Och föresten är hon redan kär, det har jag hört från säkra källor

har ni någonsin varit så trött att man inte ens orkat gå o lägga sig i sängen?... så trött är jag nu.. ligger i soffan och slötittar på tv.. finns inte ett skit på tv såhär dags... Alla var enormt duktiga idag på jobbet.. grymt imponerad av alla! det blir nog att sova på soffan inatt... är djävulskt trött... godnatt Ni betyder mer än ni anar......

I had a dream that I could fly from the highest tree.

Vad skulle jag göra utan dig? Förstår du hur mycet du betyder för mig egentligen? du finns alltid där för mig när jag verkligen behöver någon.. men jag har inte varit helt ärlig.. och det stör mig men jag är inte redo att berätta det för dig än.. du kommer inte vilja prata med mig om jag säger det... jag gillar inte att jag har gjort som jag har gjort.. men gjort e gjort o de kan jag inte göra något åt nu.. måste berätta detta för dig ngn gång men jag kan inte göra det nu för jag skulleinte klara det.. jag är för svag för det i nu läget.. men någon gång ska du få reda på et det lovar jag för jag vill inte förlora dig..

Don't close the door

vissa människor blir bara tråkigare o tråkigare.. vissa växer upp alldeles för fort.. va fasen lev medans ni är unga! tänk inte på morgondagen.. de löser sig på något sätt... man kan inte alltid tänka att de kommer en dag imorgon med.. de kanske de inte alls gör.. så Lev för faan som om det vore din sista dag! du har ändå inget att förlora..

You drive me crazy!

I torsdags morse började vår resa upp till min farmor... man var lite trött men de gick de med.. pappa började att köra försökte sova men ja kunde inte somna.. har problem att sova i bilen har jag märkt..sen gjorde vi ett stopp i nörrköping.. vet inte varför vi tog den vägen men de skulle varit snabbare sa de.. men de tror ja inte riktigt.. sen körde vi vidare stannade i finspång o tog en fika sen bytte vi förare så nu körde jag... jag fick kör värsta serpentinvägen.. kringelikrokväg til max! den körde jag kanske 10 mil.. va faan e de för väg lixom.. men sen blev de äntligen motorväg=) me like... när vi kom fram till värmland (som inte ligger i norrland emmaliz) så bjöd min ena faster monika oss på lunch/middag supergott var det.. benfri kotlett med potatis sås och kantareller:D asså åhhh de var så gott=)

vi åkte vidare till farmor o hälsade på henne.. de var roligt att se henne igen=) har inte sett henne på tre årså de var roligt.. sen åkte vi vidare till min andra faster sonja där ajg o sara skulle sova=) hon bo inte så långt ifrån farmor men farmorhar ganska lite plats o d  e svårt att få plats med 5 madrasser på en liten yta:P vi satte oss o kollade på madagaskar 2=) dene  skjukt bra.. sen såg vi på johan glans.. asså vilken kille det är=) han är ju så jävla rolig! kan se den filmen om o om o om igen=)=)

på fredagen åkte vi och shoppade=) jag hittade en hel del faktiskt=) så de var riktigt nice=) två par jeans.. ja menr hur fta hittar man två par jeans? inte så ofta så jag var nöjd.. sen hittade jag en ashärlig poncho och sen en snugg tröja som ja bara kan dra på mig när ja ska åka hem från jobbet hade jag tänkt=) sen lite annat smått o gott.. men ja gjorde bara av med 600 den dagen:) de tycker ajg var riktigt billigt.. spec när två par jeans är inräknade=)

på kvälen sen hade vi blivit bortbjudna till min kusin... han är lika gammal som pappa typ.. de är typ alla mina kusiner där uppe eftersom min pappa är yngst i syskonskaran.. de avr jättegott det emd.. därbjöds det på grillad fläskfile och potatishalvor med en otroligt god champinjonsås=)asagott=) farmor var med oxå hon tyckte det var jätte roligt att komma ut lite=) men man märker att hon blir äldre o äldre för var dag som går för hon var trött vid halv tio men hon kämpade till kvart över tio sen åkte vi hem.. sömnen den natten var väl siodär blev väckt några gånger men men..

