Life is life!

Måndag, måndag, måndag, tvättade som en duracellkanin han tvätta typ 4 tvättar på två timmar;) fy faan va jag sprang i trapporna eller;)sen mötte jag upp gith o stisse på condis för en liten lunch.. sen gjorde ajg och gith typ stan kolalde i lite butiker o grejer.. gith hittade en handuk där de stod " hurra one other job to do and it's gin and tino time!" hah passade in så bra på henne enligt mig;) sen hem till ewa o henrik och så lagade vi mat spagetti och köttfärsås sen spelade vi skipbo det är verkligen strategispel och ltie tur o sen måste man ha en medspelare somär lite mer koncentrerad.. de var ju inte ludde direkt så vi loosade.. konstigt nog;) sne såg vi på en film sen natti natti..

igår så städade jag min lägenhet grundligt tykte de gick ganska fort ändå;) sen på ett otroligt onödigt möte.. elelr möte o möte jag var där i fem minuter så de var ju ignet möte men iaf.. sen vidare till anan som skulle färga mitt hår och det blev verkligen supersnyggt! vi är båda grymt nöjda med detta=) roligt med en ny hårfärg lite sådär:)sen till ewa o henrik idag blev det wok till middag och ennu en film o sen natti natti.. och på måndag kommer soffan hit det ska bli så fruktansvärt roligt o träffa henne igen her inte träffat henne sen i sommras så de ska bli skitkul! kommer gråta av lycka! "leva för dagen!" hahaa fy faan va kul de komemr bli!! hon ska va här nere i tre veckor UNDERBART!!!!!:D:D:D

Idag har jag varit i köpingsvik hela dagen och städat huset åt mamma o pappa, sen i eftermiddag ska jag till tandis..ser inte fram emot det för det känns som om jag har ett hål i en tand och det blir dyrt som attan.. usch usch ush.. inte kul o se pengarna bara flyga iväg sådär:( en nu blir det golvtorkning o sedan är jag klar:)

ILUAB


Kommentarer
Postat av: soffan

KOMMER BLI SÅ JÄVLA NAJS::D:D:D:D:D:D

2010-03-03 @ 19:50:29
URL: http://sofivestin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0