let it snow

okej.. vilket jädra väder det är här! i tisdags så kom gith hem o ja hämte dem vid bussen sen blev de en kom te o sen blev det hemfärd.. i onsdags fyllde  min mormor år och vi firade henne hela dagen hennes väninnor kom på dagen med respektive så de var fult hus.. hon bjöd på rostbiff o potatisssallad de avr uppskattat sne avr det mytårta.. min favvotårta!=) sen så blev det ost o kex med.. senare på kvällen så kom då de närmaste i släket o firade henne o satan va gott det var eller!!?? helt proppmätt! sen åkte jag upp till gith för vi skulle se på film o under dagen ahde de snöat kolosalt mycket hur mkt som helst verkligen! sen när ajg ska åka hem från gith så kommer jag itne loss med bilen.. den sitter fast o asså jag har bara leggings o en klänning på mig o vinterjackan o vantar.. jag ligger asså på magen och gröver ut snön under bilen för att komma loss men ja kan bara använda händerna eftersom gith itne har några så jättebra verktyg;)

 haha så ajg ligger på mage o gräver som en galning och gith hjälper till så mkt hon kan med,.. hon ahr iaf en täckkjol på sig.. men aif vi jobbade på i ungefär i en timm e sen gav vi upp så ajg fick sova där som tur var.. sen trodde vi att henke var ledig dagen efter så han kunde komma upp o hjälpa oss men ne då jobbade han på polisen så vi var tvugna att gå ut i kylan igen o försöka gräva ut bilen.. och som tur var så konmer en granne till gith o hjälper oss=) det räckte med en spade som hjälp sen kom ajg ut=) tack för hjälpen=) så jag o git åkte till staden och uträttade lite ärenden sen åkte vi hem o tog en fika.. men asså fy fasen va vi frös asså så vi bestämde oss att åka till abdhuset och basta o bubbla o de var sååå skönt!!!! sen ville vi överraska ewa o henrik emd middag.. de blev itne så mkt överraskning för de var redan hemma men iaf;) de blev en jätte god thaigryta... sen blev det film uppe hos gith.. sen i morse så gik jag upp tidigt för att träna lite har inte gjort de på ett tag så de var skönt=) ikväll blir det middag hemma hos ewa.. ahr hört rykten om räkor;) mumsigt mumsigt=) ne nu ska jag kila ha det bra tjing;)

ILUAB

It's a possibility

okej herregud jag är helt kär och jag förstår inte hur de kan finnas människor som inte kan tycka om filmerna=) iaf i söndags så var D hemma hos mig o vi såg på Twilight:) asså den e så bra!!! och sen igår så såg vi på new moon  asså förstår nu hur sjukt bra filmerna är.. så den 30 juni kommer jag sitta på en bio o se ecalipse jag kan inte berga mig.. den kan ju inte bli bättre än bra!? och asså new moon berör mig så otroligt mycket.. jag kan inte sluta se den.. har sett den två gånger idag och nu ska jag nog se den igen.. ni får tycka jag är löjlöig men asså jag ÄLSKAR de filmerna ni förstår inte hur mkt de filmerna betyder för mig de e som en jävligt bra bearbetningsmetod.. ikväll kommer Gith och stisse hem efter de har varit borta i typ fem veckor ska hämta upp dem o sen blir det nog att jag stannar där ett tag o snackar lite får se men ja tror de blir så.. sen åker soffan till Thailand idag och ska vara borta i två veckor kommer jag klara mig utan henne utan att snacka med henne? det är frågan men jag önskar henne en otroligt härlig resa och hoppas hon får en oförglömlig resa!:D ne nu ska jag hjälpa mamsen med maten.. mormor fyller 80 imorgon.. helt sjukt att hon är så gammal jag tror fortfarande hon e typ 67.. galet men sant.. hon är så frisk o hurtig.. lite dålig hörsel men vem fasen har inte det;) Tjing;)

ILUAB

I need a Hero!