på lördagen bakade jag tråtor som vi skulle ha till farmors 90 års kalas på söndagen... gjorde min chokladtårta... den blev ganska bra..lite torr men de gick ändå... sen på kvällen hade pappas kusiner ordnat en liten överraskningsfest till honom för han ahr fyllt 50.. så då blev de en liten fest där ute i trädgården o de var strålande väder o allt var trevligt=) de var knytkalas så de fanns kt gott att välja på=) dekänns som vi har åt runt hela tiden och ätit hos folk:P men men... det var iaf jätte trevligt och kul o se lite folk man sett förut:P

på söndagen så åkte jag o sara o hjälpte till på festlokaen där vi skulle fira farmor med att ställa i ordning stolar o greje sen åkte vi hem o packade i ordning det sista som var kvar..oh sedan bort o gratulera farmor.. där bjöds det på smörgårdstårta den var god... de kom nog mer folk än vad vi hade trott mn farmor tyckte det var jätte roligt=) sen packade vi in oss i bilen för den långa vägen hem.. tog ett tag om man säger så men tack o lov finns ju musik=)

is it true?

man blir lite trött på sig själv ibland för man orkar verkligen inte engagera sig i allt som händer... skulle egentligen ha gjort en annan grej men jag vill inte för jag känner inte för de så man tar det på sitt egna sätt men det blir nog väldigt bra iaf.. hoppas på det iaf.. jag får helt enkelt koppla på o sen köra fullt ut... man orkar inte låtsas hur länge som helst.. man kan inte det hur mycket man än vill.. försöker göra alla nöjda men de gå ju inte.. man kan inte göra alla nöjda och glada.. det funkar inte så.. det går bara inte.. usch usch usch.. allt hade arit mkt lättare om jag var hemma... men nu är jag inte det så det är bara att ta tjuren vid hornen o föröska genomgå detta på bästa möjliga sätt...


the sweden girls they like to party like nobody!

helgen betsod av jobb... det var i stort sätt det ände helgen bestod av.. var ute i lördags var inte så kul.. men hemresan var rolig så de gick väl.. men man ångrade sig lite men inget man kan göra ngt åt nu... sen i söndags så  var de typ inget folk på krogen så vi skulel stänga vid 8.. vi hade gjort allt klart så de var bara o stänga... fem i åtta kommer några och vill äta.. blir man lite sur eller!? aja de var bara att ge dem, mat.. men åh man var inte alls sugen på det.. man blev lite irriterad men men thats life:( sen åkte jag hem o blev sugen på att se en film så jag åkte o hyrde en film... den var inte så jätte bra... har ju sett bättre filmer om man säger så:P

måndag morgon anna går upp vid 8... usch de var tidigt.. men jag åkte ner o gymmade med emma.. bra mig=) men man var lite trött.. så ja åkte hem o slötittade på tv.. såg inte så mkt.. sov mest:P haha d e inte nyttigt för mig att gå upp såtidigt:P hahan sen åkte jag till emma o kollade på step up 2=) den är riktigt bra=) tyvärr han vi itne se slutet för lisa kom men ändå.. vi åkte till staden för att handla inför kvällen...  sen åkte vi hem till lisa igen o slötittade på tv.. sen började vi med maten.. maria julia och jenny kom sen med=) det var ritktigt trevligt och roligt igår.. tack för altl=) sne gick jag hem skönt med en promenad.. de var rätt varmt ute=)

iag gick jag upp vid halv åtta för att åka till gymmet... bra mig.. jag o emma körde på:P hehe ikväll ska vi till jenny för en liten myskväll.. trevligt trevligt=)

you don't love me the way that I love you

ne nu var det verkligen ingen rolig kväll.. usch ja ver jättepepp när vi lämnade jobbet.. men sen när vi kom ner till harrys dog de.. skit... var verkligen inget roligt folk.. alla laddar väl förnästa helg men då är inte jag hemma:( var verkligen party sugen ikväll men de blev inte mkt med det... uscha uscha... nu ska jag sova o försöka glömma denna kväll.. godnatt!

