This is who I am

okej skördehelgen bestod av jobb jobb jobb och åter jobb..det var tungt men roligt.. man kände verkligen att man levde;) så det var kul o de var otroligt mycket folk så det var ju oxå roligt=) har itne hänt så jätte mycket de senaste veckan förutom att jag i början av november tar över min systers lägenhet!!! så då kommer jag flytta till borgholm ska bli otroligt skönt och roligt=) sen igår var en del från krogen o lite fler på bio vi såg flickan som lekte med elden... män som hatar kvinnor var bättre men den var ändå bra.. en till film som jag vill se är ällt för min syster.. ska nog se den nästa vecka får se vilka jag får med mig på den:) idag började jag dagen med en lång och skön skogspromenad.. de är så otroligt vackert väder ute så det var jätte skönt=) ooohhh nu är det bara18 dagar kvar tills jag ska åka till london!!!!!! faan va jag längtar o satan va jag saknar min emmaliz! idol har ju dragit igång nu på riktigt och min favorit är än så länge mariette helt otroligt vilken sångröst hon har o vilken utstrålning! hon kommer gå långt tror jag... får se vad kvällen har att erbjuda ngt hittar jag nog alltid på=)

dance all night and the party always come!

i söndags blev det jobb och asså d e är inte lätt att inte skratta när man alex o atlas kör kennystarfighter repliker... men men de e roande iaf.. de var lugnt på söndagen:) det var skönyt det för jag var supoer trött vet inte varför men jag var verkligen skiit trött.... in måndags åkta jag gith emma o stheven till böda sand o fikade super mysig och de var strålande solsken! helt underbart! på kvällen avr vi en sväng hos gith o bara tog det lugnt.. sen igår skulle vi gå på modeshow i kalmar.. det var ju trevligt o träffa Låtta igen så nde var roligt o de var trevlig modeshow med=) älskade barnen helt underbara! sen efter modevisningen gick vi till krögers o tog oss en drink o lite öl.. de var gott=) och treligt sen tog vi bussen hem o jag totalslocknade på bron  o sov hela vägen till borgholm! jag avr svintrött! haha har nog aldrig sovit så bra på en buss någonsin:P haha idag ska ajg in till kalmar för sara ska fylla i sin tatuering.. sen ikväll ska jag simma:) ska bli jätte skönt:) hoppas verkligen folket kommer ner till skördehelgen ahde varit skit kul!

I always said how I don't need you but I do

i fredags stod det jobb på schemat vi hade en bokning på 23 personer som skulle komma kvart is ju och äta hamburgare de gick bra tycker jag atlas hade maten klar till 7 men de som hade bokat kom i dropin lixom.. så de första kom kvart i sju o de sista kom 8.. va e de om lixom? ne aj tycker det är dilig stil har man beställt till en viss tid ska man fasen komma då med.. men de är så de fungerar tydligen... aja inge mer med de.. sen igår åkte jag gith o steven och k'kade lunch på smedjan de var mkt trevlig o shit asså de var så mkt mat för s¨lite åengar fattar inte hur det går ihop... sen bar det av till jobbet de gick jätte bra igår de rullade på fins o alla var jätte nöjda så d e bra.. sen jobbade albin igår med hans första dag.. haha jag tror han passar bra in hos os o jag tror han kommer trivas.. haha alex e nöjd med honom för han var verkligen asduktig igår plus att han redan trakar ner på mig så då e allt sm de ska:P haha

sen efter jobbet åkte ag atlas och gith till kalmar för jag skule köra hem lisa och emma vid två så vi åkte in lite tidigare o satte osss först på byttan o asså deras dj var verkligen extrem!!! han måste haft adhd och damp till max asså helt galen så i satt o skrattade åt honom hel sjuk! sen fick vi nog av honoom så vi åkte till krögers trevligt ställe efter ett tag kommer de fram en jättelustig kille o asså de går inte o beskriva honom man måste ha upplevt honom för att förstå hur märklig han var... sen åkte vi hem trötta var vi allihop iaf... gith däckade först:P hhah idag får vi se vad som händer...

ILUAB

I can't help it i like to party, it's genetic!

okej stocholmsvistelsen var helt underbar var väldigt skönt o bara komma bort ett tag o bara vila upp sig.. eller så mkt vila blev de ju inte dirwekt men kul var det iaf=) i tisdags så åkte jag in till kalmar o träffade sandra som jag inte har träffat på mer än ett halvår.. vilket är sjuuukt långe sen så de var jättekul o träffa henne igen och vi lovade oss själva att vi skulle bli bättre på att höra av oss för så långt e de verkligen inte till kalmar... så vi bokade in en ny tid vi skulle träffas=) bra oss!

igår gjorde jag något som jag borde ha gjort för länge sen! jag städade min bil o de behövdes verkligen... shit asså den såg förjävlig ut så jag städade den grundligt både på in och utsida så nu är den skitsnygg! haha elelr så snygg somd en kan bli helt enkelt;) i helgen blir det till o jobba ska bli kul o har inte jobabt på ett tag nu så de ska bli roligt=) måste ordna upp en grej bara... idag får vi se vad dagen har att erbjuda hopaps det händer ngt iaf;)

ILUAB

I just want you to know who I am

livet leker och jag mår riktigt bra.. finns vissa personer jag saknar vid min sida men just nu mår jag riktigt jävla bra! här trivs jag detta är mitt hem känner jag... varför ska allting som är bra få vara det en sån kort tid?

