when you hold me like you do it feels so right

har suttit ett par timmar nu med ipoden i öronen med david grays låt this year's love... helt jävla underbar! den låten tar fram både glada, jobbiga, sorgsna och lätta känslor.. har tänkt  mycket ikväll på hur bra jag egentligen ahr det.. jag är fullständigt nöjd med det liv jag har.. trivs skitbra med det.. man tar verkligen inte vara på saker o ting utan man tar det bara för givet vilket egentligen är helt fucked up man ska ta vara på varenda liten grej för vilken sekund som helst kan det vara över... ska verkligen köra gärnet! kan du inte bara förstå det?

ILUAB

'Cause you're simply the best thing I never had.

i fredags blev de en liten spontanfest hos emma.. ritkitgt riktigt bra blev det=) det blir alltid lyckat hos emma av någon konstig anledning.. ne men de var verkligen skitroligt=) dansade sjöng o snackade en massa helt underbart var det=) sen slutade de lite dåligt för vissa men jag hoppas verkligen de är lugnt nu.. är lite orolig.. men för vissa gik det bättre vi får se hur det går där.. saknade vissa männikosr som inte var där men men kunde inte göra så mkt åt det.. jag och emma städade undan det mesta på natten/morgonen kom i säng vid sex den morgonen... usch va trött jag var igår aäger jag bara gick upp vid ett och sen satte sig jag soffan o lisa på konditoriet och tog en frukost o snackade igenom gårdagen haha jag säger då de.. soffan har lite svårt att se saker o ting i hennes ögon var typ alla nyktra:P lilla soffan:P sen gick vi bort till krgoen för jag skulel börja jobba vid 4 så vi gick bort dit o chillade lirte..

vi hade ett bröllop igår på krogen så de tog upp halva uteserveringen så de blev lite komplicerat med borden o grejer men de löser väl sig.. de gick bra igår tycker jag.. allt flöt på blev lite kaotiskt där ett tag för helt plötsligt var det bara jag och emma i servisen.. men vi löste det bra.. sen skulle ajg hämta mina fö¨äldrar i borgholm för de hade varit på bröllop.. så då passade jag även på att köra hem gith o de  till goth o sen släppa av atlas i borgholm... sen släppte jag av lisa hos gith o då blev jag inbjuden på en kopp te.. de slutade med att vi satt o snackade till 4 i morse usch usch such va sent de blev.. sen upp tidigt idag för vi skulle köka frukost på roberts vid kvart i elva.. jobbigt ab...så nu e man lite seg i kroppen men nu ska man ner på after beachen och ha de trevligt;)

ILUAB

What's the colour of love?

igår hade jag en städdag.. usch va jagh städade jag tog arslet ur vagnen o städade mitt rum.. bra mig att det blev gjort alltså=) sen bar det iväg till krogen.. det gick bra igår även fast ingen kände att de hade koll men de gick väligt bra.. men satan va folk är snåla med dricks va faan e man nöjd med servicen och maten som de säger att de är kan de väl för faan lämna lite i  dricks... e tia typ är man 8 pers o lämnar e tia är de faan bättre än ingenting men folk är så snåla... sen röjde vi undan snabbt som satan för vi skulle upp på ost och vinkväll hos gith... så jag emma och andy cyklar upp när vi kommit typ halvvägs går andys pedal sönder.. vi stananr vid en gatlykta o fixar de o trampar vidare på ett lite konstigt sätt men de går iaf:) sen när vi komit till den mörkaste gatan på vägen så går den sönder igne.. nu hittar vi inte skruven så vi får gå resten av vägen:P

sen sitter vi där uppe o snackar lite o har allmänt trevligt.. sen ska vi köra ett litet resturang spel.. vi körde kilalrna mot tjejerna.. o ja.. tjejerna e ju bäst så ni kan ju gissa vilka som vann;) men under spelets gång droppade hälften av spelarna av så viktor kämpade på bra på egen hand:) sen var det bara jag maria emma sara o viktor kvar så vi ändrade lagen lite och det slutade med att emma  viktor vann men en poäng.. skit.. mn vi hade de skitkul iaf:P Från riksost! de slutade med att vi var hemma halv fem i morse.. de blev lite mkt vin för vissa:P men de löste ju sig iaf:P haha men roligt var det iaf.. sne hur man mår idag är ju en annan  grej:P haha idag blir det en luuugn dag och kväll förmodligen:P blir till att jobba iaf=)

