Men ni vet hur det känns när röda ögon ser svart....

ååhh så otroligt härligt.. idag har de verkligen varit kallt.. jag har frusit ungefär hela jvla dagen! gått här i raggisar och tjocktröja och försökt värma mig själv.. tillslut komm jag på den brilljanta iden om att ta ett bad.. men sen ville jag lyxa till det lite eftrsom jag inte pysslat om mig själv på ett bra tag så jag bestämde mig för att ha ett litet minispa=) sagt o gjort gick o köpte en aniktsmask för de var de ända jag behövde de andra hade jag hemma:) sen blev det peeling, aniktsmask badsalt, levande ljus, lugn o skön musik och ett litet glass vitt vin=) heeeeeelt underbart!!!! så nu har ajg smort in mig men body lotion med doft av kokos=) sen har ajg en nybäddad säng med så detta kan ju inte bli annat än bra=) nu blir dett party musik som gäller=)

ILUAB

Jag tänker ibland mer på Henne än vad jag tänker på dig...

oekj igår åkte jag in till kalmar för attjag var tvungen att köpa nya leggings.. det slutade med ett par nya byxor ett bar leggings en tröja oh en kofta pch massa gott te... sen när jag crusade på borgholm storgata ringer anna upp ig o säger att de sitter på roberts och käkar så ajg tittar in o säger hej.. vi bestämde at vi skulle ses senare på kvällen så jag åkte hem o plockade undan i lägenheten för de såg förjävligt ut.. oh i förrgår var jag så otroligt sugen på tigerkaka så jag ställde mig o baka en igår den blev faktiskt riktigt god=) sen lagade jag lite middag till mig själv och vid 9 tiden tittade tjejerna in=) vi spelade med andra ord... asså de spelet e verkligen skitroligt.. vi spelade de i typ tre timmar.. hehe.. jag lärde mig lite ett o anant om killarnas könsorgan;) hahaha sen när de gick var jag lite uppspeedad men efte typ tio min kunde ja inte hålla ögonen öppna längre.. jag totalslocknade!och jag vaknade vid nio typ o kände mig aspigg gick ut o gick käkade frukost o sen när jag kom hem la ja mig på soffan o somnade igen! herregud o nu har jag nyss vaknat igen.. haha.. f¨r se va dagen ahr att erbjuda=) Tjing;)

ILUAB

goodnight sweetheart, then it's time to go...

USCH säger jag bara.. jag kan inte sova.. har vridit och vänt på mig i en timme nu o ajg kan inte sova..det är alldeles för många tankar som snurrar i mitt huvud.. och när dessa tankar kommer har jag fått lära mig av en mycket underbar människa att man ska göra något för att dessa tankar ska försvinna.. och jag funderar hallvarligt på att ställa mig och baka men kommer inte på ngt som inte låter så fruktansvärt myket jag menar jag måste ju ändå tänka på grannarna.. d e inte helt normalt o ställa sig o vispa ägg o socer kl halv två på natten direkt så jag tror jag får skippa det o ta en promenad istället.. men gör jag det kommer jag ju gå själv o då komemr jag tänka på samma saker igen så de var ingen bra idé anna... nehe vad ska jag då göra? de finns ingenting o se på tv o bok har jag redan försökt att läsa men jag blir inte trött för det.. n men jag får väl helt enkelt ligga o vrida o vnda på mig till kl tre elelr ngt för då brukar jag bli trött... kul.. va ska man göra i 1½ timme då...