okej Gran Canaria var verkligen toppen!!!!:) jag o mamma begav oss från köpoing vid 15.45 ungefär.. flyget gick halv sex så man måste ju vara där minst en timme innan och det var vi=) duktiga oss=) min väska vägde 22 kilo.. jag fattar verkligen inte hur den kunde ha gjort det jag hade inte med mig något alls (tyckte jag) sen satte vi oss på flyget.. precis vi vingen.. KUL man såg typ ingenting och det lät som bara den.. jaja that's life;) när vi kommer fram till GC är kl halv tolv, tolv ungefär lokal tid sen så sätter vi oss på bussen som ska ta oss till san augustin där min syster bor.. vi var framme kanske vid halv ett , ett ungefär och sara kände inte igen mamma först när hon klve ur bussen för mamma har ju färgat håret mörkt och det viste ju inte sara:P men sen böev hno verkligen superglad av att se oss=)

vi åker hem till hennes o elins lägenhet verkligen supermysig och jättefin! och hon frågar om vi vill ha ngt o dricka o vi vill ha vatten för vi e heeeelt slut o vill bara gå o lägga oss typ men vi sätter oss på ballkongen och de tar varsit glas vin oh det var så otroligt lockande att jag tog ett med de slutade att vi gick o la oss runt tre halv fyra.. helt död..

nästa dag var det upp smörja in sig äta frukost och gå en liten rundtur så vi hittar lite här o var sen när sara ska jobba.. de var hur fint som helst.. de hade två poler.. en uppmärmd o en ouppvärmd;) men vi låg bara där en dag för resten av dagarna var vi nere vid havet och asså det var så fint där och vilka vågor.. jag älskar att bada när det evågor de e så roligt!!! sen på kvällen så gik vi till resturangen tre hjärtan där elin jobbar och sara bjöd oss på middag. vi alla tre lika som vi är tog likadan maträtt Black and White.. SUPERGOTT!!! och innan maten så fick man en liten snitt med typ gubbröra på och sen en flamberad liten korv:) jätte gott... sen hade de en liten korg till deras vinflaska o det var verkligen orginellt hur fint som helst;) sen gick vi till Skandinaviska baren och drack en drink.. mamma blev upbjuden till o dansa o hon tackade inte nej i första taget;) haha jag hade tyvärr jätte ont i huvudet så ajg o mamma gick hem o alde oss

på måndagen så bar det ner till stranden igen och pressade:P det är så skönt så de e helt galet o de var jätte varmt för de kom tydligen en vind från afrika som heter kalamari och den är varm som attan så de var till o bada var o varannan minut o vattnet var svalkande men ändå varmt lixom:) sen på kvällen så gick vi till en resturang som jag inte kommer ihåg namnet på riktigt men emn vi ville ha pasta iaf o jag betälde in en gnucci pasta med oxfileskivor med champinjon sås.. det var verklgien super gott men gnuccin är inte somei sverige utan den e verkligen som en pasta boll konsigt men gott;) sen så gick jag o sara o såg på johan falk hos karro och alex mysigt o bara slappa lite sådär sen när vi gick hem så mötte vi upp elin o sens atte vi oss åter igen på balkongen o tog ett glas vin:)

på tisdagen så var både sara och elin lediga så då åkte vi till augurigin kan inte stava till det men iaf.. där vi gick på deras marknad hittade ingenting emnd e var roligt o titta iaf=) sen när vi inte orkade gå där längre så åkte vi till Amfibeach jätte fin strand verkligen men d e verkligen en turist ort så de var mkt mkt mkt mer folk där än i san agustin men de var okej..sen tillbaka till hem o göra oss i ordning för att åka till playa ingles vi åt på en jätte mysig resturang till förätt blev det vitlöksbröd för min o mammas del oh räkor med avoccado för sara o elins del:) jätte gott sen till huvudrätt tog sara ngn pasta jag elin och mamma tog kyckling med mexikansk sås grösnaker o mamma tog pommes till de o jag o elin tog ris o kyparen frågade om vi bara skulle ha ris till för man år alltid potatis till men de ville itne vi ha så vi sa bara ris.. emn då fick vi inga grönsaker.. jaja livet går vidare;) och till eftrett tog jag o mamma o delade på en banana split o sara o elin tog varsin drink

