog;) sne såg vi på en film sen natti natti..

igår så städade jag min lägenhet grundligt tykte de gick ganska fort ändå;) sen på ett otroligt onödigt möte.. elelr möte o möte jag var där i fem minuter så de var ju ignet möte men iaf.. sen vidare till anan som skulle färga mitt hår och det blev verkligen supersnyggt! vi är båda grymt nöjda med detta=) roligt med en ny hårfärg lite sådär:)sen till ewa o henrik idag blev det wok till middag och ennu en film o sen natti natti.. och på måndag kommer soffan hit det ska bli så fruktansvärt roligt o träffa henne igen her inte träffat henne sen i sommras så de ska bli skitkul! kommer gråta av lycka! "leva för dagen!" hahaa fy faan va kul de komemr bli!! hon ska va här nere i tre veckor UNDERBART!!!!!:D:D:D

Idag har jag varit i köpingsvik hela dagen och städat huset åt mamma o pappa, sen i eftermiddag ska jag till tandis..ser inte fram emot det för det känns som om jag har ett hål i en tand och det blir dyrt som attan.. usch usch ush.. inte kul o se pengarna bara flyga iväg sådär:( en nu blir det golvtorkning o sedan är jag klar:)

ILUAB


Gonna use my heart not my head this time

lördagen bestod av att se på curling finalen.. det var så otroligt spännande! även sfast ajg viste vad som skulle hända så var de sista stenen som verkligen avgjorde allt.. o sen grattis sverige för alla medaljer ni tagit=) sen bar det iväg till jobbet:) vi hade inte ett bord bokat sen blev de knökafullt, om jag fårssäga det själv tycker jag att jag var duktig=) klarade av returangen och avhämtningen perfekt=) de är så skönt när allt e förberett:) skulle ha gått ut på kvällen men pga ett tråkigt beskedd så kände jag mig inte så jätte party sugen.. så jag betty o gith åkte upp till gith och skule e på julia och julie.. men den var nte så jätte bra.. alla somnade så jag åkte hem vid halv två tiden ungefär;)

igår började dagen med en ordentligt söndagsfrukost=) det var så otroligt gott!!!man satt o bara njöt=) sen åkte jag till borgholm en sväng och handlade lite grejer till min familj som kom hem från sälen igår så de skulle haft lite frukostmat iaf i kylen;) sen abr det iväg till jobbet o ajg var så fruktansvärt omotiverad!!! jag hade ingen lust alls o de var segt i början sen sa det pang o de blev nästan fullt,... o mitt upp i alltihop tog pizza salladen och oten slut.. va är odsen för det då?jaja int emkt o göra de var bara o ringa in ewa o så fick vi skära salald o ost.. löste sig bra till sist=) sen hade Gith o Danne en liten afterwork i ca två-tre timmar;) sen åkte jag o gith upp till henne för att ÄNTLIGEN äta middag (kl halv tolv) det blev chevretoast o seranoskinka o sallad=) gott gott gott sen var kl hav ett o jag var dödens trltt men ajg hade ju hyrt en film..eftersom vi typ har sett alla filmer så de blev en thriler.. ja jag såg kanske 20 minuter av filmen sen total slocknade jag! jag var helt död haha vaknade lite då o då under filmen o sa några få ord o sne somnade jag igen;) sen åkte jag hem trött som ett svin var i sängen vid halv tre! haha

idag får vi se vad som händer o sker.. tvättning står på schemat iaf.. KUL... sen blir det nog en liten promenad känenr jag.. har mycket att tänka igenom.. säga eller vara tyst? va blir bäst?

ILUAB

RSS 2.0