ILUAB

Där drömmar blir verklighet, där väntar jag på dig

Okej juldagen va ska man säga helt jävla underbar helt enkelt!=) hade verkligen sjukt kul synd bara att jenny inte mådde så bra så hon kunde hänga med men vi får helt enkelt festa ngågon annan gång:) det började iaf med en liten föfest hemma hos mig i lägenheten:) spelade vattenfallet och dansade lite o så..s en gick vi vidare till min kusin danne där vi spelade lite spel:P sen vidare till harrys där vi dansade gärnet:P hehe jag hade verkligen asroligt! sen efter harrys drog vi tillbaka till min kusin på efterfest sen hem till sängen.. Emma.N oh zandra sov över.. dagen efter var man heeeelt död.. de blev lit för mkt att dricka;) sen när man tittar på bilderna man tog fick man sig en och en annan AHA upplevelse:Phaha men de var de faan värt jag hade verkligen asroligt! men dagen efter mådde man som sagt var piss:P haha

idag fyllde min lillebror 16 år grattis grattis=) sen ikväll så har jag varit hos emma med jenny jennie och lisa o haft det lite mysigt.. vi spelade Disney TP.. de tog oss för faan tre timmar att spela.. TRE TIMMAR!!! faan va kass man e asså.... men thats life.. sen så fick jag sån otrolig längtat nu efter Soffan.. saknar henne så fruktansvärt mycket.. lärde känna denna underbara människan i sommras o asså vi har inte kännt varandra så länge men de känns som om vi har kännt varandra hela livet vi kan verkligen prata om allt! Helt underbar människa.. man kan inte annat än ha kul med henne<3 hon ska förhoppningsvis göra sin praktik här i vår(mars) så hon kommer vara här i tre veckor!=) ååhh va jag skulle tycka det var underbart.. ååhh va jag saknar henne! Man kan inget annat än att tycka om henne!

ILUAB

I got a feeling that tonight’s gonna be a good good night!

okej gårdagen bestod av att äta äta och åter äta så man känner sig som en uppsvälld ballong fortfarande.. men det kommer dansas bort ikväll akn ajg säga er;) får då blir det utgång med de bästa... vet inte riktigt hur kvällen ser ut men jag vet på ett ungefär hur den kommer att sluta;) gårdagen däremot slutade inte alls som ajg hade trorr den slutade så underbart bra=) jag låg och dåsade i soffan och såg på ngn kass film så ringer Jenny och frågar om ajg vill hänga med till pubben;) Självklart! det var mycket roligt folk ute kan ajg säga er mycket roligt var det så tack jenny för att du ringde:) känner mig fruktansvärt pigg idag med tanke på gårdagens drickande:P hehe Hoppas alla får en underbart god fortsättning ska snart iväg till min morbror nu och äta kalkon.. gott men är fortfarande mätt:P men måste få i mig ngn mat idag ananrs kan denna kvällen sluta RIKTIGT illa;) ses i dimman ikväll;) Tjing;)

ILUAB

I ett barns klara ögon bor den.....

okej min amge är som en stor jävla ballong! jag tror jag sprängs snart.. men julen ahr iaf varit perfekt och ajg längtar tills imorgon!=) GOD JUL!!!!

ILUAB

Sabina:)

Nu har jag gjort så att sabina har skaffat en blogg:) här har ni hennes adress 

http://sabinapeco.blogg.se


I want to break free from your lies, because i don't need you!

har flyttat hem i några dagar ni inna jul och jag ska säga tt det är rätt skönt.. vist man saknar att vara helts jälv men asså frukostorna hemma är ngt spec.. dem är mkt godare på något sättså det njuter jag av.. sne slog det mig nu.. det är första gången i mitt liv hela familjen inte är hemma o firar jul.. sara kommer inte vara hemma under jul..lkite tråkigt men komer nog klara det iaf.. hon får en julklapp när hon kommer hem istället och en födelsedags present.. ska bara tänka ut ngt bra.. fast jag tyker jag har gett henne en julklapp redan.. hehe jag ordnade ett jobb till hennde i sommar.. är itne det en juklapp så säg;)

funderar starkt på att hoppa in i duschen för jag fryser så frukansvärt mkt.. ställa mig under en varm oh skön dusch.. låter inte helt fel va? har iaf varit i kalar idag och fixat det sista åt la familia.. så nu är alla paket inhandlade! toppen kanon och ikväll kommer världens bästa Emma.N till öland:) har itne träffat henen sen i somras! helt sjukt länge sen! ska bli kul o träffa henne igen ska ajg säga er=) imrogon ska jag gå på staden men jenny oh jolla lite klapapr åt hennes föräldrar=) mys mys! nu faller snön fortfarande utanför mitt fönster och jag tror och hoppas den ligger kvar tills på torsdag!=) ne nu ska ajg hopap in i duschen.. Tjing;)

ILUAB

Är du en av dem som såg vad som hände inatt?