sen gick vi till en bar som hette cafe opra där de var några abbaimitatörer som upträdde så vi gick in där o ja mamma var poppis igen;) de gjorde verkligen en ASGOD mojito tilll mig den var som glass verkligen SUPERGOD! sen dansade vi lite där sen drog vi vidare till nästa ställe en kareokebaroch där träffar jag Låtta och hennes familj superkul o träffa er igen! har itne träffat Jon på typ ett år eller ngt! skitkul verkligen Jon o Låttas syster sjöng en låt de var jätteduktiga så jag oe lin betämde oss för o sjunga en låt med.. vi sjöng  holding out for a hero med bonnie tyler gud va duktiga vi var;) haha ne men de kom upp tre kilalr på scenen när vi sjöng o spexade runt lite men va faan vem bryr sig.. kl var typ två o alal tyckte de var bra;) haha sne efter ett tag åkte vi tillbaka hem igen:)

onsdagen så var vi vid poolen för de blåste som faaan! så vi låg vid polen po hade de mysigt sen innan sara o elin skulle börja jobba så gick vi o åt på en resturang o jag o mamma tog en sallad för vi skulle ut o äta sen på kvällen igen o asså den salladen var verkligen hur god som helst! men den var indränk i massa olja asså vi kunde ta bort typ tre dl olja från våra tallrikar.. asså e inte olja dyrt undrar jag då? sen så gick jag o mamam o satte oss på ett cafe som tydligen drevs av svenskar o de hade expressen så vi kunde hänga med o vad som hände i världen:) de var ju kul=) sen gick vi hem duschade o så sne blev vi super trötta så vi orkade verkligen inte gör ngt vi bara slapapde typ;)

på torsdagen gik vi ner till stranden och solade igen de blåste lite men vi hittade ett ställe där de var lä så vi kunde sola lite iaf=) skönt skönt=) sen så gick vi o åt lunch på en grekisk resturang jag o mamam tog en förätt för vi skulle käka på saras resturang på kvällen så vi tänkte en förätt går ju bra.. vi beställde in en chiken pita den var gigantisk! emn supergod! den kostade bara 45 pänn o d e va en förätt går på där nere men de var som en huvudrätt typ.. iaf vi åt den och de var jättegott deras tsatziki var grymt god! sen gick jag o mamam hem o sara gick till jobbet vi spelade lite kort o tog ett glas vin o bara chillade sen gjorde vi oss iordning och gick till saras resturang och åt mat vi tog sjötunga walenska supergott var det verkligen o de serverades på planka så det var fruktansvärt fint upplagt och supergott! sen så tog jag en drink som var en liknande till mojito den var kanoners:) sen efter ett tag gick vi hem o tog oss ett glas vin till på balkongen och spelade chicago trevlig trevligt=)

på fredagen bar det av ner till stranden igen och pressade som bara den de var ju våran sista dag o allt;) så vi pressade hårt! på eftermiddagen gik vi o åt lunch igen på grekresturangen jag o mamam tog samma sak som sist och eftersom vi itne skulle käka förens typ 12 på natten så gick ju det alldeles utmärkt;) för vi ahde bestämt att vi skulle äta en gemensam middag innan vi åkte hem allihop o eftersom elin o sara jobabde så fick de bli efter de hade slutat;) så ajg gjorde en pasta sallad till oss enkelt men otroligt gott!! så när de kom hem på kvällen åt vi de.. mamam hade redan gott o lagt sig för hon var trött o vi skulle upp 7 nästa morgon men ajg sara o elin åt salladen o drack ännu mer vin o spelade lite chicago.. perfekt avslut på kvällen och resan!:)

