think of me!

Tänkte delge mig av det brevet jag fick av krogen innan jag åkte upp hit till umeå. läs o begrunna ;)

Anna vår lilla Anna.....

Det är med glädje vi ser att du nu beslutat dig för att utbilda dig till lärare, vilket du talat om i flera år. Men i denna glädje för din skull, ska du veta att vi kommer sakna dig förbaskat mycket!

vi har fått uppleva en Anna som gått från en osäker tjej som både suttit och gråtit när chefen höjt rösten, tjejen som inte tror hon kommer klara bära ut mer än två tallrikar, tjejen som inte alltid vågat säga ifrån fast det varit befogat många gåner, och delegera arbetsuppgifter när hon haft häcken full - utan gjort det själv.

Den lilla Anna är ett minne blott...

Du har nu utvecklat dom bästa sidorna som man vill ha hos en arbetskamrat. Du arbetar fortfarande hårt, du vill alltid prestera det bästa för gästen, du smiter aldrig från en arbetsuppgift utan slutför den alltid. Du är för det mesta alltid glad och sprider skratt hur tokigt det ibland kan vara- du vjuder så otroligt mycket på dig själv för att alla andra ska trivas. Du delegerar och säger ifrån, och förväntar dig numera få tillbaka hjälp när det är berättigat, du smiter aldrig ifrån en uppgift utan prioriterar det som är viktigast och delegerar till en arbetskarat om det behövs.

Anna, du får många kommentarer som vi alla skrattar åt och som du gärna bjuder på - på ett helt fantastiskt sätt där många skulle bli både sur och irriterad - men inte du - du vet att det inte alltid är sant - och att även vi som slänger ut oss dessa glirningar vet det - men det lockar till ännu ett skratt.

Det som varit så självklart för dig att göra år v nu styra upp - för vi vet att du alltid sett till att de blivit gjort. Du kan nästan alla stationer på krogen oh sätter dig inte och vilar förrän dina prioriteringar på uppgifter är gjorda. Du har alltid ställt upp.

vi är helt övertygade om att du kommer att skina i Umeå och att du kommer att få många härliga norrlänningar som behöver få en spark i röven för att det ska hända något - och du är den rätte för att dom att se möjligheterna till att ha kul.

Man kan tycka att detta är en amssa överdrifter när man beskriver dig - men det är det som är så fantastiskt att det itne finns enminsta överdrift - du är en sann vän, arbetskamrat, festarkompis, ärlig och uppriktig.

Du kommer att lyckas med det du nu har bestämt dig för och kommer med all sannolikhet att bli en av dem mest omtyckta lärarna för både elever - rektorer - och arbetskamrater. Den skola som får dig - får ett lyft.

Och det är därför vi tycker så himla mycket om dig. Anna - vi kommer verkligen att sakna dig och det kommer att bli tyst på Klinta Bykrog utan dig. Det kommer inte att bli samma sak utan dig. Anna vår lilla Anna - lycka till o tänk på oss om du får hemlängtan - du har klarat av utmaningar tidigare - och vi väntar på dig här hemma på Öland.

Kramis från oss alla på Klinta Bykrog
Saknar er där nere på ön.. Men jag kommer snart och hälsar på :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0