Okej jag har en konsitg känsla av att det kommer hända ngt som jag inte komemr tyka om.. jag har en orolig känsla i magen och den känsan tycker jag itne om.. vill att den ska försvinna men ajg vet itne hur den ska försvinna.. vill inte känan såhär under jul... sen finns de männsikor som jag absolut inte kan komma underfund med... de känns som att jag känner dem sen visar de en sida som jag absolut inte känner igen.. oh d e så tråkigt när de händer...men livet gå vidare man får helt enkelt lära sig av sina misstag..

ILUAB


Caught in a bad romance

okej dåligt med uppdatering här men jag ahr ahft fullt upp:P hehe i måndags bakade jag för första gånen i mitt liv gifflar och får jag säga det sjävl så tyker ajg dem blev jättegoda men fy faan va jag svor! man skulle ju få degen rund o jag fick inte den rund.. jag vet inte hur många gånger jag försökte! det är vid sånna tillfällen man ska vara pizzabagare! så ajg fik nöja med e att den blev rektanulär typ:Phehe sen i tisdags så skulel vi fira stevens 65 års dag så då hjälpte ajg gith med alal förberedelser och sne på kvällen så forade vi honom o han firades oredentlig han var verkligen supernöjd med dagen oh kvällen=)

i onsdags så var ajg hårmodell åt Anna åkte in med henne i snövädret vid nio på morognen o så började hon fixa mitt hår så ajg var klar vid 12 typ:) sen satt jag o väntade till hon hade gjort klart alla andra modeller och hgon var verkligen jätteduktig! oh ajg avr supernöjd med mitt hår och smink!:) sen igår så jobabde jag på krogen.. det var itne mkt o göra men de var kul iaf.. idag ska ajg oxå jobba men först så måste jag städa hgålelr p åatt ladda ipoden så de blir lite roligare:) Tjing;)

ILUAB

Stupid girl;)

hahaha jag kan inget annat än att bara skratta åt mig själv... jag e verkligen inte smart.. igår när jag kom hem efter harrys så satte jag mig id datorn en snabbis.. elelr rättare sagt jag lägger mig i sängen med datorn..sen när jag flyttar ena benet råkar datorn dunka in lite lätt i väggen och två sekunder senare dör datorn.. jag tänker " shit helvete nu förstörde jag datorn.. testar att starta om den den startas men stängs av lika fort igen.. helvete tänker jag nu är det kört försöker starta den igen men de händer samma sak.. då tänker jag den kanske e överhettad så jag låter den vila tills imorgon sagt o gjort när jag vaknade idag så försökte jag starta datorn och den stängs inte av direkt.. yes tänker jag den var bara överhettad;) men efter ca 30 sekunder stäg den av igen.. helvete! s¨jag försöker starta den igen men den stängs av lika snabbt igen... sen så är jag påväg o ringa ngn så jag kan få reda på vad problemet är men sätter först i laddaren i datorn för att se om den funkar då.. hehe och självklart gör den de..så de var bara slut på batteri i min lilla dator.. är man inte smart så säg;) Tjing;)

ILUAB

Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort..

okej jag ahr funderat över det här med alkohol asså vissa människor har inte någon som helst respekt för alkoholen och dens påverkan.. jag säger itne att jag är nykterist jag tappar kontrollen ibland när det gäller alkohol men jag tror inte jag har skadat någon annan på grund av alkohol.. jag blir bara gladare=)..asså som vissa männsikor som inte över huvudtaget skiter i om de ahr druckit och sätter sig i en bil sen och kör hem.. ja menar tänker det på va de gör då? för de har ju ansvar för dem som sitter i bilen man har inte full koll när man har alkohol i kroppen och jag tycker det e lite läskigt när jag har väntat tolv timmar sen jag drack och sätta mig i en bil för jag vet inte om jag är riktigt kapabel till det.. därför tycker jag att alkolås är en väldigt smart uppfinning... funderar starkt på att köpa ett för då vet jag iaf att min bil går inte att starta om man har drukit alkohol oh det är en bil mer... för vissa väntar inte ens 6 timmar med att köra bil o då e man fortfarande onykter tycker jag.. vist det beror påhur mkt man ahr druckit men en utekväll slutar sällan med två glas.. så det tycker jag är respektlöst! det var bara lite tankar från mig om alkohol..Tjing;)

ILUAB

Don't stop me know...