I still want you by my side

igår började ajg dagen med att åka upp till gith på en liten fika... mysigt att sitta ute i solen och bara njuta... man blev lite röd men äh skit samma de lägger sig snart o blir brunt=) nice=) sen åkte vi in till staden och käkade lunch på strand,, mycket gott man äter typ aldrig fisk hemma så när vi går ut o käkar lunch brukar ajg oftast ta fisk.. fisk ör faktiskt gott=) nör man var lite skulle man ju inte tycka om fisk men jag har alltid gjort det o ja kommer nog alltid gilla fisk=) fisk är nyttigt.. men nog snackat om fisk nu:P sen åkte vi och handlade till catering som vi skulle göra till SÄPO:) när gith snackade med dem om beställningen skulle de skicka sina snyggaste kilalr så man fick ju se till att de blev bra=):P sen åkte v och köpte lite planteringsgrejerför gith har fått värsta planteringsnojjan:P hah hon har blivit en riktigt trädgårdsmästare:P elelr snart iaf:P

haha sen vidare till ök för gith ville kolla på en trädgårdsmöbel som hon har spanat in ganska länge så igår slog hon till och köpte det:P om hon hade tur skulle de frakta hem det till henne redan på kvällen... sen åker vi till gith o planterar grejerna som hon han köpt o tar en fika.. ner till krogen för att börja med catringen de gick fin fint... när vi varit där ett tag ringer det på giths telefon då är de ök som ringer o säger att de ska lämna hennes utemöbel.. har hon flyt eller har hon flyt?.... aja sen åker jag tillbakla till krogen o sen kommer SÄPO=)=) vi hade ju väntat oss assnygga killar.. ne men hur gammla var inte dem lixom.. då skickar de feta gubbar.. gith o ja var inte imponerade.. då kan man ju tänka hur resten ser ut om de var de snyggaste! usch! sen åkte vi upp till gith igen o har en liten korvgrillning MYSIGT!!! sen blir man spådd haha de var faktiskt lite rolgit=)

if you don't know me

skulle vilja kunna säga allt.. men det går inte för jag lämnar aldrig ut mig själv.. och det beror på att jag har svårt att lita på människor... vet att du har gjort så för mig men jag kan verkligen inte göra detta.. för du har det lättare.. jag skulle verkligen kunna säga det till dig men jag vill inte vara så utlämnad som jag kommer bli.. jag kommer aldrig kunna se dig i ögonen igen om du reagerar på det sättet jag tror du kommer reagera och jag vill verkligen inte äventyra vår vänskap för denna grejen...men jag finns här för dig.. Alltid..

life is life is life is good!

håret blev skit snyggt precis som vanligt=) haha ne men jag blev jättenöjd verkligen!=) me like! sen  på kvällen blev det bowling och jag vann nästan.. jag blev bara fem poäng efter alexander.. jävla skit.. jag som höll på att vinna!!! men aja jag får ta honom ngn annan gång... sen åkte jag ut till emma-liz i mörbycity och höll henne lite sälskap.. sänkte medelåldern lite grann:P haha man har fasen aldrig tråkigt med henne.. vi bakade kakor eller rättare sagt pajer... de blev snygga.. men asså.. ja... hur skule vi kunna misslyckas? jag menar vi äger ju på alt! hahaha sen såg vi på madagaskar 2... hah den var faktiskt riktigt rolig! sen såg vi på en film som jag inte kommer ihåg vad den heter men jag säger bara duschscenen! och herrajestanes! va fasen e de för översättning? herrajesatanes.. hallå 1800talet! sen åkte jag hem o gick o la mig=)