ILUAB

I wont be afraid just as long you stand by me

det blev after beach på söndags eftermiddagen.. haha vissa mådde ju bättre än andra men de var ju roligt iaf även fast det regnade...sen iväg till krogen för att jobba igen det gick alldeles utmärkt tycker jag.. hehe elelr inte..ingen av oss kände att vi hade koll på läget för vi var på stationer där vi aldrig brukar vara:p jag var i hovet emma hade höger sidan o sara hade vänster.. helgalet! men de gick ju tillslut men de var ju inte direkt en avd e b'sta kvällarna... sen så skulle jag iväg o tanka bilen så jag åkte ner till borgholm till liljas ne då fungerade inte den då åkte jag till statiol... ne där var bensinen slut.. va i helvete lixom så jag åkte vidare till preem  o när jag skule ta tanken började pumpmaskinen pipa jag blir livrädd och hänger tillbaka den o då slutar de pipa.. då e jag lite irriterad sån jag åker vidare till okQ8 o i all iritation o stress om att bensinen ska ta slut glömde jag den där tankgrejen som man skruvar bort på taket när jag stod på preem så den e ju borta nu.. jävla skit... aja fick tanka bilen iaf så jag kunde ta mig hem.. men faan d e så irriterande o d e en typisk tjej grej o glömma sånna grejer!

går jobbade jag långpanna.. klev in för ewa för hon har inte varit ledig på evigheter så jag kände att hon behövde vara ledig.. det var inte mkt att göra på lunchen igår.. de kom väl lite folk vid typ halv tre men sen var det inte så mkt mer så det var skönt=) hann förbereda massa till kvälen itsället de var ritktigt nice=) sen var de allmänt lugnt på kvällen med så det var skönt... när emma o soffan ska böja köra all grovdisk så går det en propp i disken så diskmaskinen slutar fungera...kuuul! aja så vi skiter i o diska vi skulle ta det idag istället.. sen kommer maria o viktor till krogen med bullar somd e har bakat på kvälen... de var GRYMT goda o jävlar gott de var med nybakade bullar o ett glas mjölk.. så vi sitter kvar ett tag på krogen o snackar lite sen kommer andy och öppnar bardörren även fast den var låst..så vi kan ju inte gå därifrån förens vi ahr hittat på en lösning till hur vi ska kunna låsa dörren så de inte går att göra inbrott så de blir enj ganska sen kväll om man säger så... ar väl hemma vid halv tre tror jag.. helt död!

idag vet jag inte riktigt vad som händer får se.. borde egentligen ta tag i mitt rum men jag orkar inte göra det.. men senare blir det jobb iaf=) börjar vid 6 idag så det känns skönt=) nu blir det lite frukost i magen:)

ILUAB

en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

det har inte hänt så jätte mycket den senaste veckan.. legat på stranden o pressat och sen har man jobbat.. det har vait fullt vare dag nu och de står folk i kö o väntar på att få ett bord.. det är skit kul o jobba verkligen kommer saka alla på jobbet när jag och emma drar utomlands,, igår körrde jag långpanna.. jag och ewa var grymt duktiga för de strömmade in folk inte en lugn stund.. sen vid halv fyra typ kom en rejäl regnskur har aldrig varit med om något liknande.. de verkligen vräkte ner och blixtrade och dundrade som aldrig förr.. de blev småkorta strömavbrot på krogen med så ibland var de helt kolsvart men de löste sig iaf=) jobbade till tolv igår sen var jag jävligt trött satte mig i baren o tog en cider sen fick jag massage av andy och sen masserade ludde mina fötter de var verkligen GULD värt helt underbart!!! idag skulle vi legat på stranden o solat men eftersom det är helmulet o regnar fungerade inte vår plan så bra.. men men vi hoppas på finare väder i veckan:) får se om de blir ngn after beach idag de regnar ju så det är inte så kul o stå där men de kanske spricker upp senare...