lördagen var hemsk.. hemfärd började kl 7 på morgonen ajg gik inte o la mig förens halv tre typ på antten så jasg var rätt död... men iaf.. bussen gick från san agustin vid kvart över åtta så de var bara att gilla läget flyget gick inte förens elva men ni vet hur de vill att man ska vara där i god tid.. o i god tid var vi för inchekningen ahde inte ens öppnat.. jösses.. sen var det bara dne långa flygfärden hem som väntade oss jag var super trött verkligen o sne när vi landar i kalmar var det svinkallt ajg höll på att frysa häcken av mig!!! o sne ringer vi pappa o frågar va de ska bli till mat ne då ahr de itne ens tänkt på de eftersom de har käkat en stor lunch vid typ tre så de sket i att laga ngn middag.. jahaja.. jaja de blev donken då;) sne åkte jag hem till lägenheten o bara slapapde.. skulle se på beck o bar ata de lugnt.. lägger mig i sängen o totalslocknar!

idag ahr jag packat upp städat o fixat här hemma inhanldat lite grejer som behövs o så o bara tagit de lugnt.. frysit som fasen ahrt ajg gjort med... emn men nu ska jag käka lite mat och ikväll blir det film med D :) Tjing;)

ILUAB

What if I fell in love with you?

okej igår var jag inne i klamar med Emma och hennes bror Niklas på Snabba cash.. jag tycker den var riktigt bra men har man läst boken så är den tydligen inte det.. de är därför jag aldrig läser böcker för jag tycker bättre om att se på film=)iaf jag tyckte den var jätte bra o asså Joel Kinnaman.. jag säger bara Joel Kinnaman herregud vilken duktig skådespelare han är! (sen gör det ju inget att hans er bra ut med) sen åkte vi hem oh då kom Zandra hem till mig o fixade mina fötter.. asså jag säger bara det att mina fötter är som bebishud nu! de är så fruktansvärt lena och sköna så jag vet inte vad jag ska ta vägen! Tack så jätte mycket Zandra!

sen ringde soffan mig o vi snackade i en timme typ kommer kännas jätte jobbagt att inte kunna snacka med henne på typ en vecka.. sen kommer vi bara kunna snacka i typ två dar sen åer hon till thailand i två veckor! herregud jag hoppas hon får det jätteskönt där men kommer sakna henne men  sen är de inte lång tid kvar innan hon kommer hit!:D:D:D:D ne nu måste jag packa det sista inför resan!:D:D åh de ska bli så skönt o bara sola o bada=) höres igen om en veka=) Tjing;)

ILUAB

It's alright :D

Är det såhär det ska vara så är det tydligen det.. men vet du.. Det känns JÄVLIGT bra!:D har instett att de som betyddde ngt för mig gör inte det längre=)

You can't make your heart feel something it wan't

Jag förstår allvarligt talat inte hur männsikor kan överleva utan musik... jag har musik i öronen från det jag vakanr till de jag går o lägger mig typ.. och de e verklgien jävligt underbart! jag har inte direkt ngn musik smak.. jag kan lyssna på nästan allt, jag klarar inte av "skrik musik där man inte hör va de säger" och klassiskt.. men sen kan jag nog lyssn apå det mesta=) hittade en gammal fil idag med massa musik som jag lyssnade på när ajg kanskevar 13-14 år d e ändå 6-7 år sen o jag hade bra musiksmak redan då=) så nu sitter jag o lyssnar på de och de e verkligen bra.. och jag har alltid gilalt att sjunga tilll musiken o de sjuka är även fast jag inte har ört dessa låtar på typ 6-7 år så kan jag fortfarande txten:D hel konsitgt:S

såg föresten på mästarnas mästare igår fanns inte så mtk o se på.. och då fick amn se en snutt ur tomas brolins liv.. och asså det var så stort när de vann VM bronset 94.. shit asså jag rös verkligen! ikväll får jag se vad som händer J kanske komemr hit men imon kommer iaf D hit=) de ska bli kul precis som vanligt=) sen måste jag börja packa ngn dag med.. har verkligen ingen aning om vad jag ska ha med mig.. inte så mkt iaf.. e ju bara borta en vecka.. men ni som känner mig vet hur de blir;) ne nu ska jag dicka lite Tjing;)

