Jävligt bra jobbat hörrni! :)

Igår var nog en av de bästa arbetsdagarna som har vait på klinta bykrog! men dagen började som vanligt på gymmet.. inte lika hårt pass igår som andra dagar men de blev 40 minuter tillslut=) sen blev det frukost på roberts med emma och gith=) elelr ja frukost/lunch rättare sagt=) sen gick vi på stan och tittade lite gith shoppade loss totalt!=) lampor mössa halsduk ännumer lampor  vantar mer lampgrejer ja helt otroligt:P sen åkte jag hem en timme för att slappa lite innan man började jobba..

började jobba vid två med att börbereda allt till kvällen sallad, ljus, disk, bordplaceringar, menyer, såser, sen var vi fit for fight emelie kom in o hjälte oss igår o tur var väl det=) vi hade en bokning på 22 pers vid halv sju, sen hade vi en bokning på åtta vid sju o en bokning på 7 vid halv åtta, och sen kom de massa drop in gäster o en hel del avhämtningsmänniskor. de som var 22 skulle ha tre rätters och de gick hur jävla bra som helst! allt flöt på inga sura miner alla var sugna på och jobba alla var på topp humör igår.. de kommer bli svårt att slå en sån toppenkväll somd et var igår=) hel lyckad verkligen! sen en stort tack till betty matilda som stod i disken hela kvällen! världens underbaraste! gnällde inte över något och tog verkligen allt med ett leende.. alla fastbrända grejer de var inga problem för betty inte:P

men jag ska erkäna att man blev lite trött vid tio tiden.. då ville man bara att alla skulle gå hem... man var rätt trött och sliten.. sen när alla gäster hade gott satte vi på mamma mia skivan på högsta volym och rockade loss! det var roligt att städa igår till och med, riktigt roligt! hoppas kvällen blir lika rolig som igår.. men jag har en känsla att de inte komemr vara lika glada miner i pizzan idag.. men jag kan ju ha helt fel!:P sen ikväll blir det utgång på harrys:) jag har inga pengar så jag får ta det lite lugnt med drickandet:P kanske ses ute i mörkret=)

Första dagen

igår började jag med o gymma med gith och ewa denna gången.. emma hade praktik så hon fick sin motion på annat sätt:P körde tio minuter extra igår på gymmet så det kändes skönt:P sen blev det frukost hemma hos gith gott med mat i magen efter ett hårt pass.. knäckebröd är ibland så otroligt gott o de känns som man kan äta hur många som helst ibland:) sen stack vi iväg till krogen för min första dag inne i köket:P fast vi började med och göra krogen fin.. vi diskade ALLA glas och putsade dem och dukade upp borden gjorde snyggt i baren så den var ren och snygg sen böjade vi med matlagningen.. eller ja vi förberedde för idag:P vi gjorde fiskgrytan, aioli, vitlökssmör, skalade potatis, gjorde iordning karljohanssoppan o lite annat smått o gott..

på kvällen hade vi bestämt att ha en liten personalmiddag så vi började göra iordning tacos till oss alla:P det var riktigt gott även fast man inte var så hungrig så åt man iaf:P men det var gott o trevligt:) alla var på bra huör o de kändes som att alla var taggade för oh börja jobba igen.. jag ska vara ärlig de har kkliat lite i fingrarna nu den senaste tiden eftersom man inte har haft så mkt att göra om dagarna och sen få in lite pengar e ju aldrig fel:)

sen ahr jag en liten undran.. det är ngn som kommenterar mina inlägg vilket är skitkul men den personen gör det anonymt:P vore roligt om man fick veta vem de var som kommenterade:P

Hurtig!

Idag skulle jag få en sån lång och skön sovmorgon eftersom jag inte har sovit ut på länge... men gick det? nejdå! för då kommer snickare som ska fica vårat tack kl 8 på morgonen o börjar klampa runt! va i helvete då! så anna fick gå upp kl 8 på morgonen fick inte alls sova ut.. ajg får helt enkelt göra det imorgon elelr något annars vet jag inte om jag kommer palla jobba... sen idag har jag varit på arbetsförmedlingen idag med och bekräftat att jag ska gå under ngt som heter ungdomgarant o jobba på bykrogen 40 tim/v.. kommer bli kul tycker ajg.. så man får lite rutiner igen för man börjjar bli lite trött påatt bara gå omkring o gå..

