Vilken dag!!

dagen började med en promead med sara och vovarna.. gick ute på alvaret idag..  sen kom vi hem till gith o tog en kopp te.. mkt gott.. sen var det dags för lunch då skulle vi möta upp ewa i stan o plocka upp emma för vi ska ner o fika på roberts.. men då e hela stan stängd! va i helvete!!! så det blev ingen fika på roberts så vi bestämde att vi åkte hem till ewa o åt räkmacka istället.. den var så grymt god så det fanns inte! gith börjar blädrar i ölandsbladet och ser att det är rockfest på strand ikväll o vi ska gå tycker hon jaja tänkte vi:P sen blev vi alla lite trötta så vi satte oss framför tv:n för att slappa i tio minuter... men jag somnar... så jag vaknar vid tio över tre... börjar jobba halv fyra.. bra jobabt anna.. fort som faan hem o hämta kläder o sminka mig.. han klart på en kvart så jag var på jobbet vid halv fyra.. det tycker jag var riktigt duktigt gjort av mig=)

sen var de inte så mkt folk på krogen idag så vi hade en lite städdag idag... sen stängde vi krogen o så var det dags för trisskrapning.. vi hade nio lotter men hade bara en vinst...sen åkte hem till gith för att fräscha till oss och ta en drink=)sen ner till strand och stå och frysa häcken av oss i kön men de var lungt.. sen kollar i läget lite om vilka som är där o så sen sätter vi oss i schlagerbaren och helt plötsligt kommer de fram en människa i en  scream mask och börjar dansa vid vårat bord o småflörtar lite.. o alla tänker typ vem faan va de där!? som tur va såp tappade han sin scarf hos oss så emma tar upp den o när han kommer tillbaka så får han tillbaka scarfen om han tar av sig masken... då är det en kille i 25 års åldern som ingen av oss har sett förut o han börjar snacka med oss o vi pratar lite o så.... sen går han i väg o vi träffa denna person igen när vi står i kön till toan.. de första två gångerna var de okej sen började han bara bli jobbig.. hänga efter oss hela tiden... men han var nog lite på jakt efter sara=) haha sen när vi ska åka hem så är det ngn som har totalförstört emmas sidospegel.. som tur var så var både polisen o en föräkringssnubbe där så de redde upp sig=) sen åkte vi hem=) skönt o vara hemma nu...

Kommentarer
Postat av: Emmaliz.

Varför var hela stan stängd!? Wtf! Haha, dryg kille på strand men hoppas ni hade kul endå:)

2008-11-02 @ 20:44:14
Postat av: Anna.E

ja för det var alla helgonas dag!! men va faan tänker borgholms kommun med!? de komemr mkt folk till ön o då bestämmer de sig för o stänga hela borgholm!!! haha ja han va lite dryg men vi hade roligt iaf=)

2008-11-02 @ 20:50:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0