ILUAB

Then you go left, right, up, down, turn around and say oh oh oh oh!

okej jag vet inte riktigt vart jag ska börja.. jo emmas fest! faan de var skit roligt verkligen toppen träffa folk ja inte sett på ett ganska bra tag.. det var verkligen skiit roligt.. synd bara att inte vissa var där...senu till helgen ska jag upp till min absoluta favoritstad för tillfället!STOCKHOLM!! ååhhh va jag längtar bara komma bort från ön i två sekunder o ladda mina batterier för de gör jag verkligen när jag är där uppe=) ska bli så jävla roligt o träffa julia igen.. asså den människan.. siht man kan inget annat än älska henne! jag har haft lite svåra dagar nu på sistone så det ska bli skönt att få rensa hjärnan.. började redan ikväll genom att åka och simma.. var helt själv så de var helt underbart kunde tom gråta en liten skvätt de var skönt o få ur sig... och asså när jag låg där o simmade kom jag o tänka på vad som egentligen betyder ngt här i världen..

asså många är så otroligt utseende fixerade så det finns inte jag kan säga att de ahr funnits perioder jag inte har varit helt nöjd med mig själv o min kropp.. men jag är det idag o har varit det ett bra ta.. o de som nästan fick mig att inse att jag duger som ajg är var en kommentar jag fick av en vän som jag kännt länge men som jag inte har umgåts med lika intensivt på ett tag men börjar hitta tillbaka till hon sa såhär till mig "Anna förändrar du dig och blir smalare kommer du inte vara den anna jag har lärt känna för när jag ser på dig, ser jag en person som är stolt över sig själv och det är anna för mig så ändra inte på dig om du själv inte vill det för jag tycker du är den finaste människan som finns" och de värmde verkligen så ajg har slutat att se allt dåligt hos mig.. vist jag är ingen jävla modell men va faan vill jag bli det då? ne!

såg på idol idag med.. höll seriöst på att dö av garv när de där nervösa kilalrna kommer in i rummet.. haha de var ju så sjukt bra så de finns inte.. snacka om att de blev totalt grundlurade:P ananrs ahr jag itne gjort så extremt mkt ikväll ska packa imorgon tror jag.. o jag ska faktiskt bara ha med mig en ryggsäck! hör o häpna! alla som känenr mig vet att jag har med mig alledles för mkt grejer men ajg ska bara ha med mig en rggsäck upp till sthlm:P haha det ni!

ILUAB

When you look at me that way...

Snälla förlåt mig om jag beter mig lite konstigt, för det vet jag att jag gör... det känns som blixten slår ner i mig varje gång jag ser på dig, varje gång..
jag kan inte prata men det är så mkt jag vill säga, jag vill berätta för dig hur bra det känns när du tittar på mig på det speciella sättet, på just det speciella sättet...

kastar en sten i vattnet och ser ringarna öka, flyr ut från viken, som stenen faller i vattnet faller jag för dina ögon.. djup ner i ett mysterium.. i ditt mysterium
halva jag vill bara skrika rakt ut halva jag vill bara vara tyst så jag slipper förlora dig, så jag inte behöver säga hej då, jag behöver aldrig ljuga, och behöver aldrig säga hej då till dig..

så förlåt mig om jag beter mig lite konstigt, för det vet jag att jag gör.. det känns som om blixten slår ner i mig varje gång jag ser på dig, varje gång..

ILUAB



You are the reason that i breath

oj oj oj detta e inte likt mig:P nu måste jag verkligen ta mig i kragen o börja blogga igen... har faktiskt tro det eller ej hänt en hel del sen sist.. ja menar det är öland jag snackar om de händer inte allt för mkt här:P haha jag har hunnit med och varit på två kräftskivor på en o samma dag:P haah de ni de är de inte många som hinner:P haha ne men de var super mysigt o trevligt fick väldens finaste teckningar av lille edvin.. asså den ungen är nog den sötaste som finns på denna planet.. klarblå ögon med långa svarta ögonfransar oh mulliga kinder.. tänk om 15 år.. shit han komemr vara ett sånt kap...

sen har man hunnit med en o annan filmkväll uppe hos gith med:P har faktiskt bara sett bra filmer där uppe.. nästan...  man känner ig verkligen som hemma i hennes hem:P hehe... sne var sara nere på ön en helg med.. de var jättekul o träffa henne igen sen så börjar emmas fest närma sig så igår hjälpte jag och maria henne med o skala potatis.. usch va ont man fick.. jag fick tom en blåsa på pekfingret efter allt skalande! men vi såg på mamma mia samtidigt så det gick bra=) hehe igår var jag jour på jobbet.. behlvdes egentligen inte jobba men jag satt o väntade ifall jag behlvde hoppa in.. men de var skönt o abra sitta o snacka med alla.. hel go personal asså:P även fast man blir nertrackad lite nu o då.. men man tar de för man är snäll.. jag är faktiskt jävligt snäll atlas! haha idag vet jag inte riktigt vad som ska ske.. jobb blir det iaf... sen får vi se vad som händer på dagen..

ILUAB

RSS 2.0