sen åkte jag till gymmet och var där i 80 minuter.P det var sjukt jobbigt men det var skönt när man väl kom till duschen och fick duscha.. tror inte en dusch har varit skönare än då:) sne åkte jag hem och skulle bara lägga mig i soffan i tio minuter bara för o slöalite.. men jag somnar..så går det när jag är trött o inte få sova ordeentligt om nätterna så jag sov en timme på eftermiddagen en iten power nap:P när ja vaknade lagade jag mat o sen fick jag ryck att åa och simma.. eftersom de har kvällsimmning på badhuset ikväll så tänkte jag att man kunde åka dit o simma lite:P så jag ringde gith o hon var på sen ringde jag emma, som satt o pluggade elelr ja hon försökte men hon hade ingen inspiration så hon var på internet istället men hon skulle föja med ikväll med:) skönt med lite simning:)

känner verklgen att jag e på gång nu:P ska packa väskan sen bär det iväg till badhuset=)

liten uppdatering här... jag åkte o hämtade emma sen åkte vi o hämtade gith på krogen och kolalde va de hade gjort i de är så fint så fint att vi kan öppna på fredag=) UNDERBART! sen åkte vi upp till gith så hon kunde hämta sina badkläder.. då krossar hon en fönsteruta.. smiiidigt mn men hon hämtar sina badkläder o låter glaset ligga tills vi kommer tillbaka.. sen så ska vi hopap i vattnet o de ghåller på att göra några tester med vattnet så det är lite kallare än vanligt.. men de var bara en grad kallare men de kändes tydligen för emma och gith simamnde bara två längder sen satte de sig i bubbelpoolen.. ajg däremot simamde mina 40 längder! bra jobbat anna! sen åkte vi hem o nu ska jag sova.. ska upp tidigt i morgon för o gå på gymmet innan jag börjar jobba vid tio snåret sen på kvällen blir de tacoparty med jobbargänget=) HÄRLIGT!

Hemmafru?

man börjar känna sig lite som en hemmafru:P haha gick upp vid kvart i åtta i dag har gått upp den tiden en vecka nu! Bara mig! sen åkte jag och hämtade gith som hade försovit sig så hon fick snabbrasta wilma.. väldigt snabbt.. sen bar det ner till badhuset för att gymma.. var på plats inne i lokalen halv nio o gick på bandet:P motionerade i 50 minuter sen in i duschen.. det var skönt för jag ökade hastigheten på gångbandet och gick tio minuter mer på crosstrainern:P bra mig så jag var trött efter det träningspasset!=) sen åkte jag o gith o handlade o under tiden vi gick o handlade blev jag sugen på att baka bröd idag så jag köpte ingredienser till det med:) sen när jag kom hem åt jag en enormt god frukost:P havregrynsgröt med äppel o kanel.. mums=) efter att ha legat en liten stund på soffan för o vila mig o smälta maten drog jag igång med brödbakandet:)

jag har gjort de här bröden förut så jag viste hur jag skulle göra... trodde jag:P så jag blandrar alla ingredienser trodde jag.. sen när brödet ska gäsa.. tror ni int eja glömde ha i jästen!? va faaan.. aja tänkte jag.. de var bara börja om från början o denna gången var jag vääääldigt nog med att inte glömma jästen:P o de gjorde jag inte.. det blev tillslut 4 fina limpor.. goda dessutom:)

Måste säga grattis mormor på 78 års dagen idag.. ska fira henne mer ordentligt med all släkt nästa lördag.

Sen idag har jag fått en otroligt bra och god nyhet! Emmaliz kommer hem om exakt 90 dagar:D:D:D(27 april så slipper  ni räkna) det är sjukt nära! längtar som as!kan knappt bärga mig!!!:D:D saknar henne jävligt mycket!

Ölandstjejerna var festens höjdpunkt!=)

Igår hade jag och sandra planerat att ha en liten fest vi viste inte vart vi skulle utan vi skulle börja hemma hos henne i Nybro med lite drinkar o tjejsnack så jag och sandra åkte från ön runt fem tiden över bron:) vi stannade på ica maxi för att handla grejer till drinkarna och lite mat. sen brummar vi vidare till nybro. När vi komemr fram är kl runt halv sju o vi är super hungriga så vi käkar mat och sen börjar vi blanda lite drinkar=) det var nog de äckligaste vi druckit de blev varannan dricka varannan en chipsbit:P sen sket vi i drinkarna o gick över på vin och öl istälelt:P och körde ett ölspel ja de tog ju inte så lång tid innan man blev lite rund om fötterna efter man klunkat vin:P mende var roligt.. sen går vi till en kille som heter adam som har ngn fest där sandras pojkvän är med han bor typ 200 meter bort:P

första intryket av de tjejer som var där var "snobbtjejer" men oj va fel jag hade om de:P vi går runt o minglar lite och snackar om lite allt möjligt och är oss själva.. sen sjunger vi lite på singstar men man låter inte så bra eftersom man för de första inte kan sjunga när man är nykter sen när man e påverkad så låter det förjävligt men de gick bra iaf:P  sen satte sig o o sandra oss ute på balkongen o snackade o då kommer alla möjliga människor ut dit o jätte trevliga o vi prtatar och är sociala och helt plötsligt är vi festens höjdpunkt de tycker de e skithäftigt att vi inte pratar som man gör i nybro:P och att vi e hur häftiga som helst:P jag oc sandra fattar inte hur de kan tycka det men så är det:P alla kan itne vara som vi:)haha o vi var ltie dumma för när vi skulle gå från sadras lägenhet till den här adam så ska vi ha med oss dricka men vi tar inte med oss flaskorna utan vi blandar hemma och häller över i petflaskor:P lite fjortisvarningar här:P