ILUAB


it Hurt's!

usch vilken dag började verkligen askass allt gick fel och inget gick som jag ville o jag ville bara bryta ihop och ställa mig o skrika o sen falla ihop på golvet och gråta o sen lägga mig i sängen o dra täcket över huvudet och bara börja om från början! men de gick ju itne så jag fick stå ut med att allt gick fel o att allt bara var förjävligt och att jag kände mig som en jävla idiot! men sen gick jag iväg till gymmet med E och de var verkligen skönt!=) tänkte bort allt dåligt som hänt under mina första timmar denna dag och körde på.. de var rätt skönt fakrtiskt.. nu sitter jag hemma i soffan med magont och vet inte riktigt va jag ska göra av mig själv:( hur jag än sitter ligger eller står så har jag skiiit ont... bara jag inte får maginfluensa nu lagom till semestern:( för på lördag åker jag och mamsen och ska hälsa på min syster.. ne nu ska jag lägga en värmedyna på magen o hoppas de hjälper..Tjing;)

ILUAB

Oh, Girls just wanna have fun!

Igår kväll kom Emma, Lisa och Jenny hem till mig för vi skulle ha en liten myskväll innan Lisa åker iväg till uppsala nu på torsdag:( hon har kommit in på läkarlinjen:D De kommer gå jättebra för dig Lisa!:D så vi åt tacos med kyckling istället för köttfärs det var verkligen jättegott=) sen satt vi o snacka om allt möjligt och bara njöt=) hur trevligt som helst.. sen spelade vi med andra ord jag o Jenny mot Lisa och Emma.. oj oj oj.. ja jag o Jenny var kanske inte de bästa men vi kämpade på bra alltså.. men den bästa kommentaren under spelets gång är ändå Lisas.. Emma ska förklara ordet hörapparat och säger: det är en grej som gamla har i örat när de ska lyssna.. Lisa skriker ut FREESTYLE!!!! alla andra brister ut i totalt asgarv! ja för de använder alla gamla som inte hör så bra;) de går runt med en freestyle i öronen...herregud..

sen spelar vi så det kan låta, samma lag.. men här var jag o Jenny lite bättre=) efter vi slutat spela sitter vi kvar o bara drar slumpmässiga kort o ställer lite frågor till varandra lisa stälelr frågan: vilken dallmass sjöng hooked on a feeling jag fattar inte va dallmass är för något men jag gissar ju på att de e Björn Shifs som sjöng eftersom d e den enda jag kom på men ingen fattar vad dallmass är för ngt.. till slut kommer jag på om de egentligen ska vara dalmas! oj oj oj vad vi skrattade.. herregud... hur ska denna människa kunna bli läkare?;) Tack för en underbart rolig kväll!

Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt.. har en tvätttid så de ska jag ju göra men sen? har ni inget för er kan ni slå en pling.. jag e ledig;) Tjing;)

ILUAB

But you should know that I loved you all along

okej nu fick jag en sånhär stor fundering.. och det gäller efternamn när man gifter sig.. man kan ju välja och ha dubbel efternamn om vi säger att karin johansson gifter sig med lars berg så kan de välja att heta johansson-berg så deras son kanske heter karl johansson-berg ch när han gifter sig kanske han träffar en tjej som heter frida karlsson-lilja och de båda vill behålla sina efternamn kommer de då heta johansson-berg-karlsson-lilja? får man ens ha så långt efternamn? ja menar kan man göra så? det är något jag har funderat på denna söndagsmorgon.. för då har man ju ett dubbel dubbel efternamn... jobbigt att presentera sig lixom hej jag heter karin johansson- berg-karlsson-lilja.. snacka om att vricka tungan... ne men ni fattar... får man göra så eller måste man bestämma sig för ett efternamn då? eller kan man ta ett namn från den ena o ett namn från den andra så de kanske blir berg-lilja? hum.. tåls att tänka på.. Tjing;)

ILUAB

Have you seen the world?

