Välkommen gröna, granna, sköna, sanna SOMMAR!

jaha då är den äntligen här den vi har längtat efter så fruktansvärt länge:D sommaren är äntligen här med alla dess tillbehör... hah midsommar är ju en väldigt speciell högtid.. onyktra människor vart man än ser.. men så länge de har roligt och inte tjafsar så e de heeelt okej för mig=)

min midsommar kommer bli väldigt lugn på fest fronten.. ska jobba hela midsommar så det blir intressant och väldigt roligt tror jag med :D gårdagen var jag själv i servisen men de lyckades vi med väldigt bra=) gith gick ut från köket och hjälpte till under den värsta ruschen så det gick bra.. idag kommmer hela personalen vara insatt så det är skönt alla är inne så de känns toppen :D

Välkommen gröna, granna, sköna, sanna SOMMAR!

jaha då är den äntligen här den vi har längtat efter så fruktansvärt länge:D sommaren är äntligen här med alla dess tillbehör... hah midsommar är ju en väldigt speciell högtid.. onyktra människor vart man än ser.. men så länge de har roligt och inte tjafsar så e de heeelt okej för mig=)

min midsommar kommer bli väldigt lugn på fest fronten.. ska jobba hela midsommar så det blir intressant och väldigt roligt tror jag med :D gårdagen var jag själv i servisen men de lyckades vi med väldigt bra=) gith gick ut från köket och hjälpte till under den värsta ruschen så det gick bra.. idag kommmer hela personalen vara insatt så det är skönt alla är inne så de känns toppen :D

It's Party in köpingsvik!

i torsdags så blev jag juden på en middag hemma hos ewa det var sånt vacker väder så det var en av de finaste sommarkvällarna hitills.. det var så otroligt vackert började dock med ett glas rosé uppe hos gith.. när man driker rosé ja då e de faan sommar asså!

sen ner till ewa där det bjöds på mat och vin.. ja man fick väl i sig ganska mkt vin eftersom vinglasen var stora och den som hällde på vinet verkade som om han vill supa en under bordet.. sen satt vi o pratade o de var riktigt mysigt trots alla myggbett som man fick;) sen cyklade vi hem igen...

i fredags så jobbade jag bara... gjorde inte så mkt mer jo jag har fått mig en slav i en vecka för att jag lånade ut min  bil till atlas.. så han är min slav i en vecka.. känns skönt o asså en fotmassage skulle inte sitta fel ikväll asså ;) hah i like alot!!! sen hämtade jag även min bror som hade varit på en klassfest i färjestaden..

Igår så jobbade jag med jag gör inte mkt mer än jobbar sen sover ja o sen jobba igen typ:P hhaha ne men igår var de rätt lugnt men de var ändå o göra hela tiden så det var roligt.. har stått i baren denna helgen med.. har varit riktigt roligt.. igår var det en snubbe som kom in med sin fru inna vi hade öppnat po var jätte hungriga mend e satte sig i baren och tog lite o dricka medas de öppnade o vi snackade hela tiden.. o när han skulel gå gav han mig en hundring i dricks för att ja hade varit så trevlig.. me like!:D

kvällen flöt på bra och den avslutades på sinus som var asmysigt och sen blev det en ganska rolig färd mot ekerum o tillbaka igen.. hahah gaaaalet!:D jag bjuder på denna bilden... vet inte när den togs men de e på sinus ngn gång iaf ;)




Idag har jag inte gjort mkt.. vaknade vid halv tolv o nu har aj bara egat o degat i sängen.. ska snart iväg o jobba igen... sen nästa veka kör det igång ordentligt.. kul..


Sjung om studentens lyckliga dag!

idag tar min kusin studenten:D Grattis Grattis!!! :D så ska snart åka in till kalmar och fira honom sen tillbaka till ön för mottagningen.. det är sånt härligt väder idag med.. roligt för dem:) kommer så väl ihåg min student.. faan den dagen vill man göra om.. o man ångrar att man inte njöt mer av den för det var nog den bästa dagen i mitt liv än så länge :D hade sviiiin roligt! har flängt fram oh tillbaka till stan idag känns det som för att man inte kommer ihåg alla grejer man ska fixa men nu är nog allt klart :D ne nu ska ajg fixa mig lite för att sen köra in.. Tjing ;)

A moment like this

okej snart är denna helg över.. har stått i baren två dagar nu har gått riktigt bra;) jag är ju faktiskt duktig på att göra drinkar nu=) man lär sig genom åren så att säga;) har varit en bra helg på krogen annars med ganska mkt folk så det är ju bara bra=) har just avslutat en otroligt god söndagsfrukost:) nybakat bröd, ägg, fil och jordgubbar.. kan inte bli bättre så är proppmätt för tillfället:D herregud om två veckor är det midsommar,, fatta va tiden går fort! det kommer nog bli en underbar sommar iår tror jag!:D lovely! massa undebara människor som ska jobba på krogen i sommar så de komemr bli GALET!:D sen i slutet av sommaren kommer ju emmaliz hem till sverige igen:D underbart!

