jobb och party

ja man har jobbat ikväll med.. blev ett långt arbetspass idag är helt jväla slut! mina ben värker o mina fötter är dubbelt så stora som de ska vara  aj aj aj säger jag bara... men det är bar på att igen imon... faan asså ja har tänkt o ja ska faanimej bli pizzabagare.. så jävla slött jobb.. baka lite pizza.. hur svårt kan de va o sen får man sluta astidigt oxå! för vi i servisen måste vänta tills gästerna gått så vi kan göra klart allt.. men så firt pizzabagarna inte har ngt o göra o kvi har stängt köket tar det en halvtimme för dem att bli klara för de baras tälelr ut allt i disken typ o sen får vi i servisen ta hand o deras disk... fast idag var de lite hjälpsamma så de hjälpte oss o diska men ändå! fatta va slappt!!

sen efterjobbet frammåt småtimmarna drar vi till ekerum där det är party... haha medelåldern va väl 40 men det var helt okej iaf.. kul o sitta o titta på folk.. o som ung tjej blev man ju uppraggad ganska mkt.. går bra när de ska betala drinkarna men sen usch... runt tre åker vi på efterfest till ett par polare till gith o eva och sitter där ett tag.. helt okej faktiskt.. sen börjar man känna hhur jävulskt trött man är.. så ursäkta om stvningne inte är den bästa men jag är väldigt trött o ska sova nu snart.. sen när vi åkter hem o kommer till borgoholm ser vi att ngn har slagit sönder nästan varenda pumpa mellan borgholm och köpingsvik! sånt är så jävla dålig stil så det är sinnes! va faaan ölåt pumperna vara de är så sjukt irriterande att de ska hända avarje år! ne nu ska ja sova...godnatt allt folk!

Kommentarer
Postat av: Emmaliz.

Herregud, snacka om heldag:D Hahaha, tänk om du dragit hem en 40+ hahahahah!!!!!Jag HATAR att du som ska s´lå sönder pumporna, dom är ju asfina! Skaffa en hobby förihelvete!puss.

2008-09-28 @ 10:51:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0