Okej igår så va de ju lets dance och alltså jag har nya favoriter jag totalt avgudar Claudia! herregud hon var ju super duktig! herre gud sen tyckte jag Willy var strötskön och överraskande så var ju Molly kanon:) sen satt jag i tre timar igår ungefär och överförde bilder från min faders dator til min dator.. de blev ungefär 4000 filer... och sen hittade jag några filmer som inte ska visas för omvärlden;) haha men roligt var det iaf=) idag har jag städat min lägenhet de behövdes verkligen har inte gjrot det på ett bra tag så nu tog jag äntligen tjuren vid hornen och städade=) sen har jag laddat upp lite bilder på facebook på de bilderna som jag fick från pappas dator igår=) väldigt fina såna;) ikväll ska jag hem till E och bara ta det lugnt får se hur kvälen slutar och med vilka=) Tjing;)

ILUAB

feel the rhythm of every heartbeat!

okej ni får tycka jag e töntig eller va faan som helst men jag kan knappt berga mig inför ikväll!=) för ikväll börjar let's dance! jag tycker verkligen det är superkul!=) hihi är så spännande o se alla utvecklas så fruktansvärt mycket under de olika veckorna.. få se vem som blir mitt favoritpar men jag tror de kommer bli daniel da silva och elin kling=) de verkar duktiga av de småtittarna man har sett=) ska bli mycket spännande o se sen ikväll=) ne nu ska jag fortsätta att städa lite.. boooring!

ILUAB

Jag tror livet just har börjat, och de blir va jag gör det till..

Igår som kom D hem till mig.. det var riktigt trevligt vi har inte setts på ett tag så vi snackade i säkert 5 timmar om allt o ingenting o sen planerade vi lite inför festen i mars! kommer bli så sjukt kul!!!! just de ja skulle ju skriva inköpslista! haha jaja jag får väl göra det nu då ;)

Dagen började med en tripp till kalmar i detta hemska väder.. S och Z hade kollat lite fel i busstidstabellen så bussaran gick inte riktigt som de ville;) så jag satte mig i bilen och körde in.. fy faan vilket jädra busväder de var alltså! jag var tvungen att stanna två tre gånger för att skrapa vindrutetorkarna från is och snö.. bara på vägen in! herregud... men vi kom fram helskinnade iaf... på vägen hem följde M med:) sen idag ska jag försöka sätta ihop en fotölj som jag har fått:) Tack för den!=)

sen har jag fått reda på lite tråkiga besked.. orkar inte med sånt just nu känner jag.. men jag mår bättre snart.. ska bara bearbeta detta på mitt sätt o de gör jag genom att skriva.. det är en väldigt bra metod för mig att bli av med den tunga bördan som trycker på bröstet.. vissa pratar andra skriver.. jag skriver för då vet jag att det stannar på pappret och ingen annanstans... hur gör du?

Har just kommit hem från en ISKALL promenad man var ungefär som en istapp de sista minuterna;) så då var det skönt och sätta sig i soffan med en filt och datorn i knät så nu håller jag sakta men säkert på att tina upp=) 8 dagar kvar! håll ut för fasen håll ut! våren som kommer vet jag inte riktigt hur den ser ut.. det kommer hända mycket som jag tyvärr inte kan styra över.. man sitter bara helt hjälplös och tittar på... ursäkta för det osamanhängande inlägget men mina käsnlor är inte som de ska vara och jag bara skriver strunt...