va gjorde jag  i torsdags? jo jag jobbade lite grann.. förberedde inför helgen... jag gick in själv eftersom jag skulel träffa emmaliz senare på kvällen.. vilken tid viste jag inte men runt 4 gick jag in iaf.. det var rätt skönt att vara där själv... man han med ganska mycket ändå=) sen runt sex kom gith in och vi fortsatte förbereda.. sen åkte vi ner till staden och handlade de som vi inte hade beställt från SC hann precis ner innan de stängde... haha sen åkte jag hem igen och emmaliz o ja ahde betrsämt oss för att gå på puben eftersom den var öppen enligt emmaliz.. men efter lite undersökning var den inte det.. vi gick en promenad istället i borgholm o snckade lite skit... Walk of fame i borgholm hade inte varit fel:P hahah

fredagen.. vad gjorde jag i fredags? inte mkt ja jobbade med emma=) det gick jätte bra=) vi hade inte så mkt o göra men de var roligt iaf... sen på kvällen/natten skulel ja hömta emmaliz o annie i kalmar.. ja de gick ju bra.. när jag åkte in regnade som faaan! jag såg inte ett skit typ eftersom mina vindrutetorkare är askassa! men jag kom iaf in till kalmar levande=) sen när emmaliz o annie sätter sig i bilen stinker det vitlök!! då hade hon smällt i sig en pommestallrik med extra mkt vitlökssås! va fasen:P haha ne men min bil luktade verkligen asbra:P haha o sen är det ju ganska bra om man vet vart man bor.. hah Annie hade stenkoll:P haha

lördagen var jag ledig för jag skulle ut till emmaliz o vara med henne på hennes släkt kalas.. jag och annie åkte ut runt tre tiden... emmaliz blev väldigt glad över min fin fina present=) haha ja menar alla lär vi kanske behöva sånna någon gång i livet:P sen bjöds det på otroligt god mat och jag måste säga att emmaliz släkt är hel skäna.. spec hennes fasters man:P haha alla har en clown i släkten o det är han:P haha störtskön! de bjöds på dricka och emmas o min enormt goda paj:) sen började de vuxna gå till sängs så vi bestämde oss för att dra ner till harrys=) det var ju oxå en upplevelse... det var helt okej... det gick bra för vissa vissa andra gick det lite utför för o blev lite fulla. nämner inga namn men  han kunde inte jobba dagen efter:P

söndagen... ja man var ju inte jäääääätte pepp på att jobba men de gick ju det med.. för vissa av oss.. en viss herr bjelkendal fick ju ringa in david för att han kunde inte jobba mer:P haha men jag kämpade på det var inte så mkt att göra så det var helt okej=) efter jobbet gick vi in till ewa för en fika.. atlas hade bakat en rabarberpaj den avr jättegod.. vi satt ute i mörkret med massa ljus=)) super mysigt... vi satt där till elva kanske... elelr halv tolv.. sen blev gith super sugen  på ostbågar.. o eftersom de inte fins ngt ställe öppet i borgholm tyckte hon vi skulle brumma in till kalmar för hon var super sugen på ostbågar... sagt o gjort.. vi åkte in till kalmar för att köpa ostbågar:P haha en liten anna-emmaliz grej:P

idag har jag inte gjort mkt alls.. idag har varit min bakisdag eftersom ajg inte kunde ligga o slöa igår.. så idag har jag slöat.. legat lite i solen och njutit har jag hunnit med oxå=) ikväll vet jag inte riktigt vad som händer får se va den har att erbjuda:)

This young girl She's a freak She's up clubbing Every night of the weekend!

