Gangbang 2009!

Okej förra söndagen ålte jag och sara från stockholm till london! helt otroligt att allt gick så bra eftersom de hade varit lite strul med biljetter o grejs innan;) men vi lyckadesperfekt ska jag säga=) de ända som egentligen hände var att jag blev stoppad i säkerhetskontrollen.. ni vet när man lägger alla sina grejer i en låda som åker igenom ngn röntgen grej sen går man själv igenom en säkerhets grej de tjuter iaf när ajg går igenom där o jag tänker men va faan ja ahr ignet metalliskt på mig eller ngt.. ne då visar de sig att ja glömde lägga i mobilen i väskan.. jedra skit...jaja sen blev min väska igenomkollad för ajg glömde ta ut vatnet.. bra jobbat anna! men sen gick allt jätte bra vi träffade emmaliz äntligen! jättekul o se henne igen hade dock förväntat oss en skylt men man kan itne få allt här i livet;)

så vi får våra oystercard som man använder när man åker t-bana och buss sen skulel vi gå ner till t-banan och d e som här i stockholm typ dörrar som öppnas när man dragit kortet så när vi ska passera öppnas dörrarna.. men ajg e lite seg så min väska kläms i dörrarna:P hihi bra början lixom!:P
sen kommer vi till emma o dricker te och uppdaterar varandra om det senaste skvallret=) det var verkligen skitkul och berättaallt som hän t o absolut höra allt som hänt=) hihi sen efter mycket skratt och mycket och då menar ajg mycket spill av emma(tror hon tappade ngt varje minut om jag ska vara ärlig) så begav vi oss mot sängen för att sova.. vi skulel upp tidigt nästa morgon för att hinna med så mycket som möjligt=)

på måndagen åkte vi hemmifrån vid tio tide typ.. vi skulel in till madame tussauds och de avr verkligen skitkul vi tog amssa bilder på oss o alla kändisar:) komemr lägga ut på facebook när ajg komemr hem till öland igen=) sen hade de ett typ spökhus eller va man ska säga och asså det var skitläskigt jag tyckte det var värre än både grönan och liseberg tror ja aldrig har skrikit så mkt i hela mitt liv! ajg o sara gick som fastklängda i varandra och emma hade sitt huvud instoppat mellan våra axlar och sgå inte ett skit under hela vandringen! men när vi äntligen kom ut från skräckhuset så hade emmas smink flytit ut och hon såg ut som en panda! hon var aldelles svart runt ögonen! hhatrodde ajg skulel dö av garv:P hihihi sen gick vi till Leicester Square och skulle köpa biljetter till musikalen we will rock you...sen gick vi lite på oxfordstreet och tittade runt i alla möjliga butiker=)emma fick sig tom ett litet ragg=) hihi sen gick vi och såg musikalen och den avr verklgien skiiiiit bra! rekomenderar den starkt jag trodde seriöst inte att jag kunde så många queens låtar men ajg kunde nästan alla! helt otroligt! asbra var det verkligen!

sen var vi skiiithungriga elelr rättare sagt emma och sara var för de hade gott o käkat i princip hela dagen;) de åt som hästar emn iaf vi skulel försöka hitta ett ställe o käka på så vi hamnar ngnstansi Soho på en mysig bar/pub där vi drciker ännu mer drinkar o äter ännu en gång:P det var jättegott sen komemr de fram två snubbar och sätter sig vid vårat bord.. vist tänkte vi va spelar de för roll.. de var från tyskland tunisen frankrike elelr va de var.. dene na snubeb bodde här o den andra som knapt kunde ngn engelska var här på besök inte de roligaste snybbarna dirket men iaf.. de sa att vi skulel ses på fredagen.. ja vist självklart sa vi emn menade de inte inte en chans i världen! sen åkte vi hem och lade oss;)