ILUAB


Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?

okej jag har börjat fundera på om den här bondepraktikan vekligen stämmer ja menar de har verkligen snöat varej dag sen den 2/1..  och enligt bodepraktikan så står det" som vädret är den 2/1 så är det två veckor frammåt" s jag tror mer o mer på bondepraktikan än på smhi.. idag har ja druckit massa massa massa te för jag e så fruktansvärt tröttt på denna förkylning:( men men finns inte mkt man kan göra... sen har ajg kommit på värsta bra presenterna till philip o julia när de fyller år=) komemr bli så kul o se deras miner när de öppnar paketen:) Även ett Stort GRATTIS till Emma.N som fyller år idag=) sen igår fick jag reda på ett o annat som gör mig lite bekymmrad.. komemr inte bli som jag trott tyvärr:( men men livet får gå vidare iaf.. måste inse att de itne alltid kan vara som de har varit... ikväll ska vi till min morbror som oxå fyller år idag.. ne nu blir de till o diska undan lite.. ring mig!=) Tjing;)

ILUAB

Lät du henne komma närmare?

okej jag måste seröst ta tag i de här nu.. jag tror jag kommer klara det galant oh nu jävlar fy faan musik och sång nu kör vi måste bli gladare.. är nere i en deprissiooon som jag bara uuääh! jag ska bli gladare till 1000... okej idag har jag gjort enormt mycket! Eller inte... måste seriöst göra ngt om dagarna men va ska man göra när man e  sjuk!? ne back to my friend.. (tv:n) Tjing;)

ILUAB

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

okej... tårarna bara rinenr o rinner.. och de beror inte på att jag är ledsen utan för att jag e så sjukt förkyld.. så ögonen rinner hela tiden! så sjukt jobbigt! har precis avslutat en bakning...det blev en morortskaka.. vi får se hur den smakar sen;) ska bli spännande och se.. jag tror d e första elelr andra gpngen jag gör en morotskaka=) och sen så ska jag åka till gran canaria den 16!=) ska bli så sjukt kul och skönt.. behlver verkligen komma bort känner jag.. bort från allt o ingenting! ååååhh så skönt.. tyvärr så kanske jag missar en vistelse i sthlm men sthlm har ajg sett så många gåner förut och gran canaria åker man ju inte bara till sådär så jag känner att de får jag offra lite synd för ajg ahde velat träffa de jag ska dit med men jag får träffa de ngn annan dag:) ne nu ska jag provsmaka med min morotskaka:D Tjing;)

ILUAB


vem lämnade vem?

fy fasen vilket tråkigt väder det är.. jag säger bara det det suger verklgien.. och just nu ill jag abra hitta på va fasen som helst men eftersom att jag är sjuk så går inte det:( och sen e jag så fruktansvärt sugen på en ciabatta med tonfiskröra från roberts så d e galet! och sen e jag så FRUKTANSVÄRT nyfiken av vilka det är som läser min blogg:... jag vet 5 personer som läser den men ajg får unika träffar på runt 40.. så vilka är ni resterande 35? kan ni inte lämna en liten kommentar:D Tjing;)

ILUAB

Vi var aldrig kära i varandra de bara kändes likadant

okej igår kom min förkylning och asså de kändes som att jag nös KONSTANT!!! helt stört... verkligen skitjobbigt så jag bäddade ner mig i sängen oh sov ett bra tag.. sen blev jag piggare=) sen ringde soffan o vi slöpratade om allat o ingenting alltid lika roligt=) sen så kom anna zandra och samantha på besök så jag bjöd dem på lite mat sen åkte de iväg på bio de skulle se på avatar:) så ajg satte på en film o mös i soffan efter ännu mer prat med soffan=) sen när filmen var slut fick jag sån otrolig överskottsenergi så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. hae jag varit friskare hade jag verkligen gått ut o sprungit men de kunde jag ju inte göra nu... som tur var så loggade soffan in på smn o vi snackade lite allämnt först sen började vi gissa filmcitat och asså vi häll på i över en timme med det.. sen började de bli svårt att komma på filmcitat från olika filmer:P idag vaknade ajg av att jag inte kunde andas... KUL! idag får ajg se va dagen har att erbjuda:) Tjing;)