ILUAB

Though life is ruff and the road is tuff You can seize the day!

i fredags var min första jobbardag på länge.. det var kul att jobba lite äntligen=) kändes underbart att vara tillbaka..på kvällen skulle vi egentligen gå ut men alla bangade så de slutade med att vi satt på krogen och snackade:) trevligt trevligt:) sen hade jag lovat att hämta philip för han var ute så när han ringde efter han hade blivit utslängd från harrys så åkte jag ner o hämtade honom o hans två vänner...sen åkte vi hem till emma för där var det lite chill efter jobbet.. trevligt trevligt=) sen på lördagen så började dagen med en frukost på roberts med amanda emma och sofie.. shit alla var så otroligt trötta förutom lilla amanda:p precis som vanligt.. men de var skönt att hon snackade för ananrs hade vi bara suttit där och somnat.. sen hem o slappa lite för at sen bege sig till jobbet det var mycket att göra på lördagen hur mycket som helst man blev lite stressad men jag sara amanda o gith jobbade på bra tycker jag de gick väldgt bra och av 192 maträtter så var bara två missnöjda de tycker jag e grymt bra! igår jobbade jag långpanna,.. körde lunch med ewa vilket gick jättebra=)första gången jag körde lunch så ja tyckte de var bra=) sen på kvällen var det rätt lugnt så vi ville stänga tdigt för att hinna till sinus o sätta oss där o snacka så vi röjde va vi tyckte snabbt men eftersom de satt några gäster kar på uteserveringen så kude vi inte dammsuga... så vi fick vänta ut dem helt enkelt.. vilket tog sin tid.. men men i var klara runt tolv..

sen ringde viktor frågade om jag ville köra ner honom till strand.. självklart kunde jag göra det så jag kör ner honom.. o jävlar vilken kö det var och de såg förjävligt ut runt om kring.. asså söndagar på strand är ju ingen höjare direkt.. sen åkte jag hm igen för att köra ner till sinus som tyvärr var stängt:( så vi åkte hem till ewa o henrik o satte oss i deras trädgård och myste istället.. underbart:) sen ringer vitor och undrar om jag kan hämta honom för strand sög så jag o sara åker ner o hämtar honom igen:P hehe sen sitter vi ute i trädgården och snackar... sen kör jag hem sara för de känns lite onädigt att hon ska väcka sin far om ligger och sover så jag kör hem henne.. nr ja komer tillbaka till krogen ser jag gith viktpr o andy o tre killar stå utanför krogen.. då har de slagit sönder en kruka bara för att lixom.. va fasen hur omoget är det? men viktor löser det väldigt bra tycker jag=) de ska betala 400 spänn för kruka o blommor.. som pant tog vi hand om deras cd spelare så de sa komma idag att betala... sen åkte jag och hämtade lite folk på strand igen..  men det har varit en rolig o trevlig helg=)

ILUAB

1,2,3 i count to the beat!