tisdagens stora uppdrag var SHOPPING! saras sista dag o sara letade efter en jacka o ett par skor.. vi sprang runt på oxfordstreet som galningar o letade emn hittade tyvärr inget:( så det var ltie tråkigt men v hade det roligt iaf vi gick och kollade i alla möjliga butiker och att gatan var så lång som den var trodde ingen av oss;) sen följde vi sara ut till heathrow för hon skulle åka hem och jobba tyvärr:(men det var två super roliga dagar och detta gör så att sara får ko0mma tillbaka till lindon för hon han tyvärrinte se allt:( men vi åker tillbaka mer än gärna!=)på kvällen så träffade jag christina supermysig tjej verligen gilalr henne enormt hon kommer från canada och hon pratar inte lika snabbt som alal andra engelsmänniskor:P jättegullig verkligen! vi satt på hennes pub o tog oss en glas vin eller två och snackade ltie elelr rättare sagt emma och shrisitina snackade jag ahde fullt upp emd att hänga med opch förstå:) haha emma snackar verkligen skitfort os luddrigt jag hjängde itne emd alls:P haha men sendrog hon ner på tempot lite så de var lättare o förstå=)

onsdagen jobabde emma så jag tillbringade min dag i hammerstith gick rutn o shoppade lite o stittade i alla butiker som fanns där d e typ som storgatan o borgholm fast större=) det var trevligt=9 sen opå kvällen så gick jag emma lauren och christina och åt kinamat superduper gott var det o mycket mat var det tyckte vi alla utom emma som käkat som en häst!sen gick vi till laurens pup white heart mysig som abra den gilalde den jätte mycket där tog vi oss ett glas vin o sen gick vi hem igen=)

Torsdagen de big 2.0! jag fyllde 20=) åkte till westfield som är ett av europas största shoppingscenter! gigantiskt var det verkligen ajg virrade runt där som en idiot o avr säkert inne i massa butiker flera gånger för at jag tyckte de såg olika ut:P sen när ja skulel ta mig hem så kunde jag itne åka samma väg som jag kom dit o då blir ajg ännu emr förvirrad... o poliserna var itne tills tor hjälp heller de cviste itne vart jag skulle gå.. bra poliser lixom! så jag hittade tillslut till t-banan så jag kunde åka hem.. då skulel ajg o emma ut på en date! vi gick till ett tapasställe super gott o supermysigt världens godaste eftrett med=) yummi=) sen vidare till white herat för att möta upp resten:) jävligt roligt var det där med drink efter drink efter drink kländes det som sen när de stängde gick Jag emma chris och christina hem till chrisitna för att fortsätta:P hihi där blev de shot efter shot efter shot efter shot:P kul var det vi var säkerligen inte hemma före 4 o vägen hem var ju rolig med men d e lite lyckor:P Mycket rolig 20 årsdag om jag får säga det själv:)

Fredagen avr en stor bakisdag för mig.. ajg kälade ben o jerrys o såg på film:P orkade itne göra så mkt emr om ajg säger så:P sneare på kvällen avr vi väldigt kulltutrella vi såg på en lokalmusikal den avr faktiskt riktigt bra! sen var både emma o ajg trötta för emma ahde jobabt hela dagen på typ 3 timamrs sömn:P så vi gick hem o lade oss... lördagen åkte vi till portobello road mysigt o titta lite amrknader e mysig tycker jag super härligt.. sen åkte vi vidare till founders arms som är en mysig pub som ligger precis vid themsen så man kunde se massa grejer därifrån som london e känt för=) sen vandrade vi vidare till big ben och london eye kul o ah sett det med:P sne åkte vi hem till barns igen o gick  o satte oss efter lite käkande på chrisitnas pup coach and horses o när vi sitter där så spiller emma utt hela sitt glas rött på mig! tack för det:P haha ne emn kläderna tvättade direkt när vi kom hem så det ar ingen fara alla fläckar gick bort=) sen somnade vi gott

söndagen skulel vi åkt ut till camden men eftersom att t-banan var knasig så sket vi i det o gick lite i hammersmith istöllet o kollade lite=) sen åkte vi hem igen o fikade o sen åkte vi iväg till heathrow för att jag skulle åka hem:( Jag har haft en superkulvecka och denna resan komemr ajg nog aldrig glömma! hopaps att vi ses snart Emma för jag sanar dig redan!