Jag absolut ÄLSKAR att var aute och gå ute i regnet! det är så uppfriskande så det är hel galet.. det känns som att regndropparna sköljer bort allt jobbigt som finns i världen.. stannade en stund idag när jag var ute och gick och lyfte huvudet mot himlen och blundade.. det var helt underbart alla problem kändes som bortblåsta.. vist man blir lite blöt men vem har dött av lite regn!? så det är bland det bästa jag vet.. ni borde prova det.. iaf ska snart börja göra mig iordning för jobbet börjar inte förens sex idag så d e rätt skönt=) det är ju idol final ikväll står mellan erik och calle.. jag tror att erik vinner men jag kan inte uttrycka min åskt om vem som var den rätta vinanren förens jag har hört deras framträdande vilket jag får göra på söndag när det går i repris..

något som jag verkligen inte kan förstå är hur vissa människor bara tänker på sig sjävla och beter sig hur som helst hur i hela fridens namn kan man göra sådanna grejer mot andra man vill inte att andra ska ha det bra o jag säger inte att jag kanske är den mest givmildate personen men jag e så faan mycket omtänksammare än många andra på denna gjord.. och alltså bara för att man är känd oh ung tror vissa att de kan göra vad som helst men egentligen e de bara enna jävla B kändisar..

men inget mer dålig negativitet nu.. fick reda på i onsdags att jag ska vara hårmodell åt Anna:) komemr bli riktigt kul tycker jag=) hin ska göra en snygg uppsättning på mig.. kommer bli superspännande=)nu ska jag lyssna vidare på lite musik samtidigt som jag gör mig iordning=) hoppas ni alla får en trevlig fredagskväll=) sen ett stort grattis till Lisa.T som tog sitt efterlängtade körkort igår=) Tjing;)

ILUAB

what did you say!?

okej livet är så mkt bättre nu jag mår verkligen toppen men ajg känenr att jag måste lämna denna ö o detta kommer förhoppningsvis hända till hösten=) men fram tills dess så får vi se vad som händer o sker.. idag ska ajg nog inte göra så speciellt mkt har inget planerat iaf.. shit jag börar få panik me de ghäre med julklappar va i hela fridens namn ska man köpa?! jag vet exakt vad jag vill ha... men inte en aning om va andra vill ha! så har ni några tips lämna gärna en kommentar;) sen längtar jag så otroligt mycket till mars så det är helt insane! för då fyller philip 20 och jula 18 så då blir det fest i två dagar!=) eftersom  de fyller år efter varandra kommer dock aldrig ihåg vem som fyller först har för mig att julia fyller dagen före.. hehe men de e sånt som märks.. de svåra är bara va ska man köpa? herregud ännu ett problem:P sen vill jag ha SNÖ!!!! vill åka pulka ha snöbllskrig åååhhhh jag vill!!!! men man kan ju inte få allt här i världen.. åååhh appropå ingenting! igår såg jag et typ debattprogram(trodde ni inte va;)) Iaf.. där var det en tjej som var kanske 30 men klädde sig o pratade som opm hon var 14 hon hade abspolut inga smarta svar va fasen tänktre hon med!? varför ställde hon upp i debatt programmet från första början? shit..störde mig som faan på henne iaf.. ne nu blir det att hoppa in i duschen.. Tjing;)

ILUAB

Har du en famn för mig?