idag har jag mått riktigt bra faktiskt.. onget direkt att klaga på.. lite förkyld men vem är inte det lixom?:P iaf.. kroppkakorna hos mor mor var jätte goda precis som vanligt.. och till efterätt blev de jordgubbstårta.. gott gott... sen åkte jag hem för att ta de lite lungt.. blev tråkigt efter ett tag så jag åkte till staden för att se om ja hittade ngn film att hyra.. hittade en.. finding amanda.. sen åkte jag förbi krogen för oatt kolla om ajg kunde jobba på fredag.. kul o vara tillbaka igen o snacka med alla.. räknade ut att jag bara ligger typ 30 timmar efter alexandre... shit ja kommer få jobba gärnet asså.. blev kvar där ett ganska bra tag så jag hann inte se filmen igår så jag såg den idag istället.. den var inte bra.. inte de minsta.. de var en komedi stog de men den var inte alls rolig!

sen har jag inte gjort alls mkt idag suttit framför dumburken igen.. sen fick jag ett litet medelande från lilla philip där han frågade hur vädret på öland är... då la ja ihop ett och ett för han frågar bara om de är fint väder när han e på väg hit och de va han ju... jävla unge som inte säger ngt.. o iongen har sagt de till mig.. alla andra vet om det förutom jag.. va faan.. jag har varit sjuk o kan ju få roa mig med att få veta ngt iaf.. men neeee inte ett ljud.. aja ska bli kul o träffa honom iaf:) sen körde jag mina föräldrar till slottet för de ska se på BAO sne åkte jag hem o bakade stora chokladmuffins.. o nu ska jag se på film=) twilight:):)

ILUAB

Theres a place in your heart and i know that it is love

ja som jag skrev tidigare idag så har jag typ inge halsont längre och de håller i sig vilket är väldigt skönt=) är lite nsubig och så men det klarar man sig ifrån.. tror jag ska åka till krogen imorgon och snacka med folket för o kolla om ja kan få jobba på fredag=) vill inte sitta hemma en dag till känns det som d e så sjukt tråkigt.. men emn sånt e livet.. idag känner jag mig riktigt vuxen.. haha har skaffat internetbank och visa kort.. ja man är ju nästan vuxen nu asså.. nu står bara kaffe på chemat sen kan jag se mig själv som vuxen... kanske ska skaffa en egen lägenhet med men sen e ja vuxen.. två grejer kvar... kaffe o lägenhet o förhoppningsvis så komemr ja vara det inom ett år=)

ska snart gå in till mormor o morfar och äta kroppkakor.. mumselimums sen ikväll får vi se vad som händer orkar inte sitta framför dumburken längre.. de börjar bli lite tråkigt kan ajg säga.... men man kan ju inte direkt gå ut o festa helelr eftersom jag inte kan dricka än:( men men thats life... kanske går en runda senare om jag orkar.. de kanske regnar snart inte så smart att vara ute i regnet när man inte är riktigt frisk än... ne nu blir det duschen sen in till mormor o morfar för kroppkakor=)


ILUAB


we'll still have the summer after all

nu när jag är sjuk har jag inte så mkt för mig om dagarna så jag hinner typ lägga upp minst tre inlägg per dag:) kanske inte alltid står så viktiga grejer men iaf.. aja idag mår jag faktiskt ganska bra.. jag har ont i ryggen bara.. gör lite ont när jag sväljer men inte alls lika mycket som de hade gjort förut.. så jag är snart tillbaka på banan igen och är beredd att vinna... jag kom  på att jag har nog inte berättat om mitt och alexanders vad.. det går ut på vem som jobbar mest timmar under juli men snäll som han är så gör vi som så att vi slår ihop timarna i juni och juli så jag har fortfarande en chans att vinna.. eftersom jag har varit sjuk i en vecka o han har typ bara jobbat långpass på det... så jag ska kämpa gärnet=)

idag blir det som vanligt en ganska lugn dag framför tv:n... shit d e tragiskt asså jag börjar kunna tv tablån utantill nu.. pinsamt.. o ja ser bara på skitgrejer typ.. ja men ni vet massa talkshows o sånt.. asså i svenskar har inte sånna typer av talkshower som typ ellen eller tyra banks.. hade varit roligt om vi svenskar hade sånt.. men men man  kan inte få allt...sen ikväll bjuder mormor på kroppkakor=) mums mums det är så gott:) känns som om jag har ätit det ganska mkt den sensate tiden men det är verkligen gott=)