ILUAB

Try to speak but nothings coming, nothing I could say to make you stay

okej veckan som har gått har ajg mest tagit de lugnt o laddat inför LONDON!!!=) jag o girth hade JOhan falk marathon i tisdags tror ajg.. de e riktigt bra filmer asså! måste se femma o sexan med... riktigt bra:) sen i onsdags så var det världens tråkigaste väder.. skittråkigt verkligen men sånt e livet alalt kan itne vara roligt... men vi åkte ner o fikade på roberts jag gith atlas oh steven sen skulle de se på fotboll på harrys men ajg ahde andra planer=) mycket trevliga såna med=) hade riktigt mysigt oh roligt;) sen i torsdag så hade jag avrit sugen på taos i typ tre veckor så då bestämde vi att vi ska ha en liten tacokväll.. blev personalen som vanligt:) men det var super gott o jävligt trevlgt!

sen så skulel vi se på en film som vi hade hyrt.. men vi hade missat att den var på franska.. jag tycker inte om filmer som inte är på svenska eller engelska så ja akunde inte koncentrera mig.. så jag somnade till slut:P hehe igår så skulel ajg börja packa inför mina två resor=) så jag skulel åka ner till staden för att småhandla lite grejer helt plötsligt dör min bil! den går inte igång så ajg får ringa morfar så får han komma o hjälpa mig.. sen när ahn sätter sig i bilen o försöker starta den går den igång igen.. är de inte typiskt.. aja s¨ajg sätter mig o kör hem vid brandstationen lägger den av igen! va i helvete! så ajg får ringa min kära morfar igen snäll som han är kommer han ner igen oh när han sätte sig i bilen får han igång den.. denna gånger får han köra efter mig så det inte händer igen.. men vid krosningen så stananr bilen igen.. batteriet är heeelt dött... så morfar får bogsera hem mig...sen sätter vi den på laddning så den ska fungera igen...

sen åker ja ner till brgholm med emma för att fika och fixa grejerna jag behövde... sen åkte vi till färestaden för emma hade haft sin bil på lagning där.. ja de e bara slöfordon på vägarna asså.. shit...sen till jobbet.. inte mkt o göra på jobbet... hade 10-12 sittande gäster typ.. inte mkt...men helt okej ändå.. sen åkte vi enr till staden för gith var godissugen o sen blev det film hos gith den var helt okej tror jag.. somnade efter typ en timme tyvärr.. sen blev det en uppfrskande promenad hemmåt.. sne idag så har ajg packat det sista inför mina resor! ååhh vad jag längtar!!! de ska bli så jävla roligt o träffa emmaliz igen jag citerar"Jag menar, även om vi skulle sitta på en sten ute i ödemarken skulle vi ju endå ha kul!" idag ska familjen fira mig lite eftersom ajg fyler 20 på torsdag=) så de blir middag och Mytårta;) Älskar mytårta! sen blir det av till jobbet ch sen hem o sova för imorgonbitti går bussen mott sthlm! komemr inte skriva här på typ en vecka kanske för ajg kommer ha fullt upp!!!!:D:D:D:D

ILUAB

I'm falling to pieces

okej jobabde hela helgen torsdagen ahde vi ett par danskar på krogen.. hehe asså ja ahr verklgien skiiiit svårt att förstå dasnkar jag försökeer verkligen men jag kan inte.. men de var verkligen ashärliga och as sköna så de hjälpte mig så gott de lkunde.. glada goa danskar sånna gilalr vi!=) på fredagen jobbade jag o emma ihop gick bra=) sne på kvällen åkte vi upp till gith o såg på film=) lördagen bestod av en lunch på stan med emma julia oh maria=) mysig mysigt sen åter igen ner till jobbet inte mkt o göra o på kvällen skulel vi ut i kalmar:) så den dagen bestod även av att hitta ngn som kunde köra in oss och hämta oss... ja de gick ganska bra.. lisa unde köra in oss o sen snäll som hon är kunde hon även hämta oss=) supersnällt av dig lisa!=) igår var jag verkligen jävligt trött men jag hadez ju ett jobb att sköta så de var ju bara okämpa på.. de blev lite o göra iaf de va kul men lite jobbigt sen storstädning... tråkigt men de gick...idag regnar det och de e verklgien höst i luften.. skit tråkigt väder så jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. slappa till max?