i fredags aggerade ajg hovmästare igen.. jag tyckte det gick lika bra som på torsdagen.. bra mig det var mkt folk även då men vi sprang som små djur och bara körde på ehlt enkelt.. ajg tyckte vi var enormt duktiga för att vara så ont om personer.. vi saknade någon i disken emn då hoppade tilde o betty in.. bra jobabt tjejer o tack så hemskt mycket för hjälpen=) efter jobbet bar det av till pubben=) vi plockade upp emma.-liz på vägwen.. jag o hon var iklädda mjukisbyxor och allmänt ltie lodisklädda men va faan vem bryr sig!? hah vi hade skitkul iaf... vi började med en shot emma-liz säger till gith: nu hörrni är det dags att shota! Gith: ne vi lite mer mogna tar det lite lugnt och dricker vin/drinkar.. Jag: FEGISAR!!!! då utmanade mig gith på shotrace.. hon skulle pröjsa o bestämma vilken sort... det blev tequila...jag har dåliga minnen av det så jag var ju inte överlycklig men ajg kunde ju inte abnga nu när jag hade kallat de för fegisar! så jag fick helt enekelt stå där o shota.. de slutade med att jag shotade 5 shot.. så samanlagt den kvällen blev det 6 shot o en drink.. men jag var inte stupfull men ajg var ju inte nykter heller:P men de var så jävla varmt inne på pubben så jag o emma.liz var ute rätt mkt.. med skarsgårdskillen:P hahaha sen åkte vi taxi hem... när ja kommer hem sätter jag på datorn precis som vanligt.. och sen skriver jag ett msn medelande till alexander.. jag bersom hemskt mkt om ursäkt för det men jag komemr verkligen inte ihåg vad jag skrev.. men de var ju inte så jääätte pinsamt men lite.. hahah

på lördagen började jag med en sen frukost uppe hos gith trevligt trevligt=) sen bar det av ner till jobbet för att börja jobbba man var ju inte jätte sugen att blanda kebabsås och pizzasallad men jag bet ihop efter lite klagande och körde.. agerade hovmästare även denna dag.. de höll på att inte lösa sig men de gjorde de tillslut.. och en stor eloge till amanda som skötte sig utmärkt för att vara första gånen sen i sommras.. du var grymt duktig!=) vi slet som djutr de var fullbokat och de gick hur bra som helst=) sen på kvällen hade jag och emmaliz bestämt oss för att gå ut.. på ahrrys spelade the noice men vi viste itne om de var ngt folk där o hur gammalt folket var såvi började med att sätta oss på pubben har telefonkontakt med en som är på harrys elelr rättare sagt är på väg dit:P när vi sitter på pubben ser vi skarsgårdskillen gå runt o spana in de tjejerna som är där o hittar tillslut en tjej.. de sitter o snackar och har trevligt verkar det som..när vi fått klar tecken på att de folk i alla åldrar och att de e mkt folk bestämmer vi oss för att åka ner till harrys=) vi dansar röven av oss trilld e låtar som går att dansa till alltså inte bandet... sen ser vi skargårdskillen komma hand i hand med tjejejn från pubben.. vi är imponerade atrt han fick med sig henne... someone gonna get laid!:P sen när harrys stängt åker vi hem och lägger os.. jag var nykter denna gången så jag körde=)

på söndagen börjar jag emd att packa min väska till sthlm=) skönt att komma ibäg lite från ön=) jag och dessan bilar upp..  dessan börjar att köra... vid orskarshamn typ dyker en bil upp som kör vi kör om o sen kör den om oss o så hålelr vi på ett tag.. i västervik byter vi förare då ser vi denna bil igen den följer oss under hala resan till sthlm dyker upp på lite olika stäleln.. skumt.. i nyköping byter vi förare igen.. men sen stannar dessan i söderköping för hon tycker det är dags för mig att köra bland lite mer folk än i borgholm/kalmar så jag kör för första gångnen in i sthlm:) det gick riktigt bra=) stolt över mig sjävl=) sen komemr jag fram till fam thorberg.. altlid lika roligt att komma dit=) sen var det dags för sängen...