sen ska jag ju få provresultaten idag  jag har körtelfeber eller inte.. hoppas verkligne inte på det men det är sånt jag inte kan bestämma.. ngt jag kan bestämma däremot är att jag och Emma.N ska ut på fredag iaf.. jag har inte varit ute på två veckor då typ så jag ska ut för nu är jag trött på att sitta still blir kanske nyktert för mig eftersom jag fortfarande går på pencilin men jag kommer ut o träffar folk iaf:) ska bli riktig kul och skönt=) nu ska jag iväg o äta lite frukost=) mums mums:)

ILUAB


make it a better place for you and for me

Skillnaden mellan dig och mig är att jag kan glädjas åt andra och vara glada för att de har roligt.. de vet inte du hur man gör.. du ska alltid vara i centrum kan inte unna att andra har roligare än dig själv.. måste alltid vara den som har roligt ananrs ska du göra livert surt för andra.. har inte du roligt ska ingen annan helelr ha det.. de lever du ganska strikt efte.. lite tråkigt men så är det... ser du inte det?

ILUAB

läppar mot läppar-kyssjukan?

har avrit nerepå vårcetnralen nu och tagit proverna för körtelfeber.. jag hoppas verkligen inte jag har det fär jag vill verkligen inte vara sjuk längre nu.. vill vara frisk o kunna jobba precis som vanligt.. jävla skit att det ska komma nu mitt i sommaren... usch... idag har jag gråtit massor.. o jag vet inte varför... men mina tårar har runnit som fasen asså.. de var ungefär samma sak som hände i torsdags på jobbet.. jag vet inte varför jag gråter så mkt nu för tiden men de kan bara inte sluta... det fortsätter o förtsätter... jag käner mig inte ledsen i övrigt men de kan komma av små grejer.. typ att jag ser ett litet barn som är jätte lyckligt elelr att jag känner igen mig i ngn situation.. som idag grät jag kanske en halvtimme bara för att jag såg solen bakom molnen.. va e de om lixom? vem gråter för att den ser solen? jag fattar inte va de e som händer med mig..

jag tror helt seriöst på att vissa människor är menade att träffa varandra.. såg en dokumentär idag om ödet och det förbluffade mig verkligen.. saker o ting sker inte bara hux flux de finns en mening med allt som sker och jag har kommit fram till att jag skulle nog vara sjuk denna vecka för att inte bli det när vi åker till turkiet vilket jag tycker är skit bra.. jag tror mer och mer på ödet.. allt som sker sker utav en anledning.. jag tror att människor som ska leva resten av livet ihop träffas för att ödet vill att de ska träffas.. sen tror jag att det är lite ens egen förtjänst att man håller livet ut oxå.. för det är inte ödet man är kär i utan personen man träffar men jag tror helt fullkomligt på ödet mer o mer för var dag som går..

ikväll blir det en lugn kväll som de senaste fem kvällarna har varit nämligen framför tv..morden i midsommer är ju ikväll=)det är en av de bästa mordserierna tycker jag.. men d e lite roligt oxå.. hur många människor bor det i midsommer lixom:P hehe hälften måste ju typ vara döda:P men först blir det nog alsång på skansen elelr så blir det dokumentären om michel jaksson.. ja har inte bestämt mig än men förmodligen blir det allsång..

jag har inte kunnat prata så jätte mkt dessa dagar så när jag väl får tillbaka min röst.. asså shit ja kommer ju inte kunna vara tyst;) jag har kommit fram till att talan är nog både min styrka och min svaghet..kan ju säga fel grejer ibland men asså ja hoppas ni tolkar allt rätt.. ne nu blir det allsång