ILUAB

I see trough your eyes

Igår var jag inne och såg på avatar o jag kan inte säga annat än att den e verkligen skit bra!!! har du inte sett den så måste du se den.. asså jag brukar inte gilla sånna filmer men altså avatar... shit jag tror jag dör va bra den var!! sen var det ju kul o träffa S med:) hihi sen har jag gått o blivit så fruktansvärt förkyld:( vill inte bli sjuk nu men d e bättre jag e de nu än när ajg ska jobba:) så idag ska jag dricka massa te och bara vila ut det sjuka.. ikväll får ajg se vad som händer J kanske komemr förbi senare men det är sånt som märks.. sen kom jag fram till något igår.. jag ahr inget att se fram emot innan sommaren förutom i mars... sne ser jag inte fram mot något... fatta vilket tråkigt halvår ajg har framför mig... jag får helt enkelt hitta på massa roliga saker... iofs ska ajg snart till sthlm o sen kanske ajg åker o hälsar på min syster men sen är det totalt stopp! ooo just det faan det hade ajg glömt! SOFFAN komemr förmodligen ner men d e ju i amrs det emd så februari kommer inte bli en kul månad men men.. och Soffan jag vill vill vill vill verkligen att du kommer!Tjing;)

ILUAB


I can't live without you...

okej gårdagen var de verkligen slapp dag på hög nivå! det var inte många handtag som gjordes igår=) tv:n var väl min bästa vän igår=) gjorde faktiskt min egen pizza:) vist de blev abra ne enkel vesuvio men ändå:P hehe sen åkte jag och alex ut till krogen för att slänga lite sopor som ahr stått där ett tag eftersom sopgubbarna inte har varit o hämtat soperna i den proppfulla conteinern.. sen ahde de runnit ut lite vätska ur en del soppåsar så jag skrubbade undan det med rengörningsmedel sen hälde jag på klorin och sen var de inte mer med det.. sen när jag kommer hem ser jag att klorinet har stänkt ner mina mjukisbyxor.. helvete klorin som itne går bort från kläderna... men som tur är så ska ajg ju in till kalamr idag oh se på bio så ajg får åka in lite tidigare och köpa ett par mjukisar:P hehe..Tjing;)

ILUAB

I had a dream last night that you were right beside me....

Gott nytt år allihop!=) gårdagen firades med en middag här i lägenheten till förätt blev det bruchetta den var så otroligt god när vi ÄNTLIGEN fick äte den;) tack Anna!;) sen till huvudrätt hade vi gjort hasselbackspotatis med kyckling och tsatziki oh beasås;) så sviiinigt gott=) sen till efträtt blev de vår egna hokladpudidng med det lilla extra=) supergott var det verklgien sen var det speldags=) det blev med andra ord.. ahha vi är riktigt bra på detta;) tror de va de spelet i spelade mest under hela kvällen;) sen blev de ju som på juldagen lite ölspel och sne blev de lite högstadie varning med ajg har aldrig men de gick ju de med;) vid toolvslaget gick vi ner till hamnen o tittade på alal fin fina fyrverkerier:) mysigt som bara den sen tillbaka till lägenheten där vi fortsatte med med andra ord;) mycket trevligt sen satt vi mest os nackade o kolalde på helgalna youtube klipp o de slutade emd att jag var i säng vid 6 i morse.. vaknade pigg som en mört vid 10.. yes 4 timamrs sömn;) idag står det itne mkt på schemat kan jag lova.. men va tänker egentligen de som bestämmer vad som ska gå påtv med? d e ju ignet bra på tvn idag! herregud de blir film som gälelr hela dagen idag.. Tjing;)

ILUAB

RSS 2.0