sen helt plötsligt säger han som har festen att festen är slut o klockan är typ halv två.. men vi vill inte gå hem än men va ska man göra? så vi ordnar en liten efterfest hos sandra o henke, det var jag sandra henke jonas o kajsa jonas o kajsa var hur jävla underbara som helst underbara människor som verkligen inte är som andra nybrobor:p.. vi spelade ett spel där man skulle gestikulera(eller hur det stavas) ett ord allt från motorbåt till hålslagare.. jävligt roligt.. och stackars kajsa akulle upp o jobba kl nio på morgonen idag så de gick hem runt halv fyra.. då var vi oxå ganska trötta så vi gick oxå och la oss

idag har varit en seg dag väldigt seg.. man ahr inte orkat göra så mycket:P vi har ätit och sett på vänneravsnitt hela dagen:P jag åkte hem runt 4 för att försäkra mig om att alkoholen försvunnit.. men ja ska säga er att det är ingen höjdare att köra bil en timme.. de var verkligen jobbigt att hålla ögonen öppna:P men nu är jag äntligen hemma o jag hade de så sjukt roligt igår! vi måste göra omd etta kan jag säga er=)


Varför tänker jag inte ett steg längre?

okej av någon idiotisk anledning har jag gått med på att frivilligt (nästan iaf) gå upp kl sju imorgon bitti.. o varför det undrar du säkert.. jo för anna ska iväg o gymma.. usch.. jag kommer vara helt jävla död.. kommer för faan inte orka någonting! vem faan har kommit på denna ide!? jo min kära lilla vän Emma.. tack för den.. men aja inte mer med de jag får helt enkelt bita ihop och sätta mig i emmas bil kl kvart i åtta imorgon och se glad ut.. jag ska chocka dem allihop o vara den hurtigaste människan någonsin! fast de kommer jag inte palla så de blir nog inte så.. men vem vet?:P nu ska jag sova.. ska upp om sju timmar... fy faan..

Men KUL!

Har du någonsin kännt att allt är på topp o allt är perfekt och det går äntligen som du vill.. sen efter ett samtal så är den känslan borta... välkommen till min dag...

Dags för förändring!

Jag ska bli en ny människa... jag ska inte vara så rädd längre vem faan bryr sig egentligen vad man gör.. vist här på öland snackar man.. snackar man inte om sig sjävl så snackar man skit om andra.. det är så man överlever de tråkiga dagarna.. men jag orkar inte längre bry mig om vad anra tycker o tänker om mig jag gör det jag vill och det är bara jag som vet vad som är sant eller inte..


.....

En äkta vän frågar hur man mår o väntar på det riktiga svaret...
skulle du vänta på mitt svar?

Jippie!!

jag har gått o blivit jävligt sjuk.. och det är verkligen skitroligt! alla som inte har varit det måste testa detta det är så otroligt roligt att det går inte att beskriva! det måste helt enkelt upplevas! okej så kul e de kanske inte.. man har ju haft roligare om man säger så:P i tre dagar nu har jag och emma varit hundvakt åt maja och nellie de har varit jätte roligt:P vi fick lite smått panik.. d ringer på emmas telefon vi ligger o slappar framför tvn o de är ewa som ringer o berättar att de är hemma om två timmar och de vill gärna ha kaffe när de kommer hem.... så fort emma har laggt på luren grips vi av en liten panikatack! d e hemma om två timmar o huset ser förjävligt ut typ.. saker som ligger slängda överallt och smutsigt på golvet o ja allt möjligt så vi börjar plocka undan dammsuga o allt möjligt för att de inte ska se ut som faan när de kommer hem... sen när de kommer hem såp tycker de att det är väldigt fint och välstädat där:P haha undra då hur de brukar se ut för vi har bara plockat undan o dammsugit:P haha ne men de får bli en favorit i repris i februari.. men då e de två veckor.. de blir spännande:P och som jag nämnde först av allt så har jag gått o blivit sjuk.. riktigt förkyld o seg i hela kroppen usch va tråkigt det är... har sett på fjorton suger ikväll.. den sög verkligen.. alla killar som var med i den filmen hade kanintänder typ o de snackade skånska så man förstod ibland inte va de sa men aja alla filmer kan inte vara bra:P
ne nu ska jag försöka sova... kommer inte gå så jättebra men jag kan försöka iaf:P

RSS 2.0