ILUAB

I rather spend my day with you

okej vart har jag inte ont för någonstans nu? lilltån kanske?  har ont överallt nu.. midjan och uppåt är värst och de som gör absolut mest ont just nu är min hals och i vänster öra.. asså jag vill bara bli frisk från denna skiten nu så jag kan återgå till mitt normala liv=) jobb o festande:P haha ne men seriöst d e så sjuuuukt tråkigt att vara sjuk.. har legat still i fem dagar snart o jag håller på att dö helt seriöst av utråkighet har kolalt på alla filmer jag har hemma o kan inte direkt se fler eftersom jag har sett de minst två gånger var... blev enormt sugen på att se titanic igår men hittade inte den filmen:( sånt e så otroligt jobbigt.. vet att vi har den någonstans.. frågan är bara var...

men åh nu kom jag på en grej.. jag är ju helt dum i huvet.. jag har bara kolalt på alla dvd filmer vi har... men hallå vhs varför tänkte jag inte på det innan:P nu har jag minst två kassar med vhs filmer att gå igenom:) nice... men de jobbiga är att de filmerna måste jag se på en 12tum stor tv.. inte lika kul.. men bättre än inenting iaf.. wiiie min dag är räddad:) sen ikväll ska jag till vårdentralen för och kolla om jag har körtelfeber.. har jag det kanske jag inte kan åka till turkiet:( s¨å jag hoppas verkligen inte jag har det för jag vill verkligen utomlands!! men aja nu ska jag fokusera på at bli frisk.. dricka massa med vatten och proppa i mig panodil..

ILUAB

Since you been gone, I can breathe for the first time

jag ser en sak tror på de fullt ut men motbevisas av ngn konstig anledning varje gång.. stå för det du känner och tycker för jag är trött på detta spelet som pågår fram och tillbaka hela tiden. jag orkar inte ett år till det vet du jag vill bara leva fullt ut leva mitt liv men jag kan inte göra det... inte än inte förens jag vet vart jag står och där kommer du in i bilden.. du ser inte hur jag egentligen försöker gå vidare men d e inte så jävla lätt när du hela tiden kommer med andra förlsag...väx upp för faan...


Alla minnen från sommaren finns kvar

ja det tär på en att ligga på topp hela tiden... nu ahr jag dragit på mig en rejäl förkylning och halsfluss.. inget roligt alls.. i torsdags var vi iaf nere på stranden igen och pressade blev lite beachvolleyboll.. ja d e ju itne riktigt min sport direkt.. men va faan man kan ju inte vara bra på allt helelr:P haha men de var lite kul iaf.. sen bort till jobbet och jobba sen på kvällen kände ag mig lite varm så jag satte mig ute o andades lite o sen helt plötsligt från ingenstans så börjar jag gråta.. jag vet inte varför men tårarna bara rann.. o ja kunde inte sluta gråta... jag std säkert ute i en halvtimme o grät.. vet inte va de berodde på eller något men jag kunde inte få slut på tårarna...sen när de äntligen hade slutat så ställde jag mig i disken för ja kunde inte gå ut bland gästerna för jag var helt rödgråten.. och då kommer ewa in och frågar vad som har hänt o då börjar jag gråta igen av ngn konstig anledning... men ewa är den mest omtänksama människan på denna planeten o ohn är så snäll o villa tt alla ska må bra oh man såg på henne att hon verklgien ville göra allt hon kunde för att få mig att må bra igen.. sen efter de tårarna hade slutat gjorde jag klar disken sen kände jag att jag inte orkade mer så jag åkte hem.. när ja kommer hem så tar jag tempern o de visade sig att jag hade 38,7 i feber...