I can do it!

vissa människor är bara till för att klanka ner på andra.. de får energi genom att bara klanka ner på andra.. det är deras uppgift i livet typ att klanka ner på andra o de gör det snyggt.. de börjar emd ngt snällt men avslutar med ngt taskigt för att klanka ner personen i fråga tex 


“Vad duktig du är som har börjat träna, jag själv har ju aldrig behövt det!”

“Äter du sallad? Jag kan äta precis vad som helst utan att gå upp, men de kan ju inte alla..”

“Vilken fin kjol du har köpt, den modellen täcker verkligen magen bra”

“Va fick du verkligen MVG i engelska?! Skämtar du med mig?!”

sånna människor orkar jag inte med o tar därför avstånd från sånna.. och det trivs jag bra med:D


I got you

uscha vilket tråkigt väder det har varit heeela denna vecka... skit tråkigt väder mulet och regnigt.. städade hela huset igår alltså då snackar vi grundligt värsta storstädningen.. torkade alla lister både i taket o på golvet.. såhär grundligt har det nog inte städats på jättelänge känns det som.. men de to 4 timamr för mig o Sara och städa hela huset.. idag skulle jag sova ut ordentliget hade jag tänkt eftersom jag inte kunnat göra det på typ en vekca.. men vem tror ni vaknar kl 8 i morse? jo jag... av vad? ingenting... jag vaknade av mig själv men kunde inte somna om.. kul... så nu har ajg käkat frukost och ikväll blir det jobb:) ska stå i baren ikväll.. spännande:D haha hörde ett väldigt "roligt" uttryck igår.. " är man kär är man dum i huvudet" min första tanke var att jag måste ju vara jävligt kär i så fall ;)

lies are good sometimes...

Skatten har kommit och jag är överlycklig!!!! jag är riiiiiiiik!!!!!!! mend e blir till att spara spara spara! har varit ute hela dagen idag och målat så nu är jag helt död.. blir tidigt isäng ikväll:D hopppas alla får en bra tisdagskväll:)

I can't stop smiling!

o herregud jag vet inte vart jsg ska börja men jag börar väl från början så alal hänger med;)
Torsdagen: jag o ludde bilade upp till sthlm tyckte jag klarade mig riktigt jävla bra o asså bara man tar det lugngt o läser skyltar klarar man sig=) sen att man kommer när det är rusningstrafik och acdc spelar i stan ja då faan e de inte lätt att behålla lugnet men jag tyckte jag lyckades ganska bra=) sen när vi väl kommer fram tilll lisa efter typ 1½ timmes köande så e man heeeelt slut i huvudet men det var jävligt roligt att träffa lisa igen=) o hennes familj med för den delen.. lisa höll på att fixa med deras flak när vi kom upp.. skitsnyggt btw!

sen åkte jag och siv och hämtade upp soffna och kalle.. sen skulle vi få med oss en säng oxå mitt upp i allt så jag o siffan satt väldigt konstigt i bilen från ropsten hem till lisa mend e gick ju det med.. som tur var så var ju inte polisen ute;) hehe sne käkade vi en liten middag o sen så gick vi typ o la oss för att kunna var apigga o alerta dagen efter:)

Fredag: vaknade vid 7 typ vet inte va de beror på jo.. just det lisa:P haha ne men hon hade försovit sig lite så hon var inte så diskret men det gör inget för detta är henne s dag oh no fick gör a va faan som helst! vi gjorde oss i ordning och fixade o donade med lite av varje tills det var dags att åka till lisas skola.. haha hennes utspring var ju ja... haha vi såg det fast ändå inte:P sen iväg till flaket o fy faan va kul det var eller!!!! sthlms bästa och blötaste flak kan man väl lugt säga att det var! sviiiiin kul!!!! sen hem till lisa hopp in i duschen för att göra sig så snygg man kunde med lite slkohol i kroppen så de blev ju somd et blev men de var okej.. vi vilade en stund med för ananrs hade vi nog aldrig klarat av kvällen..