ååhh jag har fått tillbaka livsglädjen igen:) känns underbart nu känner jag för at erövra världen så snabbt ajg bara kan och de kommer gå... ja... hur fort vet jag inte men de komemr jag göra=) jag ska se till att alla nya männsikor ajg träffar kommerminans mig hela sitt liv=) hehe jag ska minsann se till att det kommer ihå mig på ett bra sätt=) sen åste jag bara säga att melissa horn är ett nytt stjärnskott på himlen enligt mig=) superduktigt tycker jag... typ en kvinnlig motsatt het till lars winnerbäk.. sen måste jag bara säga att jag tycker ajg e riktigt duktig... folk som känner mig vet att jag e en EXPERt på att stöka till det.. hehe men nu när jag bor i lägenheten är det rent nästintill hela tiden de kanske ligger ngt klädesplagg på golvet då o då men ananrs e de jäävligt rent=) "ger mig själv en klapp på axeln":D

ILUAB

I will learn to love again...

okej dagen som varit har varit väldigt väldigt lugn... vaknade 8 i morse o gick ut o gick sen åt jag frukost och såg på en film sen somnade jag till en runda o vaknade runt tolv då var jag så sjukt pigg så ja gick ut o gick igen.. det har blivit så skönt att gå ut o gå så det är helt galet...sen bar det iväg till krogen hade inte jätte mkt bokat idag så jag klarade mig nästan själv.. ewa fick ta hand om avhämtningen men annars gick det jätte bra.. vi har bara öppet två helger till sen så har vi ett litet juluppehåll.. kommer bli skönt me lite ledigt o vara ledig på helgen:) men jag kommer sakna krogen med så jag kommer vara taggad som fasen sen när vi öppnar igen=) riktigt nice=)

slutade vid tio idag så då åkte jag hem och tur som jag hade så visade de beck på tv öga mot öga.. jag har inte sett den så jag kolalde på den.. den var faktiskt bra tro det elelr ej men de märktes att den gjordes för ett bra tag sen;) sen när den var slut så satte jag på snuten i varuhuset.. den var faktiskt riktigt rolig.. hah så den rekomenderar jag om man vill se en lättsam och rolig film=) och nu sitter jag och väntar på ett samtal från Anna för de e inne i kalmar o festar o jag har lovat o hämta dem så hon skulle höra av sig när jag skulle köra.. lär ju bli ganska snart så nu sitter jag och slötittar på tv lite.. men det e verklgien inga bra programm såhär sent.. men men hoppas alla haft en trevlig lördag:) imorgon är det söndag oh jag ÄLSKAR söndagar!=)

ILUAB

Jag vill ha dig som jag hade dig förut..

okej ajg tror jag har kommit in i en vinterdepression.. verkligen inte kul.. jag har inte lust o göra något längre.. det ända jag gör är ute o går typ.. vill egentligen inte träffa en människa men jag msåte göra det ändå känner jag för att min sociala sida kräver et... inget är roiligt längre känns det som man bara låter dagarna gå förbi som ingenting..och asså jag e inte van vid detta har aldrig haft det såhärförut så de känns verkligen skitkonsitgt.. men de känns som vad man än gör så blir det fel.. spelar ingen roll vad man gör utan man gör det fel bara.. och jag vet inte men julen ska ju va en glad högtid men när man ser folk på stan blir man inte direkt jätteglad heller folk går o muttrar o klagar på precis allt.. iofs har jag gjort det i detta inlägg men iaf.. ni fattar va jag menar...

ILUAB

QUEEN!


ÄLSKAR detta! förstå och stå där inför tusentals människor!

I want it all, I want it all, I want it all, and i want it NOW!!!!

Jag vet vad som måste göras , ändå sitter jag kvar här..... Och det skrämmer mig att jag inte kan nå dig var du än är.... Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär, men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans, jag vet att jag måste ta steget jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här....
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i, jag försöker att strida mot känslan men den är rädd och den spelar ett spel nu.... Jag vill inte spara min längtan jag har tänkt men aldrig fått tala.... Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls, men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder nånstans.... Jag vet att jag måste ta steget.Ja, jag vet att jag döljer en sanning och att väntan inte leder nånstans...

ILUAB

RSS 2.0