aj aj aj inte bra... sen kunde jag itne sova på hela natten för de var så otroligt vart o de spelade igne roll om jag öppnade fönstret eller inte för de var varmt iaf... sen på fredagen låg jag inne i mammas o pappas säng hela dagen för de har en takfläkt där inne så där spenderade jag hela dagen de var skönt o sov en timme kanske... idag åkte jag ner till vårdcentralen för jag känner igen de här symptomen från när ja hade halsfluss s jag kände att de var bra att åka ner.. o vist hade jag rätt.. så ner till apoteket sen.. ne då har inte vårdcentralen skickat att jag ska få antibiotika så ajg stod inne på apoteket en halvtimme i kö o svettades... för ingenting... kul!!!! njae inte dirket så jag väntade en halvtimme till o sen fick jag min medicin:P sen hem för att lägga mig o titta lite på tv:P ikväll blir det film som gäller... saknar er på jobet vill komma tillbaka så fort som möjligt det är tråkigt att bara sitta här o inte göra ett skit... tänker på er!

theres only 1 thing 2 do 3 words 4 you, I Love You

NU är verkligen sommaren här=) och jag älskar det! det är samma sak varje dag ungefär och de är hur skönt som helst och man mår som en jävla prinsessa hurlevern mår efter denna somamren får jag ta tag i då men de löser sig alltid=) i torsdags var det kick off fest på strand:) nice nice riktigt roligt dansade sjöng och drack skumpa=) det tackar vi atlas för.. sen taxi hem.. tog lite tid men de e ju sak samma:P vi kom hem iaf:P hihi sen upp på fredagen för att sola en liten sväng=) sen bort till jobbet och jobba sen på kvällen blev det harrys efter mycket om moment Emma.N följde med oxå de var roligt vi dansade lite också=) jenny och emelie var med me så vi dansade på lite bugg med emelie blev det med;) sen med taxi hem efteratt fått stå i kö i typ en timme.. men sånt är livet här på ön när vi typ bara har två, tre bilar... haha sen upp tidigt som fasen för att hjälpa mamma med alla förberedelser till henne o pappas 100 års fest:) vilket var ycket rolig träffade massa som ja inte träffat poå ett bra tag så de var roligt=)sen ut på kvällen igne denna gången blev de oxå harrys om jag inte minns helt fel:P roligt då med Emma.N och jag dansade som aldrig förr=) hem o sova ner till stranden för att få lite färg.. sen iväg till jobbet o jobba sen börjar man bli lite småtrött p åatt gå ut men va fasen de var ju halva priset på strand så då kunde vi ju inte banga:P

haha så på med partykläderna och ner till strand=) det blev skumpa denna gången med det var trevligt det=)sen hem och sova sen upp ner på stranden och nu brände jag mig som faan jag såg verkligen ut som en röd jväla kräfta!!! men de var inget att göra ngt åt de var bara till och jobba.. sen var de flesta rätt sega på kvällen o trötta på att gå ut.. men klinta gänget bangar inte utan går ut:Pått avar ju nere med så vi gick ut:P haha de märktes att vi behövde vila för inga var typ på topp men men... jag och min stora käft säger jag bara... sen hem igne och upp nästa dag för att sola:P troddde vi de var mulet så vi åkte till borghoolm för att kolla lite.P sene fter borgholmsturen hade e klarnat upp så vi åkte ner tills tranden och solade=) skönt skönt=) sne var jag ledig men emma.N var lite bakis så hon ville ha lite pizza så ner till byktogen för att käka lite.. sen satt vi där ett tag och kolalde lite och snackade gamla minnen från alla sälen semsestrar och ahlloween fester:P haha ja säger då de vi har upplev mssa konstiga grejer och jag älskar er så otroligt mkt!!! idag har jag och emma bara legat på stranden en timme typ viorkade inte mer för sen skulle emma jobba:P ikväll var de väldigt lugnt på jobbet det var skönt=) det blev utdelning på dricksen så nu är man lite rikare igen=) imrogon blir det straden igen och beachvolleyboll:P hehe får se hur de går:P hihi sommaren 09 är underbar!!!! men jag saknar dig Emma-liz...

RSS 2.0