sen var det dags för lisas motttagning hon fick massa fina presenter o de förtjänar hon verkligen efter allt slit hon har ,lagt ner! och asså helt underbara människor som var där massa nya med men oxå kära återseenden:D och sen maten var jättegod verkligen o siv var en sån bra värdinna! otroligt o lisas tal.. heeelt underbara! två stycken höll hon.. haha bästa ever! sen satt vi mest o snackade o bara njöt tills det var dags ogå o krypa till kojs:D

Lördag: ja man mådde ju helt klart som man förtjänade;) men vi tog alla krafter vi hade iaf o åkte till espresso.. det var verklgien super mysigt där verkligen skit fint o de var jättekul o träffa victor o maria igen som vi inte träffat sen i sommras.. åt supergod pasta pesto! sen så bestämdes det att vi skulle ut med dem på kvällen så de var bara att ladda batterierna igne.. men först en tur på lidingö centrum.. sen åkte vi hem o sov lite:) de behövdes verkligen.. sen supergod mat igen och gjorde vi oss iordning inför kvällen:)

asså lidingö ser ju ut som en hästsko typ.. så när vi skulle åka till victor o maria kändes de som om vi var påväg till mitt i ingestans men sen fick ajg förklarat för mig att de bor på andra sidan av ön tyå tar typ 5 minuter med båt från lisa men med bil tar de typ 30 min.. men iaf.. tog en öl hos maria o viktro o sen drog vi vidare till bryggan som ligger på lidingö precis vid vattnet.. super mysigt.. haha ja generösa victor bjöd på två helrör.. herregud man var ju inte nykter när man gick där ifrån men det var ju hur trevligt som helst! sen drog vi vidare in till staden..

vi åkte in till norrmalmstorg till ett stäle som jag inte kommer ihåg va de hette men soffan kallade de för zimbawe iaf;) haha helt klokrent! det var sukt trevligt där med... bra musik trevligt folk.. ja allt... sne blev det fylekäk innan vi tog taxi hem igen:P avslutade kvällen men cheesballs och ett glas cola.. suuuper gott var det!

Söndag: sista dagen.. haaaaaaaallllå liket! haha man kände sig verkligen som ett lik:P hah jag gjorde de iaf.. gick runt som en zombie kändes det som haha blev en slapp dag till max var tvugen att vila lite eftersom jag skulle köra senare på kvällen så jag o lisa låg emst o tittade på tv;) sen tog vi bilen hem på kvällen.. ewa fick köra första biten så jag var riktigt säker på att alkoholen hade försvunnit ur in kropp var hemma halv ett igår natt asså vilken sinessjukt rolig helg jag haft! träffat många nya människor o har haft superkul! eloge till er som orkat läsa hela.. men har inte berättat riktigt allt men nästan.. good night!

holliday!

har knappt sovit något inatt.. vet inte varför men jag har inte kunant sova helt enkelt.. känns lite jobbigt eftersom jag ska köra själv hela vägen men de kommer nog gå bra:D  åh de ska bli så roligt!!! vet dock inte vad jag ska ha på mig än men de löser sig nog;) hehe har med mig typ halva garderoben... det är ju skiiitbra! är rätt hungrig kan ajg ju säga så jag ska nog käka lite frukost=) kommer nog inte blogga ngt mer förens på söndag/måndag men ha en supertrevlig helg för det ska jag ha!:D

summerbreeeeze!!!!!!!

O herregud vilken underbar dag detta har varit! började dagen med att hjälpa gith med en lunch på krogen sen slappade vi fram till middagen o då blev det en litet knytis där vi grilalde lite allt möjligt.. super gott var det=) vi satt ute för första gågnen iår o käkade middag.. katastrof att det är så sent men bättre sent än aldrig så att säga;) sen åkte vi ner till robinsson o svalkade oss med lite dricka i kvällssolen=) helt underbart! och nu har jag äntligen packat kalrt min väska.. tror jag fått med mig allt;)





Är det inte sommar så säg!?


what can I do?

Gjorde inte allt för många krafansträngningar igår;) hade fruktanvärd magont så låg bara o degade..s könt var det iaf:) idag har jag fixat o donat lite inför helgen heeergud va roligt det ska bli=) träffa alla underbara människor igen=) LOVELY!!! idag har det varit pissväder med inget kul alls.. bara slapapt idag med herregud vad jag längtar efter soooooool!!!!! imorgon ska jag packa inför helgen sen ska ajg nog inte göra mkt mer... herregud va fasen ska jag ha på mig!? jag har ingen aning.. va faan ska man ha på sig!? jaja de löser sig.. komemr ha emd mig typ halva garderoben iaf;) haah längtar som fasen till helgen iaf=)

RSS 2.0