måndagen började med att åka in till staden för att ordna lite grejer inför kvällen eftersom jag hade glömt mina öron hemma.. underbart att känna på sthlmpulsen=) me like!!!! senåkte jag hem igen och slapapde lite:) sov en stund för att vara riktigt pigg till kvällen=) nice! vid halv sju kommer dessan till mig o vi börjar med att göra lite mat och fixa öronen.. vid åtta skulel calle komma och då var vi inte ens halvfärdiga men va fasen skit samma.. vi hoppar in i duschen o sminkar oss.. vid halvtio är vi klara  vi kör lite ölspel för att komma igång.. det var riktigt trevligt och roligt.. sen komemr anki, lars och julia hem från middagen vi mtös typ i dörren sen beger vi oss mot tuben.. på perrongen står jag och dessan och sjunger stand by me.. acapella:P haha vi var riktigt duktiga... fortsätter med det på tuben.. o eftersom vi ska på studentskiva med djungeltema.. va passar itne bättre att sjunga då än snart äd det jag som är kung från lejonkungen!=) haha calle skämdes lite över oss.. mne vadå ingen komemr träffa oss igen=) haha

vi kliver av vid medborgaråplatsen och eftersom vi inte vet vart stället ligger så frågar vi en taxisnubbe=) smart drag av oss.. när vi komemr dit blir det upp på dansgolvet och köra stenghårt-- där tillbringade vi mesta tiden av kvällen.. det avr riktigt roligt och vi hade askul!! sen när vi skulle åka hem blev det lite komplikationer men det är löst och glömt! vi minns istälelt det roliga=) igår skulle ajg åka hem.. det var en riktigt slappa dag för mig... fattar inte hur folk orkar gå i skolan dagen efter haha o spec itne efter trer dagar i rad:P ah man börjar känna sig lite gammal:P haha satt på bussen i sex timmar.. man ahde lite ont o röven.. emn musik och samtal gjorde resan lättare=) nu ska ajg käka lite lunch sen ska jag in till borgholm för att vara hårmodell åt anna igen.. denna gången ska jag klippas=)

over and over I'm filled with emotions

denna veckan har varit underbar på många olika sätt.. i tisdags hade vi på krogen en liten grillkväll=) det avr mysigt och väldigt roligt.. mycket god mat och drixka bjöds det på.. omvi säger såhär.. jag ser verkligen fram emot somamrens personalfest=) den komemr blir riktigt trevlig=) vi blir ett bra gäng i sommar tror jag=)längtar=) sen i onsdags gjorde jag inte så mkt vad jag kommer på hade lite grejer på krogen att fixa oxch så.. sen igår var det jobb på krogen som gällde.. jag aggerade hovmästare under kvällen och för att vara riktigt ärlig så var jag faktiskt duktig för att göra de för första gången.. vist man ahr tagit hand om bokningar förut men då har vi itne haft så många boningar! jag menar detta ver verkligen tidspressat man fick pussla om bord och stolar lite huller om buller och se till att gästerna gick i tid kändes de som för att nästa skule kunna komma.. mend et rullade på bra och när de uppstod problem löste ajg det på mitt sätt=) bra mig!=)

sen efter jobbet var jag helt slut i både kroppen och knoppen. men jag tänkte kolla läget lite på stan så jag körde ner.. sen fick jag ett sms av emma-liz där hon behöver sjkuts hem för henne kompis är väldigt onykter och behöver komma hem o de som de skulle åka med hem ville inte åka hem än.. så jag kör in till kalmar och  hämtar dem=) det var helt okej faktiskt.. lite roligt att se:P hihi sne åkte jag hem efter lite poliskontroll och la mig.. jag var jävligt trött då så jag somnade på en gång=) i morse åt jag emma gith steven och ludde frukost på fiket i köping... en liten snabbvisit av alex fick vi med.. hehe.. sen blev det vidare till lundegård för o kolal lite på hästtävlingen somd e har där uppe idag=) o snart ska man börja jobba.. ladda för det.. inte jätte pepp men jag tror det släpepr när jag kommer dit.. brukar göra det=)

jag vet inte hur svårt det är att  se... jag ger mig allt och lite till.. försöker men försöker på fel sätt ge mig lite feedback tack! och ibland får jag signaler av mig själv som jag inte vet hur jag ska tolka.. är de riktiga eller är det bara fejk?


RSS 2.0