ILUAB

You are the only angel in my life

okej helgen om var var de inte mkt o göra på krogen o tur var väl det för vi skulle ut på lördagen=) vi åkte till kalmar första gången jag va ute i kalmar sen studenten.. shit de var ett tag sen om man säger så:P iaf började kvällen med o sitta o dricka på krogen blev lite goda drinkar o vin så man var lite lullig när man gick där ifrån:P hehe sen åkte jag emma alex och atlas in till kalmar med kass musik i bilen... men men man stod ut...elelr ja lite klagande blev de ju;) sen in på palace mkt roligt sabina o jennie var där med:) när kvällen börjar lida mot sitt slut ramlar jag på dansgolvet för de så jävla mkt glassplitter o drinkar somspillt ut att de är så jävla halt!(okej jag var inte den nyktraste personen heller men iaf) så jag stukar eller vrickar foten:( 

sen ska vi åka hem.. emma är snäll som kör så jag alex o emma sitter i bilen o väntar på atlas men han  bestämer att han ska stanna kvar oh gå på ngn efterfest:P så jag får baksätet för mig själv! gutt då kan jag ligga ner o sova:) men neee de kommer ju harar o flygfiskar hela tiden så emma måste tvärnita tack emma:P haha sen komemr vi till det jobbigaste.. jag ringer till lisa och säger att en person e stenkåt på henne och denna personen hör detta.. usch jag har haft sådan ångest över detta hoppas de inte e all för arga på mig;) sen ringer jag och väcker soffan med.. bra där..haha ber om ursäkt för att jag bettede mig som jag gjorde men kul hade jag iaf.. söndagen = ÅNGEST!! usch ingen kul dag alls.. baade bullar för de var kanelbullensdag så jag åkte till krogen objöd på de.. kunde inte jobba pga att jag inte kunde gå:P när ja kommer till jobbet får jag lyssna på en inspelning som alex hade gjort på bilresan hem.. usch jag skäms..i

 mndags gjorde jag inte mkt hade en hemmakväll o bara tog det lugnt kl 12 på natten ringer steven till mig och han vet inte vart gith e.. han låter helt förtvivlad.. jag blir lite orolig och försöker komma på vart hon kan vara men eftersom hon inte är hemma o steven inte vet vart hon e vblir jag lite orolig.. för steven e uppe hos gith o hon ligger inte o sover o han säger att de kom ifrån varandra inne i kalmar tidigare på dagen o sne dess har han inte sett henne o hennes batteri på mobilen är dött så man kan inte ringa henne.. jag får prata med atlas men han vet inte heller vart gith e.. sen efter ett tag ger de över telefonen till gith.. ja då har man blivit lurad igen o de första gith frågar är: anna har du ngn flaska rött? vi är så otroligt vinsugna!

haha fint gith:P så jag åker upp med en flaksa till dem o sitter dä osnackar ett tag=) sen hem till sängen o sova:) igår var vi inne i staden o åt lunch o sen gick vi o köpte lite grejer.. sen på kvällen åkte jag alex emma ina och atlas in till kalmar för o se allt för min syster... usch va jag grät! den var verkligen asbra! tror alla i biosalongen gröt en liten skvätt vissa mer än andra men alla grt nog.. rekomenderar den starkt!! sen nu vaknade jag för typ en timme sen pga en mardröm o jag kan inte somna om för varje gång jag blundar ser jag drömmen igen:( usch verkligen asjobbigt idag ska jag in till kalmar o träffa sandra sen ikväll ska vi på middag uppe hos gith tror jag=) trevligt trevligt=)

ILUAB

RSS 2.0